Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
baby, neposúvate niektorá v 100% stave červené rukávniky?
Kočky, nemáte niekto na predaj rukávniky pre začiatkočníkov? ďakujem za info
Nenájdu sa u niekoho kolieska na plávanie? Aj pre začiatočníkov, aj pre pokročilých 🙂 ďakujem
Ja som kupovala oba druhy v Hlohovci - obchod Aladdin, majú aj eshop
ahojte nemáte na predaj niektorá zelené rukavniky tie pre začiatočníkov?
Je úplne v poriadku, mali sme ho len pár krát. 😀
ahojte vy mi urcite budete vediet poradit, chystam sa krsniatku kupit take koleso alebo cln neviem ako to nazvat.. v podstate bude mat len nozky vo vode. Len mam dost obavy ci to vobec niekedy vyuzije. Ci je to prakticke. Nemate s tym skusenosti, ci sa to oplati?
Ahojte zienky, rada by som kupila cervene chereky. Nemate nietora za normalnu cenu? Diki 🙂 S.
Ahojte, kupim zelene kolieska. Ma niekto?
aj ja by som kupila zelene. Tie nase si niekto zobral , a dalsie nove nekupujem :(
@gastanka32 mne so toho mala nechcela vkliezt a ked sa aj podarilo,tak vrieskal.ale mame aj rukavniky cherek s a tie si da bez problemov a tie mu podla mna aj dlhsie vydrzia
@gastanka32 my sme to pouzili raz. nic moc
Kupim jedno zelene koliesko Cherek, jedno sa nam prepichlo.
a prepichnute koliesko sa da zalepit.
ja este pojdem hladat druhe, ci nie je niekde zapotrosene. Vcera sa mi podarilo najst jedno, dufam v uspech buduci tyzden, ak sa mi nepodari - tak tie nase mozeme sparovat bibes
Dievcata rukavniky neposuvate nahodou niektora?
Kupim zelene...dakujem za ponuku. Sasa
Babule, červené aj ja kúpim ak máte .
Ja kupim jedno zelene
nam z toho maly ukusol ventil na jednom koliecku
Mám záujem o červené Cherek rukávniky. Neposúvate niektorá? Ďakujem
ahojte, neposuva niekto zelene kolieska? dakujem

@ancovec poslala som spravu