icon

Kúpacie vedierko. Máte sním skúsenosti?

dixy
1. jún 2009

Ahoj baby-mate skusenosti s kúpacím vedierkom?? 🙂

quika
1. jún 2009

vedierko je super, maly vanicku neznasal a vedierko sa mu velmi pacilo. aj nam sa lepsie robilo s vedierkom ako s vanickou. maly sme take priesvitne, bolo to strasne mile 🙂 akurat vacsie dieta ho dost skoro vyrastie, moj bol dost maly, tak sme mali vedierko 8 mesiacov, ale vacsine deti vydrzi ledva tych 6.

zajo79
1. jún 2009

mozem len odporucit 😵 😵 😵

jabera
1. jún 2009

aj ja som velmi spokojna. zo zaciatku som nevedela, ako maleho drzat, ale to rychlo pochopis. je v nom stastny a aj manipulacia je skvela. je to rychlovka oproti priprave kupania vo vanicke..

zajo79
1. jún 2009

nas matko ma 5 mesiacikov a sa mi paci, ako si tam sam sedi - to vedierko ho nepusti, nepotopi sa - to by sa musel moc vrtiet a spliecha a clapka si. este par mesiacov nam bude dobre, potom pojdeme do vani.

danka5
2. jún 2009

tiež som uvažovala nad vedierkom miesto vaničky, potom bude veľká vaňa. Ale ako sa v tom vlastne drží maličké bábo?

katka29
2. jún 2009

Danka5, my mame tiez to vedierko od narodenia, mala ma uz rok a stale v nom chce byt, sa jej paci, ze je tam taka naskladana a vodicku ma az pod pazuchami...ja som si malu drzala pod pazuchami ked bola mala alebo jednou rukou pod pazuchami a druhou na chrbatiku pri ritke...to chce len cvik, potom to uz ide lahko... 🙂

zajo79
2. jún 2009

za krk 😉

na youtube je vela videii..aj by som ti to pozrela,ale mam maleho na rukach...xxx

sorciera24
2. jún 2009

ja uz mam kyblicek doma a nevahala som ho objednat, vsade v Europe ho bezne pouzivaju a odporucaju, dufam, ze sa v nom malemu bude pacit 😉