Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
Kupim cervene, niekto nema prosim na predaj?
dobry den preda niekto zelene do 15 eur?
Babulkovo Ak budú voľné, tak by som mala záujem
@katuliatko pisala som jej, vraj ich mozem posunut ;) Budete s tými 15 v pohode?
Ak si pani rozmysli zoberiem ja
@veronuliena kolko ma vaš drobec? Mám totiž ešte jedny od inej firmy, pozrite môj bazar
Pozeram, ze nie sme jedini, ktorym prasklo koliesko na ventile, neprisiel niekto na to a ako to opravit?
@jankastubka ja ked som kupila tak bolo k tomu take lepidlo a stym som to zalepila adrzi to dobre, ale to bude take iste lepidlo ako sa sa lepia duse na bicykel. dala som tam vecsiu vrstvu okolo celeho ventilu .
@zuzfor dakujem vyskusame.
babulkovo, dúfam, že ste ich nepredali už som Vám písala :O
Kupim kolieska, dakujem
@primulka5 je to podľa zrelosti dieťatka, o Cherekoch som započula, až ked mala dcerka 1,5 roka. Tak sme ich kupili. Velmi ju to začalo baviť a rychlo napredovala, preto sme už teraz okolo 2 roka vymenili za červene. Ale v princípe sa vraví, že keď sa dieťatko dokáže vo vode otáčať okolo svojej osi, vtedy je vhodne vymeniť.
@primulka5 ja som kupila hned od roka cervene a krasne v nich vedela plavat.
kupim cervene kolieska 🙂
ahojte, nemáte niekto na predaj cherek kolieska pre začiatočníkov (zelené)?
Ahojte , mám na predaj zelené rukávniky chereks.
kupim cervene kolieska 🙂
Predám zelené rukavniky chereks.. bola na nich lepena jedna mini dierka.. nefucia a stale super funguju.. cena 10€
Ahojte, nepredava niekto zelene rukavniky, nelepene, za rozumnu cenu? dakujem😉

@makromolekula neplánujete to jedno vaše zelené predať 🙂 ?