Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
@myshela ja ťa možno popletiem, ale náš mal 1 rok a v zelených bohovsky plával, na ďalší rok som teda kúpila červené (2,5roka mal) a s nimi išiel veľmi ľahko pod vodu, čo sa mu nepáčilo, takže som ich musela predať a nechať mu zelené. Teraz ma 3,5 ale v zelených sa mu stále páči, ajkeď už zvažujem tie červené pre neho. Do vody často nechodí, ešte sme sa neučili plávať,... aj som ich nafotila, lebo keď som ja zháňala, nevedela som si predstaviť rozdiel medzi nimi a nikde takáto foto nebola 😉 ale zasa, ak ešte žiadne rukáviky na sebe nemal, tak to on nemá ako porovnať a na akých sa naučí,...
Prosim vas a cervene nemate niekto na predaj? Dakujem.
@baxovci tak to je pekne velky rozdiel. To som ani ja netusila. Dakujeme za foto.
Kúpim červené cherek rukavniky, nepredáva niekto, prosím Vás 😉?
No veru, som uz z toho domotana jak..a cas odchodu na dovolenku sa krati..skor som myslela, ci nema niekto skusenost, ze zaciatocnik presiel rovno na cervene a s uspechom..a ked kupim zelene myslim, ze ked neskor ponuknem na predaj, rychlo sa po nich zaprasi..
aj ja potrebujem zelene kde ste kupovali, maly ma rok, alebo ked hned kupim cervene bude to vadit?
Mala som obe, áno dieťa v zelených bohovsky plávalo v roku. V cca 3 som kúpila červené lebo zelené jej boli daake malé. Zvykla si na ne rýchlo, žiadny rozdiel. Ale určite ju to nijak v plávaní neposunulo ani nepomohlo, skôr naopak. Proste mala to aby sa neponorila, naučila sa s nimi blaznit vo vode, krútiť, "splyvat".... Rozdiel tam je, tie červené su menšie,, menej zavádzajú a a menej nadnasaju, ale nikdy sa mi dcéra nepotopila pod vodu. Treba si pozrieť video kde pán ukazuje ako ich správne nasadiť. Inak kupila by som na začiatku zelené aj teraz. Predala som ich cez bazár hneď a červené neskôr.....
Moj syn zacal rovno s cervenymi v necelom roku (v ramci kurzu plavania rodicov s detmi) a nemal s nimi ziaden problem. Aktualne (3-rocny) nema problem s nimi fungovat v mori, bazene, pekne ho drzia a ak mu dame aj plutvy tak ho nedohonime...
@cuba89 napísala si to o koment vyššie, "keď bol zvyknutý na väčšie, tak menšie mu robili problém" lebo sa vo vode bláznil a vidíš na foto rozdiel, oveľa menej ho nadnášali a ľahko sa s nimi ponoril, určite ich nemôžem porovnať s obyčajnými 😃😅
@tiumen náš má teraz tiež 3,5 (tiež 19kil) a môj názor na tvojho, asi by som červene kúpila, ak bol zvyknutý na obyčajne tak tieto budú isto lepšie nadnášat ale zasa ak sa bojíš tak skúste zelené, ono na bazári sa ti neohrejú dlhšie ako dva dni 😉
Kupila som cervene, nas ma cez 2r a 12kil, v obchode mi poradili vzhladom na jeho vek prave tieto..a nikdy nebude bez dozoru. Uvidime 🙂 dam potom vediet 🙂
Zdravím nema niekto zelené na predaj?
Dievcata, takze dnes sme zacali pouzivat cervene rukavce. Su to jej prve rukavce. Dcera bude mat ochvilu 20 mesiacov, 11 kg. Od prvej sekundy si na nich zvykla bez problemov, krasne jej drzia na rukach, drzia ju pekne nad hladinou. Bola uplne vytesena, hned v nich zacala plavat, aj si lahne na chrbat a nohy dviha nad hladinubez problemov. A to je relativne zaciatocnik, na ziadne plavanie sme nechodili s nou. Nelutujem tych penazi. A velkostne su tieto cervene uplne akurat. Zelene som sice nazivo nevidela, ale ja by som ich kupila ozaj len dietatku co ma do roka/okolo roka.
@zabinkalenka moj nazor je taky, ze v akych dieta zacina na tie si zvykne, nas zacinal s cervenymi a je to super, mal cez rok. Ist, podla navodu, ze nejprv zelene a potom cervene, je podla mna trochu obchodny tah😉, alebo mam nadane diiiiite, kedze zacal ako absolutny zaciatocnik s cervenymi a hned sam a bez problemov, ziadne potapanie, otocky a pod, je snad jasne, ze vzdy musi byt niekto dospely pri dietati,lebo jasne, ze stat sa moze vsetko.
@janca2262 aj nas ma 2roky aj 2mes..a tiez bez plavenckych skusenosti som kupila rovno cervene. mame velku rohovu vanu tak dme mu ju cely napustili a v pohode splival na chrbte, na bruchu..o tyzden ideme k moru a myslim si, ze to da!! Tiez si myslim, ze je ta postupnost obchodny tah, mozno pre male babatka ok..
Môj postreh ešte: Naša prcka napr.zelene mat nemohla minuly rok (10mes) lebo jej boli ale brutal široké 😂 Keď som jej to dala k pazuške nadoraz tak jej šli až cez lakeť. Už mame kúpené aj červené tak jej ich skúsim tiež dať ako prvé (zatiaľ vo velkom bazéne kde dočiahla bola len bez. Starší 3,5 nechce dať zelené z ruky ale kedže ma 19kg su mu stále super. Tak uvidíme, ako sa podelia alebo budeme kupovať ešte jednu výhernú farbu 😅
Baby mate na predaj cervene prosim? Mala by som zaujem
Prosim Vas nema niekto na predaj zelené? Dakujem
Prosim ma niekto na predaj jedno zelene koleso? Alebo obe zelene? Jedno zelene sa mi ventil pokazil 😞 Dakujem
@denysmejko skuste ho zalepit, nam sa takto postupne pokazil ventil na oboch, manzel zalepil a nadalej funguju 🙂
Len sa nedaju zatlacit tie cupliky dnu.
@zabinkalenka a akym lepidlom? No skusim teda dakujem
Ak by mal niekto na predaj jedno cervene potrebujem kupit.

@myshela hehe, s tym, ci vie jazdit na odrazadle to vela spolocneho nema 🙂
Cervene su skor pre skusenejsich plavcov, ak s vodou skusenosti nema, napriek veku by mu boli lepsie zelene.
Kuk co pisu predajcovia:
" Vek, váha či výška pri výbere variantu koliesok Cherek nezohráva rolu! Vyberajte podľa pokročilosti dieťatka! Ak nemáte ešte skúsenosť s používaním koliesok Cherek odporúčame Vám začať variantom pre začiatočníkov. Stredový otvor je u oboch rovnako veľký. "