icon

Kde kúpim plyšáka Barney?

luci1208
9. dec 2014

Ahoj baby, zháňam plyšáka Barneyho z JimJamu a jediné, čo som našla je stranka MojBarney
Objednávala už niektorá z Vás odtiaľ? Ďakujem za info 🙂

stanislavao
9. dec 2014

@luci1208 viem zohnat, ale dodanie je cca 4-6 tyzdnov. 18cm vysoky je za 10e a 30cm vysoky, ktory aj hraje je za 16e. v pripade zaujmu mi napiste do IP.

stanislavao
9. dec 2014

@ivushqa tak ten sa na Barneyho moc nepodoba.

ivushqa
9. dec 2014

@stanislavao to som len narýchlo klikla do googlu 😒 na bazos,sk sú aj iné, a určite aj na MMB, popozeraj 😵

stanislavao
9. dec 2014

@luci1208 pozrite tu an MK v pro shope. najdete aj tu.

normalna75
9. dec 2014

dnes som videla na mmaukcie jedneho na hrackach..skuste

sonya55
9. dec 2014

@luci1208 Ja som objednavala prednedavnom z mojbarney EU a maximalna spokojnost. Za 2 dni bol plysak doma a velmi pekny, maly si ho hned zamiloval. Rozmyslam aj nad tym 60 cm ze ho objednam.

lulasu
10. dec 2014

ja nakupujem od tejto pani mozem len odporucit, mila ustretova, a zatial sa nemam na co stazovat http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=8220592 ma rozne velkosti skus popozerat http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=142624

luci1208
autor
10. dec 2014

Ďakujem za tipy ;) Nechcem uraziť predávajúce, no niektorí sú teda poriadne hybridy. Dodanie mesiac a viac bude asi prekupované z Číny tipujem, takže to asi nie. Objednala som nakoniec z tej stranky MojBarney, tam majú skladom a vyzerajú pekne, tak uvidím.
Potom napíšem, ako to dopadlo. Ďakujem ešte raz ;)

luci1208
autor
19. dec 2014

Tak môžem odporučiť. 2 dni od objednania plyšák prišiel a SUPER 🙂 Malá sa neskutočne teší 🙂

vevetoys
27. jan 2015

Dobý večer, Ahojte, v mojom Shope nájdete spievajúcehoh Barneyho, Barney vankúšik aj Barney ruksačik. Barney je skladom, žiadne čakanie - dodanie do 2-3 dní. Pekny Večer - Veronika, veveToys

szisziporka
5. feb 2015

Ahojte...ak by ste nahodou mali zaujem, mam na predaj spievajuceho Barney-ho....vyska cca 33cm...viac Info poskytnem v IP...