Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
Ahojte ,mam zaujem o zelene pre zaciatocnikov,dakujem
Dievčatá, nebude niektorá predávať zelené Cherek rukavniky? Kupila by som 🙂
Ahoj aj ja by som rada zelene ak by niekto predaval 🙂
ahojte, nemá niekto na predaj červene Cherek rukávniky?
Kúpim/predám 1 NEPOŠKODENÉ koliesko zelené CHEREK, cena 10 euro. Keďže jedno mi je nanič.
prosim vas, chcem sa opytat, vam to deti chceli mat na rukach? zvazujem kupu, pre dvojrocneho, neviem ci zelene ci cervene mam zobrat, cumim na videa, vyskusat to nemame kde
maly ma zatial mizive skusenosti s plavanim, v 10 mesiacoch bol 15 dni v mori a asi 8 x v bazenoch, ale neviem, ci zelene nie su privelke, ze mu to bude vadit
Moj maly ma 2apol roka, mame zelene a nepohne sa bez nich do vody. Su super, vobec mu nevadia.
my mame zelene aj cervene, kupila som pred dvoma rokmi. Povodne som chcela dat starsiemu cervene a malej zelene. Dopadlo naopak. 2 rocna dcerka bola velmi malicka a zelene mala vyse hlavy. Aj ked vsetci tvrdia, ze nezalezi od hmotnosti, velkosti, ja si myslim opak. Ved vacsie maju vacsi objem vzduchu a udrzia vacsiu hmotnost dietata. Som s nimi velmi spokojna, ked ich strazim sama a kazdy si ide vo vode svojou stranou - mam lepsi pocit. Aj ked nevedia plavat, udrzia sa so zelenymi aj v hlbokej vode. Skusenost s 25 kg a 15 kg dietatom
@denislava uz som ich objednala, dakujem za info, sa mi pacia, len sa mi to zdalo take velke az do pol hlavy....
@celasapremenim vobec niesu veľké, su fakt super. Budete určite spokojná. My sme velmi.
@mausik01 to neviem posudit, neskusala som tomu starsiemu dat cervene, kedze jednoznacne museli mladsej, zelene boli pre nu obrovske....no ale aspon viem, ze aj zaciatocnik zvlada cervene. Ona sice chodila plavat ale vo svojich 4 mesiacoch a potom ked mala rok znova ale s rukavkami
Dobrý deň má ešte niekto na predaj za rozumnú cenu cherek rukavniky dakujem krásne
@janocka1 dobrý deň máte ešte na predaj rukavniky dik za info
Aj ja by som rada kupit zelene ak uz niekto nepotrebuje zeby posunul.dakujeeem
Baby mozem sa opytat, cim su tieto kolieska take vynimocne oproti rukavikom?
Babo vám pevné drží nad vodou nás mali my už z kolesá vyskakuje nechce byť v ňom postaví sa u švagra na schodíky bazéne a skočí do veľkej vody tak preto zháňam 😉
@monikakuncova nie, uz ich nemame
Babo vám pevné drží nad vodou nás mali my už z kolesá vyskakuje nechce byť v ňom postaví sa u švagra na schodíky bazéne a skočí do veľkej vody tak preto zháňam 😉
ak niekto cita historiu diskusie, tak moj prispevok ,ze kupim/predam 1 ks zeleny rukavnik uz nie je aktualny. Uz som zohnala druhy, comu sa velmi tesim.
Tiez hladam zelene. Ma niekto na predaj?
ahojte, aj my zháňame, zelené, ak by už niekto nepotreboval... je možné, že ich nikto v bazari neponúka??? 😲
Dakujem dievcata za vysvetlenie. Aj ja by som mala zaujem kupit, 1 par zelenych a 1 par cervenych, ak by niekto mal na predaj.
Ahojte zháňam 1 pre začiatočníkov teda asi zelené
Ďakujem
Predam/kupim jedno zelene plavacie koliesko. Druhe z paru sme stratili, jedno nam je nanic. Cena 10€.
@lullu198 ahoj, pisala som prispevok vyssie, kupim/predam 1ks zelene koliesko...druhe z paru sme stratili...

@planavska nemate jedno na predaj, ja som nase stratene nenasla - zelene