icon

Hračky na vybitie energie pre deti v byte

8. dec 2023

Máme dvojročného syna, ktorý má momentálne veľkú potrebu hádzať vecami, udierať, dupať,... Okrem iných výchovných metód by sme chceli vyskúšať kúpiť mu nejakú hračku, ktorá by mu pomohla vybiť energiu. Napadlo mi zatiaľ len detské boxovacie vrece či nejaký terč, zatĺkačka... Nemáte s niečím skúsenosť? Bývame v paneláku tak zase aby sa susedia nepotešili 😅 Vopred ďakujem za nápady 😊

veklipo
8. dec 2023

Čo tak pridať +1h vonku?

autor
8. dec 2023

Jasné, to by bolo ideálne. Len mám k tomu aj ďalšie bábätko, ktoré veľmi neobľubuje kočík, takže preto hľadám nejakú zábavnú alternatívu aj do interiéru ;)

deedol
8. dec 2023

Mozno nejake montessori pomocky? Piklerovej triangel?

angel993
8. dec 2023

Vankúše, staré matrace a tam si môže búchať, nebude to rušiť susedov. Prípadne mäkke lopty a lavor, alebo plastové vedro. Obe moje deti to v tomto veku využili naplno. Neskôr sme robili prekážkovú dráhu z vankúšov.

simona20201309
8. dec 2023

Ty kvôli bábätku nechodíš von????? Ved keď nechce kočík, tak nosič, šatku... čokoľvek.
Nechodí do škôlky?

andreatytler
9. dec 2023

Pripnem sa. Ja mam 4 rocneho a na nic som este neprisla.
Taketo obrovske molitanove kocky ma rad v hernicke. Rad ich stavia aby ich mohol rucat, alebo na ne skace, hadze ich... proste moze robit s nimi veci ktore nemozi s inymi vecmi.

mogaa
9. dec 2023

odrážadlo a mladšie dieťa do šatky a ísť von....mladšie bude na tebe zabalené vo vetrovke a staršie sa unaví....ten dvojročný ti nebude búchať do boxovacieho vreca len preto aby sa unavil...možno ho to bude baviť 5minút čo je nič....takto vezmeš obe deti von pred panelák a po pol hodine budú obe unavené a lepšie spať....nič sa nevyrovná pobybu na čerstvom vzduchu....

autor
9. dec 2023

Možno som sa zle vyjadrila, nejde mi ani tak o to, aby som ho unavila, skôr o to, aby som mu niečím nasýtila potrebu hádzať, búchať atď. Napríklad, brata búchať nemôžeš, ale môžeš si buchnúť sem, alebo autíčkami nehádžeme, poď, zahádžeme si na terč atď. O dôležitosti chodia von sa nemusíme rozprávať, to mi je jasné.