icon

Kde kúpiť podložku na hranie pre bábätká?

lorrainet
16. jan 2025

Ahojte, zvažujem kúpu tejto podložky, kupovali ste niektorá aj inak ako cez internet? Respektíve v draciku, pompo... Lebo nevidím ju tam cez net že by ju mali. Máte prípadne aj recenzie ? Malý bude mať 3 mesiace , zháňam niečo kde si precviči polohu na brušku , zabavil by ho možno ten klavírik a zároveň by sa zabavil na chrbatiku

Kde kúpiť podložku na hranie pre bábätká?
daja07
•
16. jan 2025

@lorrainet kazdy podla svojho gusta. Za mna tieto plastove, zvukove (pripadne aj svetielkujuce) hracky su kontraproduktivne. Zvuk to ma zvycajne otrasny, plasty su tvrde. Uprednostnujem latkove s minimom plastu a v kontrastnych farbach. Toto farebne cudo je pre deti len v roznych odtienoch sedej. Nic tam poriadne nevidia. A v case ked sa na tom klaviriku aj zabavi uz tu deku pomaly potrebovat nebude.

adeladulova
•
16. jan 2025

Presne menej je viac, aj tak začnú frčat hracky- nehracky... čierny ovládač od telky, káble z nabíjaciek, prázdna plastová fľaša, varechy atd... za mňa ak chceš niečo ozaj zaujímavé, sú šušťave hracky, mali sme takú celú knižku z pepco a presne v 3m sa môj vyhral práve s týmto a ešte taka lopta dierkami ako sitko z dm ball, a žiadne klavire na nohy😅

lelelienka
•
16. jan 2025

My sme mali sice inu, ale podobny styl, namiesto klavira bola taka hracia “doska”do ktorej sa tiez dalo kopat a u nas to malo velky uspech, velmi vela a dlho sa hraval na podlozke a pacilo sa mu to. Kupovali sme za par eur cez bazar a nasledne som este predala 😉 Tiez som si povodne myslela svoje o roznych hracich dekach, ze je to blbost, ale tato bola ozaj super. A navyse sa dalo vsetko odopnut, takze sme to este potom nosili na prechadzky ako letnu deku do parku.

dominikamacakova
•
16. jan 2025

Za mňa je to úplná blbosť... Stačí normálna podložka

janetinka27
•
16. jan 2025

@lorrainet ahoj, my tiez frcime na podlozke, ale na klasickej s prekrizenymi ramenami.je kruhova a babo sa uz na nej pretaca.tato co si pridala ty, je uzka a babo tam nema vela moznosti pohybu. Podla mna klasika je lepsia a mozes tam obmienat hracky, u nas letela dlho ta dierovana gula, trojuholnik, plastova retaz.postupne zvieratka z kombinovanych materialov - sustave usi, hrkalky v nohe, zrkadielka atd., babo sa tam prebavi aj na brusku a este velky uspech mali sustave nasivky na podlozke, babo postupne zacalo na ne reagovat a potom na brusku sa s nimi vela prehralo, zulo ich atd

dominika126
•
16. jan 2025

@lorrainet my sme mali aj tu vyššie uvedenú v komentároch a aj túto s klavírom. Jednému dieťaťu sa viac páčila jedna, druhému druhá, dosť sa s tým vyhrali, lebo ten klavir (aspoň na našej) sa dal polohovať,tak si potom už aj sadli k tomu. Hrazdicka sa tým pádom odmontovala. My ju ešte máme, ak chcete, napíšte mi spravu.

lucia23529
•
29. jan 2025

My sme mali presne tú čo si pridala..keď bolo na chrbatiku búchala do hračiek, tá panda bola jej prvá hračka ktorú chytila do ruky a hrala sa s nou a hra sa s nou dodnes (9m)…klavír sme jej takto nedávali len keď bola na brušku som ten klavír nahla viac ku nej a hrala som jej na tom a to sa jej páčilo a keď už vedela sama na to búchať púšťala si pesničky 🙂 teraz ma len tie hračky z tej hrazdičky a klavír bez tej konštrukcie a stále sa s tým hra…tu podložku pod tým sme nevyužili tá je zbytočne keď bola na tej veľkej penovej 🙂

saxana000
•
29. jan 2025

Kup obycajnu drevenu hrazdu a na zem skladaciu podlozku.tieto kikiriki podlozky co vyhravaju a blikaju su len marketingovy tah..

lucia23529
•
29. jan 2025

Ja ti odporúčam kúpiť keď tak čierno biele červené leporelo 🙂 to na brušku sa ti zabaví desiatky minút