Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
@lencabu beriem ..;)
Niekto na predaj cervene?
Dievčatá, zo skúsenosti keď som sama zháňala... Tieto kolieska idú v bazári po 15-20 eur... v kamennom obchode som ich našla za 22,90 eur 🙂 A keďže si už roky držia svoju cenu, myslím, že sa oplatí investovať 😉 Za mňa jedna z najgeniálnejších vecí čo sme dcére kúpili.....
@jasminkaj ano, ja som tiez kupila nove zelene aj cervene. Syn ale jedno koliesko stratil, tak som zohnala dalsie dva - jedno bolo lepene a do roka sa aj to druhe stare rozpadlo (rozlepilo po hranach). Nase drzia aj po 5 rokoch. Mozno ked sa pouzivaju v mori - sa rozpadnu skor. Prave idem skusat ako to zlepit.
Kúpim zelené rukavniky
predám alebo kúpim jedno zelené koliesko za 5€, len vážny záujem a píšte rovno správu
Rada kúpim zelené, ak by niekto posúval. Ďakujem
Má niekto na predaj jedno zelené koliesko? Ďakujem.
@kvetinka891 dobry den uz nemate na predaj tie kolieska
@dadika663 dobry den. Este ich mam. Mate zaujem?
A v akom su stave
@dadika663 ako nove. Parkrat pouzite
má prosím ešte niekto na predaj? je jedno ktoré, ponuknite. dakujem
@kvetinka891 odkiaľ ste a aká je cena? Ktorá farba?
@kvetinka891 Ahoj a nedala by sa tá cena upraviť tak za 17 eur by som ich vzala keď nové stoja 22eur??dík za odpoveď
@blanka1011 nie, lebo su ako nove. Jedine vymenim za zelene.
@kvetinka891 ďakujem za info skúsim pohladať dačo lacnejšie😉
@blanka1011 😉
@kvetinka891 boli používané aj v mori?

Dobrý deň, mám na predaj nové Chereks rukávniky, nepoužité, malá si ich nechce navliecť na ruku, 100% stav / 20eur s poštovným