icon

Hračky na dovolenku pre 2,5-ročné deti

7. júl 2025

Ahojte, poraďte mi nejaké hry/hračky/ aktivity , s ktorými sa prebaví 2a pol ročné dieťa. Nevyšlo nám počasie na dovolenke, týždeň to bude teda dlhý tak potrebujem niečo čím ju zabavím na dlhšie. Zopár hračiek tu máme z domu, ale to už je obkukané.

autor
7. júl 2025

.

domkakvet
7. júl 2025

@anonym_autor skuste tam navstivit nejaky detsky kutik a vy si mozete zaroven posediet.

autor
7. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor skuste tam navstivit nejaky detsky kutik a vy si mozete zaroven posediet.

@domkakvet tak to je samozrejmosť, ale nedá sa celé dni len po kútikoch chodiť. Dnes sme boli v takom väčšom vydržali sme 3 hodiny akurát do obeda a voľné nám zostalo celé poobedie. Zajtra pôjdeme plávať , ale to je tiež tak na tri hodiny a opäť poobedie voľné.

domkakvet
7. júl 2025
@anonym_autor

@domkakvet tak to je samozrejmosť, ale nedá sa celé dni len po kútikoch chodiť. Dnes sme boli v takom väčšom vydržali sme 3 hodiny akurát do obeda a voľné nám zostalo celé poobedie. Zajtra pôjdeme plávať , ale to je tiež tak na tri hodiny a opäť poobedie voľné.

@anonym_autor nepises kde ste, mozno by vedelo viac ludi poradit, alebo skus pozriet na internete, ake su tam moznosti.

autor
7. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor nepises kde ste, mozno by vedelo viac ludi poradit, alebo skus pozriet na internete, ake su tam moznosti.

@domkakvet ja viem aké sú tu možnosti. Sme v rekreačnej oblasti, sú v okolí rôzne atrakcie pre deti, ale všetká zábava na dnu je tak na doobedie. Poobedia proste budeme tráviť na ubytovaní . Hľadám nejaké inšpirácie na hračky čo zvyknú deti prebaviť. Zajtra by sme čosi nakúpili a postupne budem v dlhej chvíľke vyťahovať.

hederamonstera
7. júl 2025
@anonym_autor

@domkakvet ja viem aké sú tu možnosti. Sme v rekreačnej oblasti, sú v okolí rôzne atrakcie pre deti, ale všetká zábava na dnu je tak na doobedie. Poobedia proste budeme tráviť na ubytovaní . Hľadám nejaké inšpirácie na hračky čo zvyknú deti prebaviť. Zajtra by sme čosi nakúpili a postupne budem v dlhej chvíľke vyťahovať.

@anonym_autor tak zalezi co ho bavi, niekto ti tu napise nalepky a plastelinu a farbicky a moj 2 rocny by to len dolamal alebo vobec si nevsimal. Ak je viac pohybovy, tak budete musiet ist von no, alebo do herniciek aj poobede
Alebo naseho bavia rozne auticka, traktory a bagre

zuzanka101010
11. júl 2025

@anonym_autor my mame spolocenske hry a tie nas bavia...

taktotedanie
13. júl 2025

@anonym_autor ja by som nakupila - malovanie vodou, chytanie rybiciek, rozne nalepky, kolky, magneticke stavebnice, kocky
Moje dieta ked nema naladu neobsedi tak ci tak