Kúpili by ste chlapcovi hračkársky kočík?
Kúpili by ste synovi detský kočík na hranie, ak by ste videli záujem o to? 😀 Vozil by zvieratká plyšové a je to pohodlnejšie, ako tatrovka a autá. Dostanem debilné poznámky, či ani nie? 😀
Aj naši mali...Strašne si chceli požičiavať od dievčat na ihrisku, ale tým sa to nevidelo, tak sme išli do obchodu a vybrali si sami modrý. Najskôr v ňom vozili lego duplo, potom seba navzájom, až ho zlomili. Mali sme doma aj bábiky, ale tie im nenapadlo voziť. Takže pohoda.
ahoj, moji obaja synovia radi kocikovali 😂...ked sme prisli do deckeho centra alebo na ihrisko poziciavali si buginu. Az som v slabej chvilke jednu zohnala a to bola zabava pozerat ako sa s nou hraju 😀 , starsi ( vtedy 4,5 roka ) vozil mensieho (1.5roka ) po byte, po chodbe ( mame taku dlhu - spojovacku) , vozili tam auta, potom plysakov ( my doma nemame jedinu babiku-len na vysvetlenie) ...
Ked chceli zobrat buginu von, ja som nemala problem, ale nas tato sa vyjadril, ze ak beru buginu on s nimi nejde 😅 ( muzske ego- ja ho uplne chapem), nech zoberu hocico ine ale buginu nie... a to ich tato prebaloval a kupal, strihal nechty, vsetko skratka ale toto nepreslo tez jeho ego aj tak 😀 ...
Môjmu mladšiemu sa páčil kočik, ale ten sestry takže vozil plyšákov normálne v ružovo/ fialovej buginke. Potom sme to vymenili za taky vozik dreveny v tvare auta, lebo tych plyšákov už vozil veľmi veľa.
Kuchynku dostal svoju vlastnu , pretože do vtedy varil u sestricky v izbe v jej kuchynke. Ja nepozeram ani na farbu, ked chce ruzovu hracku kupime ruzovu hracku, hlavne že je dieťa spokojne
Blbé poznámky si nevšímaj,moja dcéra je na autíčka. Bábiky ju vôbec nezaujímajú 😉
Môj syn keď bol malý, začal brať raz na ihrisku dievčatám kočíky a voziť ich. Tak som mu kúpila kočík v dračiku vtedy za nejakých 6 eur. Jeden deň sa s tým doma vyblbol a viac ho nikde nezaujímal. A ja som sa tešila že odvtedy žiaden kočík nikde nikomu nebral. Takže za mňa to bolo dobré riešenie.
Mám malého syna, nevadilo by mi, keby sa s tým hral, alebo kočík po niekom zdedil, ale cielene by som to asi nekúpila 🙂 ale dostal taký drevený vozík, s tým rád behá. Keď bude starší a zahlási, že chce pod stromček kočík a nič iné, tak nemám problém :D
Syn v ružovej bugine vozil milovaneho plysaka, jediný negatívny koment som nepočula. Mal aj kuchynku, žehličku, vysávač, pomáha od malička v kuchyni, s otcom zas majstruje, chodí do lesa. Normálne všetko. Bezpohlavne.
mal aj syn taky sportovy kociarik, vozil plysacikov vonku ked mal este 2 roky. kocik bol ruzovy a vobec to nebolo divne. s takymito vecami, ktore chlapcov cakaju rovnako ako dievcata, nemam ziaden problem. ak by sa chcel nejak licit ako sa niekedy dievcata hraju, tak s tym uz by som problem mala
Mam 8mesacneho ktory ma aj brata aj sestru. Cize ak chyti do ruky kocik tak bude kocikovat. Ziadny problem. Kuchynku tiez mame aj domcek pre babiky ten uz obzeral. A hej aj tatrovku a traktor mame. 💙
Kľudne mu kúp. Syn má na ihrisku obľúbený kočík a vozi v ňom traktor po ihrisku 🙂 jediná poznámka bola od staršieho pána ktorý ho ale pochválil. Nepamätám si už čo povedal ale čosi na štýl ako je super že sa pripravuje až raz bude ako tatko sám kocikovat svoje detičky 🙂
Môj syn zdedil po neteri ružovú buginu a druhú skoro takú istú si dotrepal od druhej netere :D vozí v nich, čo príde.. Šišky, kladivá, lopty, kamene, občas hračku. Keď sme u babky na dedine, tak sa ma ľudia pýtajú, že veď si mala chalana, či nie? Tak iba poviem, že stále mám a oni, že treba mu teda furik... Furik ma tiež, keď oco furikuje po dvore, furikuje s nim aj syn. Ja vozím v kočíku mladšieho brata, tak starší sa teší, že aj on má kočík ako ja. Nezdá sa mi to vôbec čudné, ostatní sú mi ukradnuti, ved nič zlé nerobí 🙂 ani na ružovej farbe nie je nič zlé, keď sa mu páči, nech si vozí 🙂
My sme synovi kúpili kuchynku a strašne rád sa v nej hrava a pravidelne švagrinej dcére berie kočiar keď tam sme tak uvažujem nad buginou 🙂

Mnohe pisete, ze synovi ste kupili kocik a macika.... A preco nie kocik a babiku? Preco sa chlapec nemoze hrat na otecka rovnako ako dievca sa hra na mamicku?
Potom sa nedivme....