icon

Majú vaše deti obľúbené hračky na spanie?

zuzkalenka
20. jan 2012

Ahojte!
Veľmi by ma zaujímalo či aj vaše detičky majú nejakú obľubenú hračku bez ktorej by nevedeli zaspať.
Naša Lenka má psíka a medvedíka 😀
A u Vás je to ako????

Majú vaše deti obľúbené hračky na spanie?
Strana
z4
zuzkalenka
autor
10. júl 2012

@stardust neviem, to som našla na nete sa mi to páčilo tak som to sem šupla 🙂 🙂

zuzkalenka
autor
10. júl 2012

ešte aj toto som našla kráááásne že????

malabiba
10. júl 2012

môj syn má svoj vankúšik asi od 1 roka a stále s nim spáva, už som ho aj zašívala 100 krát 🙂 ,niekedy mu vadí aj keď operiem obliečku...ako malinký s ním všade chodil, cestoval a volal ho "aňu"

bibio
10. júl 2012

Látkové plienky, do každej ruky jednu. Žmochlí ich celú noc. Žiadosť o pranie musím podávať opakovane v dostatočnom predstihu, aj to je niekedy potom hysterický rev, že chce tie špinavé.

kucanka
11. júl 2012

My máme milovaný uteráčik. Bez neho nezaspí 😉

zuzkalenka
autor
23. sep 2012

No vidím že to tu utíchlo tak som sa rozhodla niečo sem popridávať aspoň tak pre radosť 😉 😉 😉

zuzkalenka
autor
23. sep 2012
zuzkalenka
autor
23. sep 2012

toto je pekné 🙂

zuzkalenka
autor
23. sep 2012

mackovia fičia 😀

zuzkalenka
autor
23. sep 2012

a ešte jedna 🙂

zuzkalenka
autor
23. sep 2012

a na záver 😲 😲 😲

zuzkalenka
autor
13. mar 2013

toto je zlaté 🙂))

zuzkalenka
autor
13. mar 2013

nikto sa ku mne nepridá ☹

zuzkalenka
autor
13. mar 2013

s maminkou sa aj tak psí najlepšie 🙂))))))))))

zuzkalenka
autor
20. mar 2013

sem asi ozaj nikto nechodí ani chybu ste mi nekomentovali že "psí" 😀 😀
tak si to musím opravižť sama že spííí

duratlicka
14. apr 2013

Ja som tajne dufala,ze ked dcerku naucim zaspavat s plysovym psikom,nebude sa v noci budit.Miesto toho teraz musim dojcit,krmit,aj uspavat ju aj plysoveho psa😀 A vsade ho vlacime so sebou😀 Ale ste ma potesili,ze nie som jedina,ze je to normalne🙂

zuzkalenka
autor
21. apr 2013

@duratlicka to máš ešte dobre že máte len psíka my máme psa, macka a aj ovečku a všetko ide aj do škôlky aj k babke a proste všade 😀 😀 😀
každý rok niečo pribudlo som zvedavá čo príde teraz.

majloo
9. máj 2013

MOj syn dostal na 2.narodky krtka, takeho vacsieho, co ked ho stlacis, tak vydava tie krtkovske zvuky rozne a kedze je namotany na dvdcka krtka, tak som ho naucila s nim spinkat - pekne ho zakryjeme a adamko ho objime a spinka, ma aj maleho jezka, tak aj toho si berie.🙂 A funguje to.

petula8
14. júl 2013

my máme malého žltého macíka, malá musí mať cez neho ruku položenu inak nezaspí no a dudlík sem tam dáme sem tam nie práve sme v období odúčania , tak keď s ňou nechcem bojovať tak jej ho dám 🙂

modrofuzik11
14. júl 2013

nase deti ani nie. viac menej zaspavame spolu. najprv rozpravka z knihy a potom som s nimi, pokial nezaspia. mozno ja som to zvieratko 😉

sisaka
14. júl 2013

nie, nemali/nemaju, moje deti spavali/spavaju ked boli male s nami, takze ziadne nahradne objekty, ktore by im davali pocit bezpecia nepotrebovali.

zuzkalenka
autor
16. júl 2013

@modrofuzik11 to je penké 🙂))
aj ja som do tých 2 rokov bola zvieratko ale potom sme našli tých plyšáčikov a teraz idú všade s nami 😎

dejnas
16. júl 2013

synček (3r.) má mäkkučkého plyšového medvedíka (volá ho macinko), asi od roka bez neho nedokáže zaspať.... musí ho držať v ruke (aj napriek tomu, že napr. niekedy zaspáva s nami v posteli) 🙂 občas samozrejme treba macka aj oprať a to je pak pohroma na svete, ak nestihne vyschnúť do večera 😅

zuzkalenka
autor
13. aug 2013

Nedalo mi to aby som to sem nepridala 🙂))))))))))))))))))))

Strana
z4