Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
Baby,my zháňame jedno červené koliesko,druhé sa podarilo tatkovi pokaziť :(
Mam zaujem o zelene rukavniky, nemate niekto na predaj? Dakujem
@jenny je to este prosim aktualne?
jedno je na bazáriku... https://www.modrykonik.sk/market/detske-sportov...
@aisha107
Dakujem, ale potrebujem obidve 🙂
zhanam jedno zelene
@makromolekula ano je to aktualne. Napisala som do IP.
ahojte dievcata, nepredavate niektora zeleno-zlte?
ahojte ja mam zaujem o zelene ak nahodou by sa u niekoho nasli prebytocne 🙂 dakujem
Nema niekto zelene na predaj?
Baby kupim cervene kolieska, alebo len jedno. Jedno sa m
nam pokazilo. Dik
CERTIFIKOVANY Kruh na krk (Baby Swimmer) na plavanie pre male deti od 0 do 24 mes. Vatsia bezpecnost pri kupani babatka, sprijemni kupanie dietatu, pomoze mu rychlejsie sa naucit plavat a nebat sa vody. Je vyborna pomocka pre mamicky co chcu cvicit a cvicia s dietatom vo vode. Odorucaju to lekari zapadnych krajin. Viem ponuknut aj instruktaz.
Ahojte mamicky,nemate aktualne niekto na predsj zeleno-zlte kolieska za prijatelnu cenu?
Nema niekto na predaj zeleno zlte rukavky? Ďakujem.
ahojte, nema niekto na predaj rukavniky cervene alebo aj zelene?
Dakujem 🙂
Dobry den, tiez zhaname zelenozlte rukavniky cherek's☺. Nepredavate este niekto? Dakujem😆
Ja by som mala napredaj zaciatocnicke-zelene za 15 eur plus postovne,alebo osobny odber v BA
@ancovec mam zaujem 🙂
Zdravim,ma niekto na predaj červené rukavniky?katka
nema niekto z BA na predaj zelenozlte rukavniky? potrebujem surne a neviem zohnat.dakujem

@nikoletah uz su predane.