icon

Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?

demeterka
6. apr 2014

Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?

exquisite
22. mar 2016

@ancovec poslala som spravu

zabkakwa
23. mar 2016

baby, neposúvate niektorá v 100% stave červené rukávniky?

kate0206
4. apr 2016

Kočky, nemáte niekto na predaj rukávniky pre začiatkočníkov? ďakujem za info

jezurka47
13. apr 2016

Nenájdu sa u niekoho kolieska na plávanie? Aj pre začiatočníkov, aj pre pokročilých 🙂 ďakujem

liana03
13. apr 2016

Ja som kupovala oba druhy v Hlohovci - obchod Aladdin, majú aj eshop

karinka6
21. apr 2016

ahojte nemáte na predaj niektorá zelené rukavniky tie pre začiatočníkov?

denislava
22. apr 2016

Ja mam na predaj koleso swimtrainer. Je to tiez z plaveckej akademie. Ak by mal niekto zaujem. Cena 10e. Ako nove.

narayan
22. apr 2016

@denislava beriem ho ak je nepoškodené a plne funkčné, podklady k platbe a adresu prosím do zprávy 😉 ( večer odpíšem)

denislava
22. apr 2016

Je úplne v poriadku, mali sme ho len pár krát. 😀

denislava
25. apr 2016

@narayan mate zaujem o to koleso, ci nie? Poslala som vam 2spravy a zatial ani na jednu nemam odpoveď. 😕

narayan
25. apr 2016

@denislava správa mi prišla len jedna, kde ste písala, že večer napíšete č.ú, lebo si ho nepamätáte, tak sim na ňu čakala a nič mi neprišlo 😳 ... ďaĺší deň sme boli na svatbe a v nedelu mi bolo samozrejme zle 🙊

gastanka32
25. apr 2016

ahojte vy mi urcite budete vediet poradit, chystam sa krsniatku kupit take koleso alebo cln neviem ako to nazvat.. v podstate bude mat len nozky vo vode. Len mam dost obavy ci to vobec niekedy vyuzije. Ci je to prakticke. Nemate s tym skusenosti, ci sa to oplati?

anikz
8. máj 2016

Ahojte zienky, rada by som kupila cervene chereky. Nemate nietora za normalnu cenu? Diki 🙂 S.

zasha
14. máj 2016

Ahojte, kupim zelene kolieska. Ma niekto?

mimiri
19. máj 2016

aj ja by som kupila zelene. Tie nase si niekto zobral , a dalsie nove nekupujem :(

andreaema
19. máj 2016

@gastanka32 mne so toho mala nechcela vkliezt a ked sa aj podarilo,tak vrieskal.ale mame aj rukavniky cherek s a tie si da bez problemov a tie mu podla mna aj dlhsie vydrzia

mimiri
19. máj 2016

@gastanka32 my sme to pouzili raz. nic moc

bibes
20. máj 2016

Kupim jedno zelene koliesko Cherek, jedno sa nam prepichlo.

mimiri
21. máj 2016

@bibes ja mam jedno, lebo jedno nam zmizlo z plavarne. ale tiez by som jedno rada kupila

mimiri
21. máj 2016

a prepichnute koliesko sa da zalepit.

mimiri
21. máj 2016

ja este pojdem hladat druhe, ci nie je niekde zapotrosene. Vcera sa mi podarilo najst jedno, dufam v uspech buduci tyzden, ak sa mi nepodari - tak tie nase mozeme sparovat bibes

mausik01
21. máj 2016

Dievcata rukavniky neposuvate nahodou niektora?

sasa1983
21. máj 2016

Kupim zelene...dakujem za ponuku. Sasa

bibes
21. máj 2016

@mimiri je prepichnute zrovna na vonkajsej hrane... tam to tazko zalepim... ak by si predavala jedno, tak sa ozvi

zigy
23. máj 2016

Babule, červené aj ja kúpim ak máte .

planavska
24. máj 2016

Ja kupim jedno zelene

mimiri
24. máj 2016

@planavska aj vam sa prepichlo? xi, to keby som vedela ze ma taku kratku zivotnost, tak ich asi nekupim 🙂

planavska
25. máj 2016

nam z toho maly ukusol ventil na jednom koliecku

jaruskatt
29. máj 2016

Mám záujem o červené Cherek rukávniky. Neposúvate niektorá? Ďakujem

nutka
1. jún 2016

ahojte, neposuva niekto zelene kolieska? dakujem