icon

Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?

demeterka
6. apr 2014

Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?

monikiri
4. júl 2016

@lencabu nie zial, praveze potrebujem este pre druhu dceru ale nechcem zase za nove 25 eur vyvalit

lencabu
4. júl 2016

@monikiri tak potom sme na tom rovnako, veľmi by sme ich potrebovali

baxovci
5. júl 2016

baby máme červené, tu kúpené minulý týždeň (za 8€, jedno má maličkú dierku, ale malý používa a v pohode, tak dlho vo vode nie je aby to vyfučalo - a dá sa aj zalepiť). ale nakoľko ich potrebujeme, tak len vymením za zelené a samozrejme doplatím rozdiel 🙂 nenájde sa tu dakto taký, čo potrebuje vymeniť za väčšie, resp. potrebuje len jednu červenú?

baxovci
5. júl 2016

ahojte, náš susedko má zelené kolieska, tak som ich hneď cvakla, lebo myslím, že viaceré sme mali dilemu, ktoré kúpiť a aký je medzi nimi rozdiel, keďže sa o ich veľkostiach veľmi nedočítaš 🙂 páči sa!

katenka0101
5. júl 2016

v prípade záujmu mám na predaj zelené za 20€ spolu s obyčajnou poštou.

pegy4
5. júl 2016

Môžete mi prosim poradiť , ze ked ich chcem kupit malému 18 mesačnému , tak ktorú velkost odporúčate ??? Uz som toľko čítala o tom, ze vlastne vnútro je rovnaké , myslim ten otvor ... Zo skúsenosti niekto prosim info ... Dakujem

majusqa77
5. júl 2016

@pegy4 cervene

jarka.pallova
5. júl 2016

@baxovci
Dobry den, my by sme radi kupili jedno cervene koliesko 🙂

zuznak
5. júl 2016

@baxovci Dobry den tie cervene kolieskaktore su poskodene nepredavate nahodou,nam by sa hodili

baxovci
5. júl 2016

@pegy4 urcite zelene, maly ma 2,5roka a tie cervene chcem vymenit za zelene, pozri moj obr. vyssie aky je medzi nimi rozdiel ked sa nafukaju 🙂

baxovci
5. júl 2016

@jarka.pallova
@zuznak
baby a mate na vymenu? lebo potrebujeme zelene a dovtedy potrebujeme s dacim plavat 🙂 ak zozeniem zelene, tak posuniem tie moje ako som kupila (8€)

denislava
5. júl 2016

@pegy4. Moj maly ma 2apol roka a používame zelene a su super.

pegy4
5. júl 2016

Dakujem 🙂

jarka.pallova
5. júl 2016

@baxovci my nemame na vymenu, len sa nam poskodilo jedno cervene koliesko a chceli by sme si dokupit funkcne. Dajte teda vediet, ked bude k dispozicii. Vdaka 🙂

majusqa77
5. júl 2016

zelene su pre malicke deticky, lebo viac nadnasaju. Tie pouziva na plavani nasa 7mesacna Linda. Cervene su pre uz vacsie deticky a cca od roka ich pouzivame u Lukyho

pegy4
5. júl 2016

@katenka101 vy co ponúkate su uplne nove zelene ???

katenka0101
5. júl 2016

@pegy4 nie boli pouzite max dva krat a mala mi plava pod vodou sama

silvuska85
5. júl 2016

Baby maly bude mat 16 mesiacov a teda ktore mu mam kupit cervene ci zelene?

lencabu
5. júl 2016

ponúka niekto zelené rukávniky?

mimiri
5. júl 2016

@silvuska85 Ja som kupila pre dve deti jedny zelene a jedny cervene. Chcela som dat starsiemu 3 rocnemu cervene a mladsej 1rocnej zelene. Dopadlo to naopak. Stale ich nosia takto a mam pocit, ze to nakoniec aj tak jedno. Cervene su sice pre pokrocilych - ale nevsimla som si ze by moja nepokrocila dcerka mala s cervenymi problem. Ak by som mala vyberat pre jedneho asi kupim zelene - su taka istota.

zuzfor
6. júl 2016

@baxovci ja by som brala nam sa jedno cervene puklo ak by si si zohnala zelene hlasim sa .

iva04
6. júl 2016

@baxovci ak by ste mali tie na predaj tak beriem 🙂

pegy4
6. júl 2016

@katenka0101 su v bezchybnom stave???

katenka0101
6. júl 2016

@pegy4 ano su

lencabu
6. júl 2016

@katenka0101 máte nejaké volné?

katenka0101
6. júl 2016

@lencabu ak ich nevezme @pegy4 tak ano

pegy4
6. júl 2016

@katenka0101 zoberiem ich 🙂

pegy4
6. júl 2016

@katenka0101 Jaj prepacte , môžete ich posunúť ...dcera mi donesie z BA , nasla som obchod ...prepacte

lencabu
7. júl 2016

@katenka0101 mám záujem!

katenka0101
7. júl 2016

@lencabu písala som správu 🙂