Koleso na plávanie Swimtrainer

sofia12345
11. júl 2016

Dobrý deň
,máte skúsenosti s plavacim kolesom Swimtrainer? Potrebujem pre 1,5 ročné dieťa, máme to žlté kde si sadne ale nechce v nom byť.😄a ideme k moru.dakujem pekne

pribinak
11. júl 2016

rukavniky, ale kvalitne plavecke, alebo plavaciu vestu, koleso je malo akcne

ikabu
11. júl 2016

Ja som tiez za rukavniky... Nase deturence mali minuleho roku kolesa, ale take normalne a ked sa vo vode blaznili, tak im nohy ostali v kolese a hlava pod vodou... sa riadne topili... kolesa som vyhodila a kupila rukavniky... a zda sa mi, ze do mora s kolesom nepustia, hlavne ak fuka a ak je plaz s plavcikom...

vroni
11. júl 2016

Swimtrainer poznam len cerveny, ale jeden a pol rocne dieta mi uz nan pripada privelke, nepotrebuje, aby ho zospodu nieco drzalo.
Vesta je zivotu nebezpecna, ani by ma nenapadlo pouzit ju, rukaviky su lepsie, ak ich dieta znesie (moja dcera bola ochotna nosit len Chereky, syn ani tie), inak staci uplne normalne koleso s mensim priemerom.

lydia15
11. júl 2016

@sofia12345 my ho mame od pol roka,mala ma teraz 2 a pol. Paci sa jej v nom. Za mna ano.

bajamarko
25. jún 2017

Ahojte baby potrebujem radu chcem kupit koleso swimtrainer maly ma cca 13kg a 2 roky mam kupit to do 18kg alebo toco je od 15kg do 30kg dakujem

daisylucky
25. jún 2017

Nas skoro dvojrocny v swimtraineri nechcel byt, bal sa v tom. Osvedcili sa obycajne trapne rukavniky s obrazkom spidermana v nizkej vode max 50 cm. Vo vode, kde nedociahol nohami na zem, nechcel byt v nicom a v 50 cm vode bol v swimtraineri zbytocne sputany. Ale zase v mori je ten swimtrainer asi bezpecnejsi, kedze sa moze ,,zatarat,, aj do hlbsej vody, ak v tom bude chciet byt. Alebo mozno tieto rukavniky http://rybicka.sk/katalog/plavecke-pomocky/ruka... .Drzia dieta vyssie nad vodou, je mensia sanca, ze si lognu voduy, aspon tak sa mi zdalo, co som si vsimala deti, co ich na kupalisku mali.

daisylucky
25. jún 2017

@bajamarko
Podla toho, ci ma s vodou skusenosti. Cerveny swimtrainer drzi hlavu nad vodou, takze tam nema sancu sa ponorit, do toho sa moze dat aj babatko. Ja som svojho dvojrocneho (14 kg)dala toho cervenehomale mu to nebolo, ale ako som pisala vyssie, nechcel v tom byt. Oranzovy swimtrainer je taky utlejsi, to uz je na ucenie plavania sa. Ten mame pre starsieho (3 a pol roka), ktory sa uz vody neboji, ani takej v ktorej nedociahne nohami na zem. Boli by sme mu ho aj obliekli, keby ho bol ochotni vymenit za to svoje obycajne koleso so spidermanom. Takze u nas swimtrainery nula bodov, ale mozno sa raz zidu, ked sa nase deti budu ochotne ucit plavat.

bajamarko
25. jún 2017

Maly sa vody neboji to mame odskusane to chcem do velkeho bazena nie detskeho ked sme v detskomtak nema ani rukavniky aj sa ponori a neplace

yanni
25. jún 2017

@bajamarko ked sa neboji vody, tak mu kup kvalitne rukavniky. Zbytocne kupovat "koleso". Nech sa hen od zaciatku uci spravnu polohu a pohyby.

daisylucky
25. jún 2017

@bajamarko tak potom ten cerveny by mu bol k nicomu, cez to ani poriadne ruky neda do vody. Ten oranzovy by som skusila, ale mozno bude musiet do toho este dorast. Lebo to mozno moze byt na ukor bezpecnosti, ked nesplna tu vahu. Alebo rukavniky.

bajamarko
25. jún 2017

Dakujrm kupime radcej rukavniky