icon

Ktoré farbičky sú kvalitné a ľahko strúhateľné?

Dnes o 10:01

Prosim vas mamky, ktore su kvalitne tak, ze ich ostruham a hned sa zase nezlomia
Uz som z toho na nervy a bolia ma ruky co furt len struham tie smejdy 😂
Mame maped a otraas, oplatia sa stabilo?

amelia89
Dnes o 10:18

urcite stabilo,idealne trojhranne 🙂

simona20201309
Dnes o 10:22

@anonym_autor áno oplatia sa stabilo.

glorikarebeka
Dnes o 10:31

U nás maped

mimimoje
Dnes o 10:37

farbičky maped monster sa nelámu, možno aj iná rada ale táto je na 100% nezlámateľná a aj pekne farbia.

patka06
Dnes o 10:41

Najlepšie skúsenosti mám práve s Maped, Stabilo sme raz dostali - strašne zle kreslia, aj sa lámali viac ako Maped, nekúpila by som.

lilinka88
Dnes o 10:55

My roky kupujeme maped, ale nepáčia sa mi farby, sú slané, málo sýte. Ale nelamu sa.
V action som kúpila tieto, farby majú krásne, dobre sa s nimi kreslí a nelamu sa, len sa rýchlo míňajú
Farebné ceruzky v tvare trojuholníka | Action SK https://share.google/F6oanaP3AIZQfaruE

slavomira236
Dnes o 11:08

@anonym_autor stabilo ale tie hrube. Maped monsters

jumama
Dnes o 11:12

Ja som tiez s Maped mala dobru skusenost - mas aj struhadlo Maped? Aj Stabilo boli vyborne. Vzdy som sa snazila rovnakej znacky ako farbicky kupit aj stuhadlo. Mali sme aj take elektricke , co sa na stol pripevnilo, ale to take malicke pilinky vzdy struhalo, nebolo to moc dobre, lepsie bolo, ak som mala takej znacky ako farbicky.

4stanka4
Dnes o 11:21

Za mňa sú najlepšie Maped Monster. Dcéra veľa kreslí tak aj veľa strúhame, tieto sú bezdrevné a naozaj sa nelámu. Strúhadlo som kúpila elektrické na Temu za asi 5€, struha perfektne a je na tenké aj hrube pastelky

thereisabear
Dnes o 11:53

Za mňa aj maped sú dobré. Hlavne, aby nepadali na zem, vtedy sú polámané.

autor
Dnes o 12:04

Mame nove maped pod stromcek aj starsie a lamu sa rovnako obidva druhy , nerozumiem co sa deje

mimimoje
Dnes o 12:08
@anonym_autor

Mame nove maped pod stromcek aj starsie a lamu sa rovnako obidva druhy , nerozumiem co sa deje

@anonym_autor ale ktoré maped presne? Tie monster?
https://www.google.com/search?q=maped+monster&r...

autor
Dnes o 12:12
@mimimoje

@anonym_autor ale ktoré maped presne? Tie monster?
https://www.google.com/search?q=maped+monster&r...

@mimimoje color peps
Dam sancu este tym monsters

mimimoje
Dnes o 12:25
@anonym_autor

@mimimoje color peps
Dam sancu este tym monsters

@anonym_autor hej, tieto peps nie sú také dobré, Monster sú lepšie, skús najprv menšie balenie pre istotu

anonym_6a8d52
Dnes o 12:27

Faber Castell

autor
Dnes o 13:04
@mimimoje

@anonym_autor hej, tieto peps nie sú také dobré, Monster sú lepšie, skús najprv menšie balenie pre istotu

@mimimoje vdaka

jazula
Dnes o 18:06

Ja som nedávno kúpila dcérke Faber Castell a veľmi sme spokojní. Dlhšie má Eberhard Faber (hrubšie trojhranné) a tiež sú super. Žiadna sa nezlomila zatiaľ, strúhame len kvôli otupeniu.

nikaeli
Dnes o 18:21

Aj ja hlasujem za Maped, používam ich aj v škôlke (ale tam mám tie hrubšie trojhranky). Okrem Monsters sú faj aj Peps (také zvieratkové). Fajn sú aj Koh-i-noor a syn teraz dostal pod stromček tieto z Action. Na moje prekvapenie sú fajn - pekná viditeľná stopa, dobre sa strúhajú.

autor
Dnes o 18:26
@nikaeli

Aj ja hlasujem za Maped, používam ich aj v škôlke (ale tam mám tie hrubšie trojhranky). Okrem Monsters sú faj aj Peps (také zvieratkové). Fajn sú aj Koh-i-noor a syn teraz dostal pod stromček tieto z Action. Na moje prekvapenie sú fajn - pekná viditeľná stopa, dobre sa strúhajú.

@nikaeli peps su priserne od vianoc uz takmer vystrihane vkuse sa lamu

nikaeli
Dnes o 18:39
@anonym_autor

@nikaeli peps su priserne od vianoc uz takmer vystrihane vkuse sa lamu

@anonym_autor a nemohli sa polámať ešte v krabičke pri páde? Alebo to môže byť strúhadlom? syn má už druhú sadu v peračníku, kreslí veľa aj v družine, aj doma a sú naozaj super.

danu16
Dnes o 18:55

@anonym_autor mne sa najlepšie osvedčili tieto, pekne farbia a nelámu sa. Predtým sme mali veľmi veľkú spotrebu ceruziek