icon

Ktoré autíčka pre deti na elektrický pohon sú naj?

alusha
2. jan 2010

ahojte, hľadala som takúto tému, ale nič podobné som nenašla... chceli by sme kúpiť malému elektrické auto, teda manžel mu ho chce veľmi kúpiť, tak by som chcela vedieť, aké máte s nimi skúsenosti, prípadne nejaké typy na autíčka, či nie sú nejaké kazivé a pod... Chceli by sme terénne auto najlepšie dvojmiestne... ďakujem za každý názor

benjik
10. aug 2011

@siusinocka no naše se hýbe právě až až,takže bych brala něco,kde by chvíli seděla. Taky by v tom nebyla celý den,ale tak půl hodiny dvakrát třikrát týdně. Já bych také raději brala to šlapací,ale oni se snad dělají jen traktory nebo ty levnější auta,co ve mne důvěru extra nevzbuzují,že by nějak vydrželi.

alusha
autor
10. aug 2011

@benjik my mame ten jeep safari, hore som davala link, zvladne aj teren, mame hrozne cesty aj chodniky, dokonca aj po dvore s nim beha, mame tam mierny kopcek... nas Davidko je uz dobry sofer 🙂 a baterka nam zatial drzi dobre 🙂

berenika39
10. aug 2011

@benjik tady měli motorku, co měla vzadu dvě kola🙂), byla stabilní. Ale jinak mě přišla nejlepší čtyřkolka...dítě sedí dost vysoko,je z toho krásně vidět před sebee, kam jede a tak.-))). TA u petra suverénně vedla.
Šlapací traktor jsme měli někde půjčený na hřišti a petr na tu vzdálenější úvra´tn edosáhnul, je prcek🙂. Lítá na firstbiku, to jo🙂.

@siusinocka ale vždyť to není povinné🙂, kdo chce, koupí, kdo ne, nechá tak. 😉 A to, jestli dítě bude sportovat nebo ne neovlivní pár měsíců s elektrickým autíčkem🙂.

benjik
10. aug 2011

@alusha díky mrknu
@berenika39 no já koukala na ty choppery,mám ho i v albu. Hm čtyřkolka,to je dobrý tip,mrknu,díky

berenika39
10. aug 2011

http://www.elektricke-auticko.cz/elektricke-cty...

Tahle byla nej...ta baterka musí být 12V, ne 6🙂, to je málo🙂.
@benjik

benjik
10. aug 2011

@berenika39 ta je luxusní!!!!!!!!
@alusha krásné
taka ted babo rad🙂 Objevila jsme na mmb nádherné čtyřkolky i jeppy. ty čtyřkolky navíc bud eletrické nebo šlapací,takže ted už vůbec nevím,co vybrat🙂

nikus5
10. aug 2011

@benjik pri väčšine, ktoré som pozerala, bolo napísané, či je len na hladký povrch alebo aj do terénu, ja tiež zvažujem, že na naše chodníky by bolo lepšie to do terénu

benjik
10. aug 2011

@nikus5 no max. bude jezdit před panelákem,tam je kus roviny. Ale fakt nevím,jeslti šlapací nebo eletrické.

berenika39
10. aug 2011

@benjik nech to zkouknout nějakýho chlapa, fakt...na oko vypadají všechny hezky, ale musí to mít určitý parametry, aby to vydrželo a vyjelo i přes kamínek...musela bys slyšet toho mýho, jak to zkoumal, proč tohle a tamto a co pohání co a .... 😝 , některé mají dva motory, některé baterky jsou 10V a v záběru můžou vydat i 12V, já jsem netechnický typ, ale chlap tohle vědět bude...a vyzkoušet, pokud možno, petr na jednu tu čtyřkolku nedosáh vsedě na pedál a celou cestu stál 😀 😀

benjik
10. aug 2011

@berenika39 no právě,že tohle chlap nechal na mě 😀

berenika39
10. aug 2011

@benjik tak držím palce, at se trefíš 😉

benjik
10. aug 2011

No a ještě mě napadlo tohle odrážecí auto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=18900100&tab=0

