Je kuchynka na hranie vhodná aj pre chlapčeka?
čo si myslíte, je vhodná kuchynka na hranie aj pre chlapčeka? pýtam sa preto, lebo všetkým naookolo je to veľmi divné ☹ kúpili ste ju niektorá svojmu synovi?
ahoj,ja som dcere kupovala na bazariku kuchynku po chlapcekovi....este ju mame,ale uz zdemolovanu....dcera ma uz 9 rokov..a syn,20 mesacny v nej vari o dusu...dokonca na nu vytrepe tescoma hrnce....preco my sa nezahral..normalne....dokonca uz cese aj babiky....ale auta su stale pre neho jednotkou... 😀
Preco by nemala byt? Kolko je na svete sefkucharov-muzov a kolko zien? 😉
Moj syn kuchynku ma, a ma ju velmi rad. Ma sadu hrncov z Ikey, varechy, lyzice, formy na pecenie... Vsetko ale naozajstne, ze teda v jeho forme na babovku naozajstnu babovku aj upecieme. Iba taniere ma umelohmotne, tie uz v tej kuchynke boli.
Velmi rad mi aj v kuchyni pomaha, comu som velmi rada. Kuchyna sice vyzera ako po boji, ale nevadi. Aspon sa nauci, ze jedlo nepochadza z nejakej zazracnej skrinky, ale ze ho treba pripravit.
Inak, ma aj goralkovy nahrdelnik a prsten. Ale body a tricka s autami 😀 Ked bude chciet babiku, kupim mu ju. Zatial vyhravaju auta 😉
Podla mna skatulkovanim a delenim nie len oblecenia, ale aj hraciek, na dievcenske a chlapcenske, si robime viac problemov ako treba. Pokial nezacne tlak od inych deti v skolke a skole (ktore to ale aj tak robia iba preto, lebo to vidia u vlastnych rodicov), sa mozu deti hrat s tym, cim chcu. Potom sa to bohuzial zmeni. Preco im brat fantaziu?
Inak, moja oblubena hracka bol zeriav 😉
@julinkaz nas 13 mesacny syncek ked prideme do materskeho centra cely cas sa hra s kuchynkou - umyva citrony, pomarance a potom ich serviruje 🙂 moj manzel ma prv zrusil, ze ziadna kuchynka na Vianoce pre chlapceka, ale teraz zmenil nazor ked vidi ako malicky stale stastny miesa lyzickou v pohari a "pije", mlaska pri tom 😀 , takze my urcite kupujeme 😉 vy smelo do toho tiez 😉!!!

Ja mam dvoch chlapcov a miluju kuchynku. Mame ju v domceku na zahrade a miluju kuchtit potkaniu polievku 😀 a dokonca maju aj ruzovy vysavac. V zivote som toto neriesila. Nech sa hraju s cim chcu, keby chceli babiky, tak aj tie im kupim 😀