Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
@scarlett1410 dobrý večer, ja by som ich zobrala, keď je to ešte aktuálne. Ďakujem
@katrinka34 ak by sa vam nepodarilo zohnat jeden cerveny, a rozhodli by ste sa posunut ten vas, poprosim o info
Prosím urgentne potrebujeme, kúpim hneď, zelené kolieska Cherek, ŽILINA okolie, cesta ZA_BA,vyzdvihnem.Ďakujem
Ahoj ak by mal niekto na predaj jeden zelený Cherek rukávnik pls napíšte mi správu🙂 Ďakujem
Ak by náhodou niekto posúval zelené rukávniky, mala by som záujem...ďakujem 😊
@chiarax napíšte chereks do vyhladavača bez tej lomky za k...tak mi našlo jedny...
@karajazviny dakujeeeeen uz som pisa,snad budu este volne..ja som davala cherek a to mi nenaslo
Dobrý deň, prosím má niekto na predaj jedno červené koliesko-rukavnik chereks? nám jedno prasklo. Ďakujem za spravy.
Ahojte, mala by som zaujem o cervene rukavniky, ak by niekto posuval. Vopred dakujem