muriel293
22. nov 2011

Baby čo ste zvažovali kúpu el. vozidielka,kúpili ste nakonec? ja mám hroznú dilemu neviem sa rozhodnúť či šlapací traktor alebo el.autíčko! cenovo sú inak takmer rovnaké ale dosť sa tiež obávam že mi malý z toho el.rýchlo vyrastie,bude mať tri roky ale je dosť vysoký a vraj ten vek čo tam uvádzajú moc nesedí vraj to býva na menej rokov že ak má byť využiteľné napr. do 6 tak je max. do štyroch tak neviem čo je na tom pravda,moc nie je šanca si také autíčko ísť pozrieť "live" napríklad u nás na okolí ich poriadne ani nemajú :( šlapacieho sa zas obávam kôli tomu že malý má odrážací bicykel lebo na trojkolke nevedel šlapať tak neviem či mu to pôjde...čo mám robiť? chcem vybrať dobre ale ťažko sa mi rozhoduje a tá moja polovička mi moc nápomocná nie je! :(

kejtty
22. nov 2011

@muriel293 ahoj, my mame doma elekricku motorku, maly ma necele 2 roky a je mu akurat nateraz dobra, je sice tiez trosku vyssi, ale myslim ze ked bude mat 3 roky, ako ten tvoj, tak mu uz bude ta motorka mala... Uz teraz ma kolena skoro pri volante...
Takze radsej elekt. vozidlo nekupujte, zbytocne by si vyhodila peniaze. Sliapaci traktor je tiez odveci, neviem ci by uz dostal tvoj syncek na tie pedale v predu...
Radsej pockajte do jari, potom uvidis aky velky bude tvoj syncek a chodte si vyskusat do obchodov aj s nim nejake bicykle, alebo trojkolky, ci by vedel pedalovat...

muriel293
22. nov 2011

kejtty ďakujem veľmi pekne,aj som si myslela že to nebude dlhodobá záležitosť, takže do toho nepôjdem... určite by na pedále dočiahol je fakt dlhý a rád jazdí a miluje vozidlá,prúser je v tom že kamoška z uličky ide na vianoce malej kupovať to el.auto a malý sa zblázni a budú sa biť ešte viac ako doteraz i keď mne sa to nepáči kôli tomu že potom sa tie deti len vyvážajú a nehýbu preto chcem radšej šlapacie...

kejtty
22. nov 2011

@muriel293 hm, nasho maleho bavi ta motorka asi 5 minut, potom ju odlozi a ide behat radsej po svojich... Ale ako hovoris, deticky chcu toto, co ma ten druhy 🙂 tak malemu kupte traktor a budu si s kamoskou poziciavat 😀

cimika222
24. nov 2011

Ahojte, ja predávam elektricke autíčko s radiom, maly ho dostal minuly rok pod stromček stlacil pedal naplačil sa a odvtedy vnom nesedel boji sa tak ho dávam preč. a s takou láskou som ho kupovala a takto to dopadlo. Cena je 95€ stálo 105€
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/cimika222/al...

elissa1224
13. dec 2012

@weblucy ahoj mohla by si mi daj tiez link kde su lacnejsie auticka?, dakujeme 🙂)

zuzanamalastova
15. nov 2013

Ma niekto skusenost z nakupovanim v obchode www.superprodukt.sk ? Lebo susedia maju od nich 2 elektricke auticka a velmi si ich chvalia.. Uvažujem nad kupou pre synceka na vianoce to sa mi celkom paci: http://www.superprodukt.sk/hracky-pre-deti-koci...

miskamiskomiska
17. apr 2014

ja som dnes objednala bmw za 141 eur to je super uz sa tesim kedy bude doma na stranke mdinterier.sk

trubanovajanka
18. aug 2014

Súhlasím s Siusinocka. Aj náš krpec potrebuje viac pohybu, vybiť zo seba energiu a preto sme mu kúpili šliapacie autíčko http://www.hopla.sk/slapacie-auta-pre-deti/podl...
Minimálny servis, a zoderie ho aj mladšia dcérka 🙂

Janka Trubanová

zahrika
23. nov 2014

zeny... ktora ma hummera...vojde vam aj do bytu?

saska1111
19. júl 2015

nema tu niektora baba na predaj take eletricke auticko mala by som zaujem pre maleho ked ze beriem ib atu matersku na novy nemam v ziadnom pripade a co den je mu rok tak by som ho chcela na narodeniny

merrien
Odpoveď bola odstránená
icu07
23. aug 2015

@alusha zdravy mam autíčko ma ovladanie rc model alfa rome elektrické vhodne pre chlapceka

saska1111
23. aug 2015

@icu07 bohuzial uz sme kupili

nelinka2011
4. dec 2015

ahojte dievčata tie čo ste kupili elektricke auto (hamer...) aké mate s tým skúsenosti ?Chceme malej na ježiška.ďakujem ak máte aj na predaj ponuknite,ďakujem pekne

kristinazdenko
19. aug 2016

@weblucy dobry poslali by ste mi ten link