icon

Je kuchynka na hranie vhodná aj pre chlapčeka?

julinkaz
6. nov 2012

čo si myslíte, je vhodná kuchynka na hranie aj pre chlapčeka? pýtam sa preto, lebo všetkým naookolo je to veľmi divné ☹ kúpili ste ju niektorá svojmu synovi?

Strana
z2
norwayka
6. nov 2012

Ja mam dvoch chlapcov a miluju kuchynku. Mame ju v domceku na zahrade a miluju kuchtit potkaniu polievku 😀 a dokonca maju aj ruzovy vysavac. V zivote som toto neriesila. Nech sa hraju s cim chcu, keby chceli babiky, tak aj tie im kupim 😀

babajaga
6. nov 2012

ahoj,ja som dcere kupovala na bazariku kuchynku po chlapcekovi....este ju mame,ale uz zdemolovanu....dcera ma uz 9 rokov..a syn,20 mesacny v nej vari o dusu...dokonca na nu vytrepe tescoma hrnce....preco my sa nezahral..normalne....dokonca uz cese aj babiky....ale auta su stale pre neho jednotkou... 😀

ichbinich
7. nov 2012

Preco by nemala byt? Kolko je na svete sefkucharov-muzov a kolko zien? 😉

Moj syn kuchynku ma, a ma ju velmi rad. Ma sadu hrncov z Ikey, varechy, lyzice, formy na pecenie... Vsetko ale naozajstne, ze teda v jeho forme na babovku naozajstnu babovku aj upecieme. Iba taniere ma umelohmotne, tie uz v tej kuchynke boli.

Velmi rad mi aj v kuchyni pomaha, comu som velmi rada. Kuchyna sice vyzera ako po boji, ale nevadi. Aspon sa nauci, ze jedlo nepochadza z nejakej zazracnej skrinky, ale ze ho treba pripravit.

Inak, ma aj goralkovy nahrdelnik a prsten. Ale body a tricka s autami 😀 Ked bude chciet babiku, kupim mu ju. Zatial vyhravaju auta 😉

Podla mna skatulkovanim a delenim nie len oblecenia, ale aj hraciek, na dievcenske a chlapcenske, si robime viac problemov ako treba. Pokial nezacne tlak od inych deti v skolke a skole (ktore to ale aj tak robia iba preto, lebo to vidia u vlastnych rodicov), sa mozu deti hrat s tym, cim chcu. Potom sa to bohuzial zmeni. Preco im brat fantaziu?
Inak, moja oblubena hracka bol zeriav 😉

chichinka
7. nov 2012

@julinkaz nas 13 mesacny syncek ked prideme do materskeho centra cely cas sa hra s kuchynkou - umyva citrony, pomarance a potom ich serviruje 🙂 moj manzel ma prv zrusil, ze ziadna kuchynka na Vianoce pre chlapceka, ale teraz zmenil nazor ked vidi ako malicky stale stastny miesa lyzickou v pohari a "pije", mlaska pri tom 😀 , takze my urcite kupujeme 😉 vy smelo do toho tiez 😉!!!

julinkaz
autor
7. nov 2012

@chichinka aj môj manžel je už napoly nalomený, takže už sondujem po nete vhodnú kuchynku, je ich tu strááášna kopa, len vybrať 🙂

chichinka
7. nov 2012

@julinkaz napis ktoru ste vybrali potom 🙂 u nas su kriteria nech vydava zvuky, pripadne nech aj nieco svieti a aby mala daku skrinku - nas drobec strasne rad naklada a vyklada 🙂 inak ja sa v tej ponuke na nete total stracam, je toho "tona" 🙂 drzim palce nech manzel suhlasi 🙂

julinkaz
autor
7. nov 2012

@chichinka ok, určite pridám nejaké foto 🙂

Strana
z2