icon

IPad verzus IPod pre deti

briketa
11. júl 2012

Z tychto dvoch moznosti, zvolili by ste kupit detom IPad tablet, alebo vreckovy IPod.
Na zabavu pocas cestovania a potom na pouzitie internetovej televizie.
Budeme ho pouzivat aj my rodicia.

mirka414
31. jan 2013

@joannas taketo tarifi som objavila :
Tarife können sogar direkt auf deinem iPad mini aktiviert werden.
Anbieter Daten Tarifkosten So startest du den Datendienst
100MB / Kalendertag CHF 5.00 Aktiviere die SIM Karte in einem Apple Retail Shop oder Swisscom Shop.
Details hier
300MB / 30 Tage CHF 19.00
2GB / 30 Tage CHF 39.00
500 MB / Kalendertag CHF 5.00 Activiere die nano-SIM-Karte in einem Apple Retail Store oder Sunrise Shop.
Weitere Einzelheiten findest du auf der Sunrise-Website
500 MB / 30 Tage CHF 15.00
1 GB / 30 Tage CHF 19.00

joannas
2. feb 2013

@mirka414 za 2GB 40frankov?

mirka414
2. feb 2013

@joannas 2GB 30 dni 39,-frankov ano.tak to je.

joannas
2. feb 2013

@mirka414 tak na eura by to bolo 35eur?

mirka414
3. feb 2013

@joannas asi tak nejak.ja to skoro vobec neprepocitavam .na nakup chodim raz do mesiaca do nemecka a za 100E nakupim plne auto a este mi aj clo vratia.

joannas
3. feb 2013

@mirka414 tak to dosť vela stoji ten internet ved 2GB je malo ☹

joannas
3. feb 2013

@mirka414 ja som chcela prepočitať lebo tak zo zvedavosti som chcela vedieť ake su uvas ceni,a v nemecku je lacnejšie? 😲

mirka414
3. feb 2013

@joannas kolko minies GB na mesiac?jeden je malo,dva tiez 😀 kolko si mam vziat ked chcem obcas asi tak 10 dni do mesiaca na 2-3 hodinky na net skontrolovat si postu trosku facebook,modrykonik.prave som pozerala na fakturu mobilu,kde mam mob.internet a minula som 103kG.

janka_fr
Autor odpoveď zmazal
mirka414
3. feb 2013

@janka_fr vdaka musim si to este podrobnejsie pozriet ten cennik a ponuky.

joannas
3. feb 2013

@mirka414 ja mam 10BG NA MESIAC plnou richlostou a ked tie 10miniem tak sa my rihlosť zniži,a tich 10 miniem asi za 3tiždne 😀 ale to mali vela hra hry stahujem rozpravki ,mali pozera youtube,ja facebok,modry konik ,poštu ,adosť skypujem

joannas
3. feb 2013

@mirka414 tak ked chceš len nato čo pišeš tak ti uplne stači 1GB

mirka414
3. feb 2013

@joannas tak potom asi na rok vezmem 2GB za 39,- este rada pre blondiny 😀 kto mi vysvetli presne tie velkosti 10BG,1GB a podobne ?doteraz som to akosi nelustila ale zislo by sa mi to vediet.

joannas
3. feb 2013

@mirka414 ale ked maš v mobile internet tak načo potrebuješ ešte mobilni internet? 😕

joannas
3. feb 2013

@mirka414 😀 nerob srandi že nevieš čo je 10GB 😀

lilla83
3. feb 2013

@mia117 ahoj, prosim ta, ako stahujete filmy na I pad? Alebo kde pozeravate internetovu TV cez I pad?
Pripadne aj ostatne mamicky mozu dat tip 🙂

mirka414
3. feb 2013

@lilla83 ja som dcerke par filmov kupila a zvysne si pozera cez Mctube.
@joannas chcela by som sim kartu zvlast na ipad.ja som len akosi nesledovala kolko dat sa mi oplati kupit na par dni do mesiaca tieto digitalne data niesu prave moje velke hobby a este to vsetko aj lustit v nemcine je celkom nudna zabavka.

joannas
3. feb 2013

@mirka414 a keby si sy kupila len sim kartu z nejakim vetšim kreditom t keby sy sa pripojila na internet tak by ti stiahli niečo z kreditu,tak by to bolo lacnejšie,lebo 19frankov za 1GB jedosť ked že budeš použivať len nato čo pišeš , 🙂

joannas
3. feb 2013

@mirka414 nemaš skusenosti s nahravanim filmu s kameri na usb aby šlo vo vormate avi?nijak to neviem urobiť a dvdprehravač nehce prehravať len avi ☹

mirka414
3. feb 2013

@joannas zartujes?ja som rada,ze viem zapnut ipad 😀 vobec netusim co je to avi 😀 jedine na co som hrda,ze som sa sama naucila pouzivat program Gimp a hotove obrazky ukladat do pc vo formate jpg.aj iphone ked som prvy x dostala do ruky som nevedela ako zapnem klavesnicu tak som ho podala dcerke do ruky a ona maminka pozri to musis takto a timi mini prstikmi posunula prstek po displeji a islo to 😀 fakt si musim nastudovat tie cenove ponuky kym kupim nejaku blbost co i len na rok viazanosti.

joannas
3. feb 2013

@mirka414 tak ja zasa dosť tak otakim viem len to s tou kamerou my to nijak nejde 😠 to nevady že nevieš aj ti sa to naučiš 😉

janka_fr
Autor odpoveď zmazal
mia117
3. feb 2013

@lilla83 Ahoj ja som si stiahla program na app store - free download a cez ten si stahujem, cez ulozto. cz a potom si to pozeram v OplayerHD Lite, ten si tiez stiahni na app store, mali by byt este zadara, ak by este nieco kludne napis.

joannas
4. feb 2013

@janka_fr prosim pošleš my link na stiahnute? 😉

joannas
4. feb 2013

@janka_fr ale ako to mam pretransformatovať?čo tam ma pisať?mam linux nie windovs

lilla83
4. feb 2013

@mia117 ahoj, ďakujem za tip, funguje to. Nevies náhodou, či sa dá pozerať online jojka na I pade?

mia117
5. feb 2013

@lilla83ahoj, to som rada🙂 nie Tv sa tu neda rozbehat, skusala som hladat rozne programy, ale nic som nenasla, ak budes uspesnejsia , daj mi vediet🙂

lilla83
5. feb 2013

@mia117 Ok ja zatial tiez bezúspešne 😀

joannas
5. feb 2013

@janka_fr a ten conventer to je zadarmo?

janka_fr
Autor odpoveď zmazal