Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
@katuliatko pisala som jej, vraj ich mozem posunut ;) Budete s tými 15 v pohode?
@veronuliena kolko ma vaš drobec? Mám totiž ešte jedny od inej firmy, pozrite môj bazar
Pozeram, ze nie sme jedini, ktorym prasklo koliesko na ventile, neprisiel niekto na to a ako to opravit?
@jankastubka ja ked som kupila tak bolo k tomu take lepidlo a stym som to zalepila adrzi to dobre, ale to bude take iste lepidlo ako sa sa lepia duse na bicykel. dala som tam vecsiu vrstvu okolo celeho ventilu .
@primulka5 je to podľa zrelosti dieťatka, o Cherekoch som započula, až ked mala dcerka 1,5 roka. Tak sme ich kupili. Velmi ju to začalo baviť a rychlo napredovala, preto sme už teraz okolo 2 roka vymenili za červene. Ale v princípe sa vraví, že keď sa dieťatko dokáže vo vode otáčať okolo svojej osi, vtedy je vhodne vymeniť.
Predám zelené rukavniky chereks.. bola na nich lepena jedna mini dierka.. nefucia a stale super funguju.. cena 10€
Ahojte, nepredava niekto zelene rukavniky, nelepene, za rozumnu cenu? dakujem😉

@makromolekula neplánujete to jedno vaše zelené predať 🙂 ?