Hrací kolotoč nad postieľku
Kúpiť alebo nie?
Ak áno, od akeho veku ste používali? Reagovali na to detičky?
Za mňa nie. Mali sme krásny (darovaný), ale moje deti to vôbec nazaujímalo - ani hudba, ani svetielka, ani hračky. Ale možno sú deti, ktoré to zaujme.
Za mňa zbytocnost
Zbytočnosť
Ja si spomínam iba matne, pri staršom ktorého to bavilo mesiac, keď mal 3 mesiace. Potom tam ten kolotoč len vysel, potom už aj zavadzal. Pri mladšom som sa už ani nenamahala ho vytiahnuť. Bol dráhy, ale našťastie bol darovaný. 🤷🏻♀️ Až pri druhom synovi, som pochopila, koľko zbytočnosti okolo bábätka sme mali pri prvom synovi 😆
pri staršom sme ho využili naozaj do sýtosti. on bol plačlivé bábo a aspoň chvíľkami ho to zaujalo. pri mladšom takmer nula bodov, tam ho vôbec nebolo treba.
Za mňa kúpiť... Moju položím do postieľky a sleduje to máme taký čo hrá aj sa krúti...
Za mňa áno, môjho to bavilo, sledoval keď som potrebovala na minútu odbehnúť. Aj pri tom dlho zaspával.
@fallenkaa teraz som kupovala. Ma dva mesiace. Za mna ano ,super vec😊

Moja ho začalo vnímať ako mesačná, mame taký čo hra keď sa natiahne na mieru spravený, ale odporúčam radšej nejaký na baterky lebo nás vydrží hrať krátko a stále naťahovať sa mi to nechce, neraz sa mi stalo že zaspala pri tom ako sa na to pozerala odporúčam kúpiť taký čo ma v sebe aj biely sum