icon

Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?

demeterka
6. apr 2014

Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?

atikab
16. sep 2016

@makromolekula neplánujete to jedno vaše zelené predať 🙂 ?

uchalova
29. okt 2016

Kupim cervene, niekto nema prosim na predaj?

primulka5
24. nov 2016

dobry den preda niekto zelene do 15 eur?

babulkovo
24. nov 2016

@primulka5 ja mam na predaj, chcela ich vyskusat suseda, musim ju trochu posuriť, či ich vobec chce

katuliatko
25. nov 2016

Babulkovo Ak budú voľné, tak by som mala záujem

babulkovo
25. nov 2016

@katuliatko pisala som jej, vraj ich mozem posunut ;) Budete s tými 15 v pohode?

veronuliena
25. nov 2016

Ak si pani rozmysli zoberiem ja

babulkovo
26. nov 2016

@veronuliena kolko ma vaš drobec? Mám totiž ešte jedny od inej firmy, pozrite môj bazar

jankastubka
26. nov 2016

Pozeram, ze nie sme jedini, ktorym prasklo koliesko na ventile, neprisiel niekto na to a ako to opravit?

zuzfor
28. nov 2016

@jankastubka ja ked som kupila tak bolo k tomu take lepidlo a stym som to zalepila adrzi to dobre, ale to bude take iste lepidlo ako sa sa lepia duse na bicykel. dala som tam vecsiu vrstvu okolo celeho ventilu .

jankastubka
28. nov 2016

@zuzfor dakujem vyskusame.

babulkovo
28. nov 2016

Predám zelené, sú v poriadku, nefučia. Cena 15 €
@primulka5 ešte zaujem?

katuliatko
28. nov 2016

babulkovo, dúfam, že ste ich nepredali už som Vám písala :O

primulka5
5. dec 2016

@babulkovo dobry den prepacte, dlho som tu nebola, tak az teraz citam...je to este aktualne?

makromolekula
5. dec 2016

Kupim kolieska, dakujem

babulkovo
6. dec 2016

@primulka5 uz su predané

primulka5
6. dec 2016

@babulkovo dakujem vam za odpoved, a len tak pre zaujimavost, dokedy ste pouzivali tie a odkedy cervene? dakujem.

babulkovo
6. dec 2016

@primulka5 je to podľa zrelosti dieťatka, o Cherekoch som započula, až ked mala dcerka 1,5 roka. Tak sme ich kupili. Velmi ju to začalo baviť a rychlo napredovala, preto sme už teraz okolo 2 roka vymenili za červene. Ale v princípe sa vraví, že keď sa dieťatko dokáže vo vode otáčať okolo svojej osi, vtedy je vhodne vymeniť.

primulka5
6. dec 2016

@babulkovo fiha, to uz tak skoro? lebo nasa ma teraz 16 mesiacov, chodili sme aj na plavanie, kde pouzivala tie zelene...takze zrejme to nebudeme mat na dlhe obdobie ani my. Hmmm. A tie cervene rovnako nadlahcuju ci menej? aky je rozdiel?

jankastubka
7. dec 2016

@primulka5 ja som kupila hned od roka cervene a krasne v nich vedela plavat.

suzinka121
7. dec 2016

kupim cervene kolieska 🙂

babulkovo
7. dec 2016

@primulka5 su menšie, dieťa má väčší výhlaš a ano, trošku menej nadlahčujú, dá sa s nimi však viac vyšantiť

mary903
27. dec 2016

ahojte, nemáte niekto na predaj cherek kolieska pre začiatočníkov (zelené)?

frenciska
13. jan 2017

Ahojte , mám na predaj zelené rukávniky chereks.

suzinka121
17. jan 2017

kupim cervene kolieska 🙂

kattrin4
19. jan 2017

Predám zelené rukavniky chereks.. bola na nich lepena jedna mini dierka.. nefucia a stale super funguju.. cena 10€

jajka1984
20. jan 2017

@mary903 dobrý večer,je vaša sinzerat aktuálny? V akom stave sú rukávmi ku?Boli lepenie?Akú cenu by ste dala? Ďakujem

jajka1984
20. jan 2017

@mary903 pardon,to nepatrilo vam

jajka1984
20. jan 2017

@frenciska prosím vás,je váš inzerát ešte aktuálny?V akom stave rukavniky sú? Boli lepené? Akú cenu by ste dala? Ďakujem

diduska1983
30. jan 2017

Ahojte, nepredava niekto zelene rukavniky, nelepene, za rozumnu cenu? dakujem😉