Hračkarsky kočík pre chlapca
Ahojte. Mám dvojročného syna a minulý rok dostal bábiku. Moc sa s ňou nehral, ale narodil sa mu bracek a on sa začal s babikou veľa hrať, stará sa o ňu, chce ju dať spinkat do postielky, čičika ju na rukách pusinkuje.. a tak rozmýšľam, že by som mu kúpila na Vianoce kočík. Lenže je to skôr dievčenská hračka. Čo si o tom vy myslíte? Je to vhodné pre chlapca?
@diana20 dcera chce kuchynku : ) ale hadaj kto sa s nou bude hrat, kedze je uz v skolke : D ..bracek .. Ehm.. myslim ze mu ten ruzovy kocik vobec neubera na muznosti : P Spustu kamosov kocikuje manzelkine ruzove kociky so svojou dcerkou : )
Pre chlapov/manzelov s predsukami :P https://www.mall.sk/kociky-pre-babiky/bayer-hra... ..
Inac prave na mall som nasla spustu kocikov, ktorym sa da zvolit farba, a su tam take ze zeleny, aj sivy/modry a pod. Ze vyslovene pre chapcov. Pozri to.. od 12 do 100e aj trojkombinacie, aj kocik pre dvojicky dokonca : )
@ivkadracova ďakujem 😊

@yanni tu u nás veľa dievčat s kocikom chodí.. a pamätám si, že moja sestra keď bola mala tiež chodila vonku s kocikom.. 😊