icon

Hry a aktivity pre deti vo veku 16 mesiacov

23. feb 2026

Uvedte prosim konkretne priklady a hry, co vsetko sa da s detmi robit, lebo mi uz dochadzaju napady… moje dieta ma 16mesiacov

dettilv
23. feb 2026

@anonym_autor napr ja postavím kocky alebo hocičo a ona ich zbúra, so skladačkami sa pohrá aj sama, Albi knihy miluje, na odrážadle behá, mne pomáha keď niečo robím atd

anonym_6aa9bd
23. feb 2026
@dettilv

@anonym_autor napr ja postavím kocky alebo hocičo a ona ich zbúra, so skladačkami sa pohrá aj sama, Albi knihy miluje, na odrážadle behá, mne pomáha keď niečo robím atd

@dettilv asi to iste.. zapiname pracku 🙂 a rozhadzujeme co sa da

ciama
24. feb 2026

Kocky, nejake skladacky, albi pero je podla mna super a skus aj na internete pohladat, co sa da robit ale isto je toho vela

minesasubu
24. feb 2026

syn mal rad v tomto veku vkladačky , velka krabica vyrezala som dieta a vkladal loptičky ešte som to obkreslila farbami, zatlkačku , take magneticke červiky , malovanie prstami
sledovala som profily na insta a čerpala napady ale chodili sme aj na kurzy zmyslohranie a pohybové a čo sa mu najviac pačilo robili sme doma

majlo1234
24. feb 2026

Behanie. Od dveri do naruce na 3-2-1. Skakanie na gauci, kym si pijem kavu. Ja uz mam v riti vsetky aktivity😀🫣

luckajozko21
24. feb 2026

vlacikovu drahu drevenu(ikea, lidl), montessori domcek do kt. sa da vliezt, srobovaci traktor, schleich zvieratka ukladat, tatrovku tlacit po dome, parkovaci dom s autickami,kineticky piesok, vykladat suflik, liezt do umyvacky, tiez albi, milionkrat knihy... tolko roboty ma, ze niekedy ani von nestihneme ist