icon

Hračky vláčik Tomáš. Poradí mi niekto?

lindulienka
1. okt 2010

Ahojte, chcela by som poradit ohladom vlaciku Tomas. Planujeme na Vianoce kupit dcere tento vlacik aj s nejakym prislusenstvom. Sme vsak zmateni roznymi rozmermi vlacikov a kolajnic, v roznych cenach 😖 . Chcela by som poradit, co je s cim kompatibilne a cenovo najvyhodnejsie. Vopred dakujem za kazdu odpoved 😵

trixi
29. okt 2011

@zuzul1310 ahoj, dakujem za ponuku, popozeram co je nove. Matko sa teraz orientuje uz o velke vlaky, dnes mi povedal, ze najprv Horsku drahu Mehano vlak, potom moze byt autodraha ale s formulami. Prave sedim pri PC a studujem co sa kde da zohnat.

trixi
2. nov 2011

ahojte, tak vlacik Mehano na Vianoce nebude, pretoze po prestudovani a patrani som zistila, ze to je vhodne az pre deti od 8 rokov. Ale Matko vcera videl v Brne motorizovany Chuggington, tak to teraz je zelanie c.1 pod stromcek. A ked som to hladala na nete, tak som zohnala T-Rex Expres = Dinosaurus Train aj s dinosaurami. Hned som poobjednavala.
http://www.alza.sk/dinosaur-train-motorizovana-...
Maju aj celkom dobry vyber Tomasa z rady Trackmaster.

layla84
9. nov 2011

UPOZORNENIE! Nenakupujte v internetovom obchode veba.sk !!!

Objednala som si tovar, už 9 dní tam majú moje peniaze, po nejasnostiach v prvý týždeň kedy som zbytočne otravovala prvého kamaráta kvôli osobnému odberu, som sa minulý piatok radšej uisťovala, či je objednávka kompletná. Klamali mi, že si ho v stredu môžem vyzdvihnúť (otravovala som s tým ďalšieho kamaráta - už druhého - on sa tam dnes dotrepal na nimi určený termín) - a objednávku kompletnú NEMALI. O to, že ma zbytočne zavádzali a preháňali (a šťastie, že som sa tam netrepala napríklad z Trenčína kvôli tomu), pomlčím. Takáto neserióznosť ma však dostala. S jedným pánom som sa teda telefonicky dohodla na kompromise - že mi pošlú časť tovaru, ktorý som synovi sľúbila - že ho osobne doručia tomu priateľovi čo mi to mal vyzdvihnúť a že zvyšok peňazí za tovar, ktorý nemajú a tovar, ktorý bez toho nemá pre mňa zmysel (sada koľajníc) mi pošlú naspäť na účet.

O pár hodín na to mi volá - tentokrát žena - a vyskočí na mňa ako pes: "O čo vám ide???!!" Najprv som myslela, že sa mi sníva, tak som sa opýtala: "Ehm... prosím? Ešte raz?" Vraj o čo mi ide, a že to nikde nezoženiem a prečo nechcem aj tie koľajnice, že čo s tým oni majú tam teraz robiť, že to od nich nikto nekúpi samotné (prečo to potom ponúkajú samotné??) a to je jedno, ale CELÝ čas na mňa v tom telefóne doslova vrieskala, skákala mi do reči, vôbec ma nepočúvala, keď som jej chcela vysvetliť svoj pohľad, uzavrela to, že mi pošlú nazad peniaze a objednávka sa ruší, na čo som jej chcela povedať, že syn má depo a žeriav sľúbené na narodeniny, tie má onedlho a oni nie len že dva týždne ma držali v tom, že všetko je v poriadku, ešte na mňa nakričali, ako keby bola moja vina, že objednávka je nekompletná a oni neboli ani schopní mi dať vedieť že sa tam nemám trepať!!! Vtom ma v polovici vety zrušila a zavesila to. Správala sa maximálne hrubo a celý ten čas ma ani len nevypočula, kričala na mňa od prvej vety. A to som sa predtým normálne slušne dohodla s jej kolegom alebo zamestnancom alebo kto to bol a všetko bolo v poriadku.

