Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
Dievčatá, zo skúsenosti keď som sama zháňala... Tieto kolieska idú v bazári po 15-20 eur... v kamennom obchode som ich našla za 22,90 eur 🙂 A keďže si už roky držia svoju cenu, myslím, že sa oplatí investovať 😉 Za mňa jedna z najgeniálnejších vecí čo sme dcére kúpili.....
@jasminkaj ano, ja som tiez kupila nove zelene aj cervene. Syn ale jedno koliesko stratil, tak som zohnala dalsie dva - jedno bolo lepene a do roka sa aj to druhe stare rozpadlo (rozlepilo po hranach). Nase drzia aj po 5 rokoch. Mozno ked sa pouzivaju v mori - sa rozpadnu skor. Prave idem skusat ako to zlepit.
predám alebo kúpim jedno zelené koliesko za 5€, len vážny záujem a píšte rovno správu
@kvetinka891 Ahoj a nedala by sa tá cena upraviť tak za 17 eur by som ich vzala keď nové stoja 22eur??dík za odpoveď

Dobrý deň, mám na predaj nové Chereks rukávniky, nepoužité, malá si ich nechce navliecť na ruku, 100% stav / 20eur s poštovným