Je lepšia benzínová štvorkolka 125cc alebo 150cc pre dieťa?
Zdravím chcel by som sa opýtať. Syn ma štyri roky a riešime mu orvu benzínovú štvorkolku. Máte s tým niekto skúsenosť ? Je lepšia 125cc alebo už rovno 150 cc? Ďakujem za rady
Vsak rovno uz Harley mu kupte🙄
Dokedy tu budú takéto témy
Na šport je lepší bicykel a nech krúti vlastnou energiou. Na štvorkolke ti bude hučať a smradiť pod nosom a musíš ho mať nonstop na očiach.
@eduardiricek pôvodný názov témy bol že detičky a šport😁
Tak mu kúpte radšej bicykel. To ako bude “športovať” na štvorkolke?
@anonym_2b2b60 to nie je dolezite...ale caaavovci sa budu pred panelakom trajdat stylovo.
samoztejme, znackove teplaky a tricka z Turecka su megadolezite k tej stvorkolke pre stvorrocne dieta...kks, dufam,z e sa uz vie normalne aposn bicyklovat
@anonym_2b2b60 štvorkolka a jazda na nej patrí medzi športy. A nakoľko aj ja som štvorkolkár a syn k tomu inklinuje tak prečo nie.
@anonym_2b2b60 to nie je dolezite...ale caaavovci sa budu pred panelakom trajdat stylovo.
samoztejme, znackove teplaky a tricka z Turecka su megadolezite k tej stvorkolke pre stvorrocne dieta...kks, dufam,z e sa uz vie normalne aposn bicyklovat
@nyusika bývame v dome na dedine. Za domom máme pole, lúky a lesy. Ale môžme prísť zajazdiť pred vas panelák ak chcete. Trička z Turecka niekto obľubuje no ja nie ja som za originály a zatiaľ sme na tom tak že si to môžme dovoliť tak prečo im to nedopriať. Malý bycikluje bez pomocných koliesok už od 2 rokov. Ale ďakujem za starostlivosť.
@anonym_2b2b60 štvorkolka a jazda na nej patrí medzi športy. A nakoľko aj ja som štvorkolkár a syn k tomu inklinuje tak prečo nie.
@eduardiricek ako povieš😁
Ale keď si už taký športovec - štvorkolkár, tak hádam svojmu dieťaťu vieš vybrať tú správnu mašinu na športovanie aj sám a nepotrebuješ rady od nejakých žien na MK, čo o tom prd vedia 😂
@eduardiricek ako povieš😁
Ale keď si už taký športovec - štvorkolkár, tak hádam svojmu dieťaťu vieš vybrať tú správnu mašinu na športovanie aj sám a nepotrebuješ rady od nejakých žien na MK, čo o tom prd vedia 😂
@anonym_2b2b60 samozrejme áno vybraté už je len som sa opýtal či to tu už niekto neriešil. Sám alebo v pare či je lepšia už silnejšia alebo zatiaľ stačí slabšia to bola celá moja otázka.
@nyusika bývame v dome na dedine. Za domom máme pole, lúky a lesy. Ale môžme prísť zajazdiť pred vas panelák ak chcete. Trička z Turecka niekto obľubuje no ja nie ja som za originály a zatiaľ sme na tom tak že si to môžme dovoliť tak prečo im to nedopriať. Malý bycikluje bez pomocných koliesok už od 2 rokov. Ale ďakujem za starostlivosť.
@eduardiricek skuste pouzivat ciarky, prosim...neda sa po vas citat.
@nyusika nevieme odpovedať tak začneme riešiť gramatiku . Ok ďakujem za intelektuálny prínos. 🤣
@anonym_2b2b60 samozrejme áno vybraté už je len som sa opýtal či to tu už niekto neriešil. Sám alebo v pare či je lepšia už silnejšia alebo zatiaľ stačí slabšia to bola celá moja otázka.
@eduardiricek veď ,keď vies aké sú tieto masinky ,tak kup už tu silnejšiu pre štvorročné decko ,skôr to skončí
Že pre štvorročné decko
@nyusika a samozrejme skúste používať mäkčene a dĺžne. Nedá sa po vás čítať.
Autor opakujem - to ho pri zlom pade vie prizabit... kupte mensiu, kludne bazarovu a o dva roky ked bude vediet jazdit, kupite vacsiu.
Autor opakujem - to ho pri zlom pade vie prizabit... kupte mensiu, kludne bazarovu a o dva roky ked bude vediet jazdit, kupite vacsiu.
@anjelicek26 ďakujem veľmi pekne za radu asi pôjdeme touto cestou.
Ked sme kupovali my 4kolku pre nas starych na blaznenie,tak veru tam mali krasne male 4kolky a neboli ani drahe okolo 1300eur.Porad sa aj s predajcom 4koliek poradi ti,co je lepsie.Nasa 650tka,silovo bola ako 550tka ale bola lepsia aj ked o par stovak drahsia,no vedel dat aj zlavu na kufor,a ine doplnky.
@eduardiricek teda máš súhlas majiteľov pozemkov na jazdu na štvorkolke na ich pozemkoch a platíš úhradu za ich používanie? napr. 326/2005 Z.z. § 51 ods. 2
Ked sme kupovali my 4kolku pre nas starych na blaznenie,tak veru tam mali krasne male 4kolky a neboli ani drahe okolo 1300eur.Porad sa aj s predajcom 4koliek poradi ti,co je lepsie.Nasa 650tka,silovo bola ako 550tka ale bola lepsia aj ked o par stovak drahsia,no vedel dat aj zlavu na kufor,a ine doplnky.
@anonym_cabbb3 to je super tak hlavne veľa šťastných km snáď sa niekedy stretneme na nejakom zraze štvorkoliek.
@eduardiricek teda máš súhlas majiteľov pozemkov na jazdu na štvorkolke na ich pozemkoch a platíš úhradu za ich používanie? napr. 326/2005 Z.z. § 51 ods. 2
@done keďže pole za domom je moje a časť lesa tiež tak povedzme že áno mám povolenie 😉 a keďže ta druhá časť patrí susedovi ktorý s tým nemá absolútne žiadny problém (lebo sme sa o tom rozprávali keďže zatiaľ po tom behám ja na svojej štvorkolke) tak je všetko v poriadku.
@nyusika to píšeš ty? Realne si precitaj co si napisala 😅🫣

Ten nazov diskusie k tomu nejako nepasuje... pozeraj hlavne vahu tej stvorkolky, nech ho to pri prevrateni nezabije... niektore su velmi tazke. 90-130kg veru to je ked to na 4 rocneho padne katastrofa... synovcovia maju obaja, ale su podstatne starsi...