ivet123456
9. nov 2011

Ja im doverujem
Ja tam nakupujem maju najlepši výber smoby na Veba.sk
Nechcem ich obraňovať ochota je tam maximalná aj zdarma mi doviezli domček , nevošiel mi do auta.
Ak nie si spokojná tak treba kamennom obchode.
Ja som pracovala pred materskou tiez internetovom obchode tak viem ako to tam chodi.
Každy chce ušetriť ale nevidí tu drynu za malé provizie a kamenne obchody si plnia vačky

MAjsa Ivet

layla84
9. nov 2011

@ivet123456 o to nejde, že im to s tovarom nevyšlo. Ide o to, že:
- mohli mi mailom napísať, že tovar tam nie je a nemám poň chodiť
- nestrpím, aby niekto na mňa bezdôvodne tri minúty vkuse kričal do telefónu a správal sa ku mne hrubo - ja som naozaj nič zlé neurobila, len som sa normálne slušne dohodla s kolegom na kompromise, on súhlasil.

ivet123456
9. nov 2011

Ahoj

Zamestnanec všetkým suhlasí, predaj koči bez koliesok ja viem o čom píšem robila som tiež internetovom obchode, vždy sa tam kupuje čo inde nie je alebo pod cenu. Vieš to ide kupiť asi nie keď tak si naštvaná....., Viem že majú oni tovar čo nikde nemajú pre to tam nakupujem . Jednoduch každý je tlačený do čisiel to je smutné dnes a skús si vyskúšať stovky nezmyselných telefonátov , po 12 hodinách som už nevládzala.....
Tvoj názor ti neberiem

kaja73
9. nov 2011

@ivet123456 No, aby sa niekto dnes registroval len preto, aby obhajoval internet.obchod-to nie je moc doverihodne. 😝
A tiež by mi vadilo, ak by niekto v telefone po mne ziapal-ak sa nevie ovladat nech to nerobi 😉
Prave teraz sme aj my riesili problem z internet.obchodom a zaujimave, že sa to obislo bez hadok a vsetko prebehlo v klude. 😉 @layla84

layla84
9. nov 2011

@ivet123456 ale veď mne je jedno, že tam majú tovar, ktorý inde nie je. Mne je dokonca aj cena ukradnutá, radšej zaplatím viac, ale nech sa ku mne predajca správa slušne. A mimochodom, niektoré veci som našla na nete aj lacnejšie ako majú oni, takže ani cena zase nie je taká úchvatná a poštovné nenormálne drahé.
Ale ako vravím, nejde o to, čo majú a čo nie, ani o tovar, ani o peniaze, ale ide len o to, že principiálne slušní ľudia na seba neziapu agresívne a hrubo BEZDôVODNE do telefónu a vypočujú si aj druhú stranu a po svojom ukričanom monológu neskladajú telefón bez toho, aby druhej strane dali možnosť vyjadriť sa.

layla84
9. nov 2011

@kaja73 vďaka, nechce sa mi veriť, že ešte neskrachovali s takýmto prístupom k zákazníkom... úbohé, naozaj úbohé toto... nie len že klamú a zavádzajú, kričia po zákazníkoch, ale ešte aj na fórum sa sami prihlásia a hrajú sa na vlastných spokojných zákazníkov 😀 😀 😀 (upozornila som ich na toto fórum mailom, že tu o nich píšem).

trixi
9. nov 2011

@layla84 ahoj, som v soku co tu citam 😠 . Co to trepe ta ivet. Tu nejde o cenu ale o pristup. Je nejako mimo. Je mi luto, ze mas take starosti. Bolo mi divne, ze maju taky velky vyber veci, ktore sa uz nikde nedaju zohnat. Trosku sa orientujem v ponuke a oni mali najvacsiu ponuku. Viem Ta pochopit, tesila si sa ako urobis synovi radost.
Ja som v TT v Tesco zohnala z TA novy vlacik Hank aj s vagonkami, teraz v pondelok. Mali novy tovar. Z Trackmaster som kupila Ferdinanda. Mali tiez par noviniek. Matkovi uz mam darceky pod stromcek. 😉

