icon

Kto má Croco pero?

lili777
3. mar 2012

Chcem sa opýtať na váš názor, či dieťa zaujala táto "hračka" a či sa ozaj niečo naučilo. Stojí to za tie peniaze?

tanika5
3. mar 2012

podobnú dilemu mám aj ja 🙂 kúpiť či nekúpiť ☹

koniarova
3. mar 2012

Už tu taká téma je. Zadajte si do vyhľadávača. 😉
@lili777

tweetinkapp
3. mar 2012

My máme Croco od Vianoc. Je to fajn, ale náš 3-ročný syn si zatial z tých zošitov robí úlohy len po slovensky 😀. Bavia ho kartičky...tam čosi aj opakuje anglicky, ale zatial nevidim, zeby sa nieco naucil. je sice pravda, ze ho nevytahuje kazdy den z policky. takze moj zaver je, že je to fajn vec, ale ak by sme ho kúpili o rok neskôr, nič by sa nestalo 😝 . a ak sa už má dieťa niečo naučiť. tak ho treba asi vyťahovať pravidelne 😅

habibi78
4. mar 2012

my tiez mame, ale dcera princip pochopila az teraz v 4 rokoch, ked zacala chodit na anglictinu... 😉 ale urcite je to dobra investicia... 😉

ivett1
4. mar 2012

@lili777 Ahoj, my máme "kroko pero" (tak ho moje detičky volajú) už viac ako dva roky ...kúpili sme ho priamo na objednávku od firmy ABClive.. máme základnú sadu (2knihy od 3-5rokov, 2knihy od 5-7rokov, kartičky s obrázkami - 5 tém (jedlá, zvieratá atď..)...staršia dcérka (mala 3 roky a niečo) sa pero naučila používať hneď - treba totiž aktivovať každú dvojstranu zvlášť, keď si ju chcete "prečítať" a synček, ho "používa" od 2 rokov (teraz mal 3 a pol)...on sa venoval viac kartičkám a zvukom, ale v poslednej dobe už začal aj s knižkami ...a dcérka už riešila úlohy a počúvala príbehy (výrazy si opakovala...) ), pomaly prešla ku knižkám pre vyššiu vekovú kategóriu...
Takže...my sme spokojní ...interaktívne učebné pomôcky hravou formou veľa naučia...keďže mám dve deti, ktoré pero určite ešte využijú - stále ich to s prestávkami baví 🙂 , cena sa mi nezdá až taká prehnaná a v porovnaní s niektorými hračkami, ktoré sme detičkám kúpili a ich využitie bolo z hľadiska času možno polroka 😅 max rok ...a potom len zaberali miesto 😉

ajca123
25. máj 2012

Cauky teraz bude croco pero v akcii a chcela bych ho kúpiť pre 6rocneho syna...
Myslite že ho to bude bavit ????

dianka2374
10. nov 2012

ajca123 a rpečo sa ho nato pero pespýtaš mi tvoje dieťa nepoznáme 😉