IPad verzus IPod pre deti
Z tychto dvoch moznosti, zvolili by ste kupit detom IPad tablet, alebo vreckovy IPod.
Na zabavu pocas cestovania a potom na pouzitie internetovej televizie.
Budeme ho pouzivat aj my rodicia.
@lilla83 ja som dcerke par filmov kupila a zvysne si pozera cez Mctube.
@joannas chcela by som sim kartu zvlast na ipad.ja som len akosi nesledovala kolko dat sa mi oplati kupit na par dni do mesiaca tieto digitalne data niesu prave moje velke hobby a este to vsetko aj lustit v nemcine je celkom nudna zabavka.
@joannas zartujes?ja som rada,ze viem zapnut ipad 😀 vobec netusim co je to avi 😀 jedine na co som hrda,ze som sa sama naucila pouzivat program Gimp a hotove obrazky ukladat do pc vo formate jpg.aj iphone ked som prvy x dostala do ruky som nevedela ako zapnem klavesnicu tak som ho podala dcerke do ruky a ona maminka pozri to musis takto a timi mini prstikmi posunula prstek po displeji a islo to 😀 fakt si musim nastudovat tie cenove ponuky kym kupim nejaku blbost co i len na rok viazanosti.
@lilla83ahoj, to som rada🙂 nie Tv sa tu neda rozbehat, skusala som hladat rozne programy, ale nic som nenasla, ak budes uspesnejsia , daj mi vediet🙂

@joannas taketo tarifi som objavila :
Tarife können sogar direkt auf deinem iPad mini aktiviert werden.
Anbieter Daten Tarifkosten So startest du den Datendienst
100MB / Kalendertag CHF 5.00 Aktiviere die SIM Karte in einem Apple Retail Shop oder Swisscom Shop.
Details hier
300MB / 30 Tage CHF 19.00
2GB / 30 Tage CHF 39.00
500 MB / Kalendertag CHF 5.00 Activiere die nano-SIM-Karte in einem Apple Retail Store oder Sunrise Shop.
Weitere Einzelheiten findest du auf der Sunrise-Website
500 MB / 30 Tage CHF 15.00
1 GB / 30 Tage CHF 19.00