layla84
9. nov 2011

@trixi Ona je tá istá osoba, čo na mňa nakričala do telefónu.. a teraz sa tu vydáva za svoju spokojnú zákazníčku.. 😉 A náš Maťko má mať narodeniny, spoliehala som sa, že darček bude a... ešte skúsim, možno to stihnem zohnať, má to sľúbené... PS už dávno pokukujem, že aj tvoj synček má to krásne meno 🙂

layla84
10. nov 2011

Našla som ten tovar na megac.sk a teraz sa podržte - lacnejší o dobrých 6 eur, poštovné takisto lacnejšie, ale! Prevádzkovateľ ten istý ako na veba.sk, ten istý účet, tá istá adresa !!!!

@trixi
@kaja73

trixi
10. nov 2011

@layla84 😲 😲 😲 , to vazne? Ja som si to myslela hned, ked som si pozrela, kedy sa ta dotycna zaregistrovala a ma len 2 prispevky. Je to smutne. Ja som videla u nas V All Toys v PN startovaci set Take Along, je to taka obrovska krabica, dokonca ju maju na zlave. Stala okolo 70 € povodne. No a novy tovar som nasla v Tescu v Trnave.
Ano, nas je Matej 😀 . Dnes sme doma, v noci vracal, tak sme zostali doma, Matko bol smutny, pretoze dnes maju so skolkou korculovanie na zimaku. Zacali v pondelok a velmi sa mu to paci. Tak som nevydrzala a dala som mu toho Hanka, co som mu kupila akoze k Vianociam 😎 .

layla84
10. nov 2011

@trixi a čo je v tom štartovacom sete?
Aj ja by som drobcovi dala hračku už teraz keby bol chorý, tiež to nikdy nevydržím, keď ich mám doma skryté - stačí malé rozcítenie a zasypala by som ho nimi 😀 - lepšie nemať ich doma ale niekde u našich v inej dedine, zisťujem, lebo do Vianoc ešte ďaleko a ako sa poznám... Matejkovi je už lepšie? Dúfam, že to nebolo nič vážne a už zase si behá plný zdravia.

trixi
10. nov 2011

@layla84 veru, mat doma uz vianocne darceky je nebezbecne. Teda pre mna. Ale to hlavne, co sme s Matkom uz zacali kreslit a pisat Jeziskovi, tie nedostane. Hank bol nad zelania. Dnes cely den beha a hra sa s Hankom, este aj rozpravku som musela citat o Hankovi. Teraz s nim isiel spat. Spava totiz z masinkami. Kovovymi. 😎 Matko cez den dostal vysoku horucku, teraz je uz lepsie, snad uz nebude vracat. V skolke mi povedali, ze je to virus, ze je vela deti chorych, vraj to trva 2 dni.
Musim pozriet, ked pojdem zajtra, alebo v sobotu do Auparku, tak Ti to mozem odfotit. Pozriem aj cenu presne. Nevenovala som tomu pozornost, pretoze toho mame vela a Matko teraz chce motorizovany Chuggington a T-Rex Express. Uz su v skrini a cakaju na stromcek 😀

layla84
10. nov 2011

@trixi 🙂 díky - hahaha, aj môj Maťo spáva s kovovými mašinkami. S ničím iným sa vlastne skoro ani nehrá. Jedine celkom často staviame drevenú trať pre drevené vláčiky z Tesca. a potom už len že si čítame knižky alebo kreslíme, málokedy nejaké to auto chytí do ruky.
Teraz túži po Saltym, neviem prečo ho tak očarila tá mašinka 🙂 stále mi obžúva uši, ale povedala som, že až na narodeniny ju dostane... teraz je ešte aj to otázne, ale snáď to postíham a nebudú viac také komplikácie a zdržovačky ako s veba.sk, to bolo príšerné. Nakupujem cez net už roky ale hento som ešte nezažila.
Och nemusíš to fotiť, len ak pôjdeš okolo, všimni si čo tam všetko je a koľko to stojí, hm?

