Je normálne, že si ročné dieťa posúva autíčko?
Je normálna hra ročného že si posuva pred seba autíčko?
Robí len to 30 minút vkuse a nereaguje keď na neho zavoláš?
Čo?
Je normalne ze sa toto pytas? Fakt???
Ale aby som ti odpovedala, nie je. Rocne dieta by uz malo stavat minimalne 3d puzzle pripadne svoj maly jadrovy reaktor
@lucia13022023 nie nerobí to tak dlho
@lucia13022023 keby to robil tak dlho a nereagoval na meno čo to znamená?
Bože ženy vy ste tak ustipacne,máme v rodine dvoch autistov, bojim sa všetkého čo robí skoro
Ako nezaujata mam skor strach o teba nez o dieta co sa hra s autickom
Asi nechapem 😀 A ako inak to deti robia? Co ti na tom pride zvlastne? Fakt mi to akosi nejde do hlavy 😀
Je normalne, ze sa takto pyta matka?
Autik.. po tebe
Áno, je to normálna hra. Aj môj 5 ročný syn sa tak hrá, že si pred sebou posúva autíčko a nie je autista. Ako inak sa s ním má hrať ?
A ved auticka nie su na to, aby sa posuvali pred sebou?
Nezáujem o hru by Ťa mal vystrašiť. A nie, že naopak záujem má.
Ak si rocne dieta posuva auticko tak je to super moj este len v roku si sadol a postavil sa za dva dni potom. Autizmus je o dacom inom trochu ako o posuvani auticka a diagnostikuje sa ovela neskor
A ako sa má hrať ročné dieťa? K čomu slúžia kolieska na autíčku?
Je normálne sa toto pýtať?
No ja neviem, môj už v tom veku šoféroval.. posádzate ho za volant? Ak nie, je najvyšší čas. Rozjazdí sa trošku neskôr, ale ešte nič nie je stratené.
Prosím ťa.. toto naozaj nie je o tom.. môj keď mal cca dva roky dokonca dával autíčka do radu, po sebe a keď som sa ho spýtala, prečo, tak že sa hrá na zápchu v meste :D
auticko ma kolieska a dietatko skusa vnima pohyb.. moze ho posuvat alebo hadzat rovnako si bude pustat lopticky a gulicky vkladat a vykladat do a z krabice skusat udierat predmetmi alebo po nich je to prirodzeny vyvin hry..
Upokojim ta, nas bude mat 3 roky a hra sa veeeeela s autickami, su jeho najoblubenejsie a inak ma aj ocny kontakt, aj vie svoje meno, vie uz rozpravat vela slov a tie auticka naozaj vedu, kedze zdedil vela auticok po starsom, aj dnes sme miseli kupit take vacsie v Nay mali. 🙈
No ja neviem, môj už v tom veku šoféroval.. posádzate ho za volant? Ak nie, je najvyšší čas. Rozjazdí sa trošku neskôr, ale ešte nič nie je stratené.
Prosím ťa.. toto naozaj nie je o tom.. môj keď mal cca dva roky dokonca dával autíčka do radu, po sebe a keď som sa ho spýtala, prečo, tak že sa hrá na zápchu v meste :D
@oblecenie99 vsak to je normalka nie, davat ich za sebou, ci mi nieco uslo. Tiez ma taku podlozku s cestou a tam ich peone uklada a jazdi s nimi
😂😂😂😂😂tak toto je vtip dňa. Musím ho povedať celej rodine. Už som sa dlho tak dobre nepobavila.
😂😂😂😂😂tak toto je vtip dňa. Musím ho povedať celej rodine. Už som sa dlho tak dobre nepobavila.
@dvanastka poslúž si 🙂
Posuva auticko myslis tak, ze sa hra ze s nim jazdi? A to ta desi ze este je skoro na taku hru? Autista by hracku predpokladam zobral a skumal by ju z kazdej strany, poobracal, priblizil a vzdialil, ulozil podla velkosti.
Na to, ze mate dve deticky v rodine s touto poruchou, by si si mohla nastudovat viac aby si sa zbytocne nestrachovala. Jeden priznak, este nerobi z dietata autistu.
Nie je to normálne. Už dávno mal mat vodičak a po obedom spánku jazdiť s boltom. 🙂
Moja ročná dcérka trhá barbinám hlavu a bábätkám (hráčkam) dáva papať a ako bonus si kúsky párky schováva do legín a von s nimi kŕmi psa... Je to normálne? 😄😂 Každý čo má dieťa vie, že všetko čo tie deti robia je v poriadku, to, že trhá bábikam hlavu neznamená, že bude nájomný vrah 🙏🏻🫶🏻
Áno 🙂
Skor by bolo divne, ak by ho neposuval, je uz dost velky
A co by s nim mal robit? Rozobrat ho na suciastky a zase poskladat? 🤔 Skus mu dat srobovak,mozno prekvapi🤷♀️
Nie toto žiaľ vôbec nie je normálne, v tomto veku by malo mať minimálne vodičský a nie si iba po podlahe posúvať nejaké autíčko mala by si ho dat zdiagnostikovať s tým už prosím nečakaj ani deň aby nebolo neskoro....

a ako by to mal podľa teba robiť?
Vo väčšine prípadov čo tu mamičky píšu, by bolo vhodné dať vyšetriť ich a nie ich deti! Akože fakt mi úprimne napíš ako si to predstavuješ, ako by to malo ročné!!! opakujem ročné dieťa robiť?!