Majú vaše deti obľúbené hračky na spanie?
Ahojte!
Veľmi by ma zaujímalo či aj vaše detičky majú nejakú obľubenú hračku bez ktorej by nevedeli zaspať.
Naša Lenka má psíka a medvedíka 😀
A u Vás je to ako????

môj syn má svoj vankúšik asi od 1 roka a stále s nim spáva, už som ho aj zašívala 100 krát 🙂 ,niekedy mu vadí aj keď operiem obliečku...ako malinký s ním všade chodil, cestoval a volal ho "aňu"
Látkové plienky, do každej ruky jednu. Žmochlí ich celú noc. Žiadosť o pranie musím podávať opakovane v dostatočnom predstihu, aj to je niekedy potom hysterický rev, že chce tie špinavé.
My máme milovaný uteráčik. Bez neho nezaspí 😉
No vidím že to tu utíchlo tak som sa rozhodla niečo sem popridávať aspoň tak pre radosť 😉 😉 😉
nikto sa ku mne nepridá ☹
sem asi ozaj nikto nechodí ani chybu ste mi nekomentovali že "psí" 😀 😀
tak si to musím opravižť sama že spííí
Ja som tajne dufala,ze ked dcerku naucim zaspavat s plysovym psikom,nebude sa v noci budit.Miesto toho teraz musim dojcit,krmit,aj uspavat ju aj plysoveho psa😀 A vsade ho vlacime so sebou😀 Ale ste ma potesili,ze nie som jedina,ze je to normalne🙂
@duratlicka to máš ešte dobre že máte len psíka my máme psa, macka a aj ovečku a všetko ide aj do škôlky aj k babke a proste všade 😀 😀 😀
každý rok niečo pribudlo som zvedavá čo príde teraz.
MOj syn dostal na 2.narodky krtka, takeho vacsieho, co ked ho stlacis, tak vydava tie krtkovske zvuky rozne a kedze je namotany na dvdcka krtka, tak som ho naucila s nim spinkat - pekne ho zakryjeme a adamko ho objime a spinka, ma aj maleho jezka, tak aj toho si berie.🙂 A funguje to.
my máme malého žltého macíka, malá musí mať cez neho ruku položenu inak nezaspí no a dudlík sem tam dáme sem tam nie práve sme v období odúčania , tak keď s ňou nechcem bojovať tak jej ho dám 🙂
nase deti ani nie. viac menej zaspavame spolu. najprv rozpravka z knihy a potom som s nimi, pokial nezaspia. mozno ja som to zvieratko 😉
nie, nemali/nemaju, moje deti spavali/spavaju ked boli male s nami, takze ziadne nahradne objekty, ktore by im davali pocit bezpecia nepotrebovali.
@modrofuzik11 to je penké 🙂))
aj ja som do tých 2 rokov bola zvieratko ale potom sme našli tých plyšáčikov a teraz idú všade s nami 😎
synček (3r.) má mäkkučkého plyšového medvedíka (volá ho macinko), asi od roka bez neho nedokáže zaspať.... musí ho držať v ruke (aj napriek tomu, že napr. niekedy zaspáva s nami v posteli) 🙂 občas samozrejme treba macka aj oprať a to je pak pohroma na svete, ak nestihne vyschnúť do večera 😅

@stardust neviem, to som našla na nete sa mi to páčilo tak som to sem šupla 🙂 🙂