trixi
15. nov 2011

@layla84 ahoj, az dnes som sa dostala do Auparku, v tom startovacom sete No1 mega set je 73 ks, su tam kolajnice, Cranky, zastavka pre Percyho s farbami, domcek s oranzovymi sudmi, domcek so zltymi bednami, 2 mosty ... Z masiniek je tam Tomas, Culdy, Salty, vrtulnik Harold, olejovy vagon a Madge-nakladne auticko. A nestoji 70 € ale 90 €. Je to ten najvacsi set, co bol v ponuke.

layla84
15. nov 2011

@trixi Ďakujem! Pánečku, tak to je už ale poriadny základ 😀

zuzul1310
16. nov 2011

@trixi Ahoj Trixi, poradíš mi 🙂 My sme boli doteraz experti v dráhach Take Along a Take and Play ale keďže danko už mal tri roky tak mu chcem na Mikuláša kúpiť Trackmaster základnú dráhu (aby som vedela či ho to bude baviť) Dráhu chcem kúpiť tú základnäú so stanicou a Tomášom ale chcem sa spýtať, či vláčiky ktoré pasovali na modrú dráhu (tú staršiu) pasujú aj na tieto sivé dráhy. Diky pekne.

trixi
16. nov 2011

@zuzul1310 ahoj, myslis vlaciky z rady Motor Road & Rail? Neviem Ti poradit, kedze tuto radu nemame. Ako som pozerala v obchode, tak sa k tomu predavali vlaciky s oznacenim Motor Road &Rail.

mufin
16. nov 2011

s ktorou anglickou strankou mate skusenosti pri objednavani vlacikov? Maly je zblazneny do flynna a toho asi v SR nezozeniem.... dakujem

trixi
17. nov 2011

@mufin ahoj, ja nakupujem na ebay.co.uk

zuzul1310
18. nov 2011

@trixi Diky pekne, takže Trackmaster je už tá nová dráha, bála som sa aby som v Dráčiku nekúpila omylom tie staré vláčiky, ale tie už asi nepredávajú, lebo som všade videla iba Trackmaster. Ešte raz diky, dúfam že malému sa to bude páčiť a bude ho to baviť.

mufin
21. nov 2011

prosim o radu. Ak mame sadu take along, mam moznost dokupit pouzivane kolajnice a set working hard ale od vyrobcu lerning curve. neviem, pletie ma ta znacka. Bude to pasovat? Podla obrazku to vyzera dobre. No neviem teraz

trixi
22. nov 2011

@mufin ahoj, myslis tento set?

http://www.amazon.com/Take-Along-Thomas-Friends...

Nie je dolezite ci je to Fisher Price, ktory kupil znacku Take Along a predava tuto radu pod znackou Take´n´Play alebo znacka Mattel (predtym vlastnili licenciu) a predava to Learning Curve (nie som si ista, ale learning Curve nie je vyrobca ale predajca, zasa sa robim mudrou, ak sa mylim, tak ma kludne opravte 😉 ). Dolezite je, ze v rade Take Along=Take´n´Play su sede kolajnice, su uzsie a pasuju na to len kovove masinky nemotorizovane. Takze ak su tie kolajnice sede a je to ten set ako som Ti dala link tak pasuju.

mufin
22. nov 2011

@trixi ano presne toto myslim, lebo je to na akucii este aj s s garazou , tak asi to dam vydrazit a poslat z GB. Sice daco zaplatim na poplatkoch, ale myslim ze sa to oplati, na to co je ponukane za tu cenu. Dakujem pekne

mufin
24. nov 2011

viete mi niekto poradit do akeho setu patri toto , co je naobrazku? Dakujem pekne

monkap
20. dec 2011

prosim vas, neviete ci sa da este niekde zohnat tento tesco vlacik na dialkove ovladanie? pokazil sa nam a novy nevieme zohnat ... pripadne, nemate niekto na predaj? vdaka

alka221
29. dec 2011

ahojte nechceli by ste niekto vymenit hory k vlackodrahe za nejaku inu caswt pripadne kolaje?diky ak sa dakto ozve...

flowerfairy
4. jan 2012

Ahojte, nevypredavate niekto veci k Take Along (Take n Play)? Kolajnice, krizovatky, piliere atd. Pripadne nejake raritne masinky 🙂 Ale hlavne tie kolajnice zhaname.