icon

Skúsenosti s vedierkom na kúpanie

danielik2303
20. jan 2015

Ahojte maminky, aké máte skúsenosti s vedierkom na kúpanie? Máme baby cocoon, malá má 9 týzdnov a zda sa mi v tom dost natlacena. Pritom vedierko je do 2 rokov.. Páči sa jej v ňom, ale zda sa mi ze ten špunt ju tlačí na riťke a sedí v tom, nie je to pre ňu zlé? Vanička jej nevadí, ale viedieť, že sa v nej necíti pohodlne.
Ďakujem za odpovede

didi51100
•
21. jan 2015

Ahoj, my sme mali Tummy Tub. Pouzili sme ho cca 3x na kupanie, akosi sme si nevedeli najst sposob, ako maleho chytit a okupat 🙂 takze sme hned presli na kupanie vo vani a bolo. vedierko teraz pouzivame na mokru bielizen, ked ju treba vyvesit na susiak. 🙂

stanulienkat
•
21. jan 2015

Podla mna hovadina, kazdu chvilu je nejaka blbost v mode.

ccaro
•
21. jan 2015

My sme to pouzili raz, tiez sme nevedeli malu nejak dobre podrzat vo vedierku.

tdz
•
22. jan 2015

@danielik2303 ja som vedierko použila dva krát ale malá sa v tom tiež necítila pohodlne, pre nedostatok miesta v kúpelni používame nafukovaciu vaničku, je super mäkkučká a je vidieť že malá je v pohode, http://www.kociky.sk/kupanie/kupanie/vane/nafuk...

danielik2303
autor
•
22. jan 2015

Uz som vanicku prestahovala k babke 🙂)) no veru ju zas dovleciem naspat 🙂)

jamesinka
•
22. jan 2015

My sme mali vedierko, decka mam velke, pri narodeni cez 4kg a vedierko sme vyuzivali cca 4 mesiace, super pomocnik, bola som nad mieru spokojna. Deti usmiate, menej vody minutej a moj chrbat bez bolesti, lebo som sa nemusela prehybat do vane.