icon

Magnetická hra pre malé dieťa z Lidl

alex2019
4. nov 2020

Ahojte, minuly tyzden som synovi kupila taku magneticku hru, kde takym akoby perom hybe gulickami. Kupila som to v Lidli, vyzeralo to celkom fajn a nechcela som do toho nejak investovat lebo je to vec s ktorou som si myslela, ze sa aj tak nebude nejak intenzivne hrat. V kazdom pripade, na podiv ho to celkom zaujalo, lenze problem je, ze ten magnet je asi taky slabsi, jednoducho je tost obtiazne tymi gulickami hybat a pre neho obzvlast (takze po chvilke je to dost frustrujuce..), nakolko nema este ani 2 roky, plus aj ta snurka sa mi vidi dost kratka. Taktiaz sa to neda pouzivat vo zvislej polohe, presne preto ze tie magnety su na to slabe. Preto sa vas chcem spytat, ak niekto mate takuto hracku (vyraba to vela znaciek a je ich vela druhov), je to aj na tych co vy mate take obtiazne ovladat? Alebo mate nejake kde to vcelku ok ide aj takemuto malemu dietatu? Prikladam obrazok jednej z takych hier, nad touto od Hape som povodne uvazovala... Dakujem za rady.

Magnetická hra pre malé dieťa z Lidl
deedol
4. nov 2020

mame tuto, celkom sa s tym da robit, ale skor ako v 2r to moj nevedel. snurka je kratka, aby si ju dieta neomotalo okolo krku - ani na tom nasom nie je moc dlha, ale staci.
https://www.martinus.sk/?uItem=668463

alex2019
autor
4. nov 2020

@deedol tak asi to bude aj vekom a treba pockat, hoci priznam sa ze aj mna to trocha vytaca, ked sa snazim mu ukazovat ako s tymi gulickami hybat a nejde mi to 🙂

deedol
4. nov 2020

@alex2019 hm, no tak to je cudne, lebo mne to ide na tom mojom uplne v pohode ;) mozno toto lidlacke nie je take kvalitne? neviem, tiez som nan pozerala, ale teda my uz mame, tak som nekupovala zas to iste. inak maju ale hracky v pohode kvalitu, tak sa trocha cudujem...

alex2019
autor
4. nov 2020

@deedol jasne, mozno som len ja mala nespravne ocakavanie od tej hracky, preto sa tu aj na to pytam, lebo v obchode sa toto vacsinou neda vyskusat a proste mozno to takto ma byt. urcite by som nepovedala, ze tato hracka, ktoru mame je zla, len si myslim, ze je vhodna skor pre starsie dieta.. a co sa tyka lidl hraciek tak mame aj my niektore co som vyslovene spokojna, boli take co boli horsie, ale celkovo aj s ohladom na cenu velmi fajn..