icon

Máte niektorá trojkolku Smart trike? Aká je?

katkazabor
4. feb 2011

Uvažujeme nad kúpou tejto trojkolky a preto by som sa chcela dozvediet či ste s nou boli spokojný alebo či ste mali voči nej nejaké výhrady.Ďakujem pekne za pomoc  🙂

Strana
z2
lencika
29. okt 2012

Ahoj, aj my ju mame, na tlacenie bola naozaj super vyuzivali sme ju od 10 mesiacov nina ma teraz 20 mesiacov a mne uzasne pomohla, lebo mala nechcela byt v kocary, ale to ze hrkoce to aj mne prekaza, ale teraz ked citam prispevky tak sa dost obavam ked zacne mala chciet sama pedalikovat ci naozaj je to take zle, ked tych trojkoliek a vselijakych odrazadiel je tolko ze ani neviem ci sa da vybrat ta najlepsia, alebo aby vam na nej nieco nevadilo. Prajem stastnu ruku pri vybere

palomka
29. okt 2012

ako pisete tak dost hrkoce a tie pedale nie su fakt vhodne na pedalovanie lebo dieta sa nevie tak zapriet s nozickami aby sa samo bicyklovalo. ale na tlacenie bola super, dcera sa rada vozila

mirao
14. jún 2013

Panebože,práve dnes sme kúpili Smart trike 4 v 1 Dream Touch Steering.Je to nový model.Až dnes čítam tieto recenzie.Teda nepoteší.Keď pozerám videá na youtube,tak sa tyč dá otáčať do strán,a tým vlastne zatáčam.Ale je to možné,že na týchto nových modeloch sa tyčou nedá hýbať do strany,zabočím trojkolkou len tlakom do rúčky,ako keď tlačím kočík?Nejako sa mi to nezdá.Považovala som to za samozrejmosť.Stála 127 Eur.

cawes
8. júl 2013

chcem sa spytat tych co ju mate, da sa posuvat sedacka dopredu dozadu?

ketrinka17
8. júl 2013

my mame dream touch a sedacka sa da napojit blizsie aj dalej neposuva sa na nejakych kolajnickach ale da sa prisposobit 🙂

mamina2208
8. júl 2013

posúvať sa nedá a ja som s ňou neni moc spokojná kolieska hrkotajú a zle sa ovlada.

7511
8. júl 2013

My mame smart trike leonardo(mam par fotiek vo fotoblog-u)..sedacka je napevno.pouzivame na presuny na "vacsie vzdialenosti",kedze v kociku uz byt nechce.nepedaluje,nedociahnem poriadne,buduci rok uz urcite prejdeme na nieco dvojkolesove

danjelca
7. dec 2013

baby aké odrážadlo pre 15 mesačného?

meluela
20. mar 2014

je to totalna k******* - skoda penazi.
hrkoce to, zle sa to kocikuje, rucka sa kyve a zle drzi, po nerovnom terene des a hroza, hore kopcom to iste, ked mas kazdu chvilu na chodniku obrubnik (lebo same vchody do garazi), tak sa dieta kadzu chvilu takmer vykoti, v mhd je clovek za debila lebo zaberas miesto a ani sa nemozes tvarit ze mas kocik, na samostatne trojkolkovanie to rozhodne nie je. cele zle.

lucy1311
22. apr 2014

baby kde zozeniem nahradnu tyc na smart trike pripadne kolko stoji? uz sa mi zlomila dobre bol na nej dvakrat - kupena na bazosi ale bola ako nova

lorin12
16. jún 2014

Ahojte, chcem sa informovať ze či sa da ta strieska používať aj od ty 18 mesiacov ?

lenkad26
14. júl 2014

lorin12 pochybujem nasa ma rok, 80 cm a je jej mala teraz...nepouzivame ju vobec striesku...tak podla toho ake je vysoke dieta..

zuzu46
1. sep 2014

ahojte, nepridavam recenzie ale napadlo ma ze na trojkolku napisem, lebo ja som tiez hladala recenzie pred tym nez sme ju kupili. a NELUTUJEM 🙂 baby maly ju ma od roka, od marca sa v nej denno denne vozime, strasne ju ma rad, uz aj dalsie mamicky s mojho okolia ked vyskusali tak nakoniec kupili. je to lepsie ako kocik, tam maly sediet nechcel, fakt odporucam vsetkymi desiatimi. JAsne je to plast a podobne nie je to mega tiche a podobne blbosti ale na tom nezaleui 🙂 hlavne ze sa dietaku paci. 🙂

jardiniere
11. mar 2015

baby nám sa predné koleso nejak nedá zablokovať aby sa nehýbalo, je na ňom taká červená páčka tak tú stlačim, volant dám do boku tak sa zablokuje, ale ako náhle malý pohne volantom tak koleso sa odblokuje, netušíte ako sa to dá spraviť aby sa nehýbalo? Neviem si predstaviť to tlačiť, keď malý budem s volantom hýbať kade tade,to by sme furt len na zadných kolesách išli 😀

julia204
12. apr 2015

Ahojte pridavam nasu skusenost s trojkolkou smart trike recliner 4v1. Syncek dostal trojkolku ako darcek k narodeninam predcasne ked mal 10nesiacov pretoze v sportovom kociku nechcel byt. Trojkolka je uzasna pouzivane dodnes a to ma 21.mesiacov . Vyhodou je podla mna ta sedacka ktora sa da troska sklopit naklonit ked zaspi a aj posuvna sedacka smerom dopredu.Nepacilo sa mi u ostatnych nodelov ze miesto kde dieta sedi je len ram potiahnuty latkou,ktora sa vahou dietata vytaha. K odrazadlu bola aj plastenka do dazda ktoru sme vyuzili vela krat aj pri poriadnej burke ,krasne schova cele nozicky .Jedinoi nevyhodou je material z ktoreho syu vyrobene kolecka. Vzdy nam po kazdej jazde zostanu kamienky ktore musim vytahovat.. Sice bola trojkolka drahsia pred rokom stala 134€ ale nelutujem kupila by som znova.

miku1
12. apr 2015

Máme a boli sme s ňou spokojný. Na vozenie super. Vozili sa na nej obe dcéry, maximálne v lete využitá miesto kočíka. Na pedálovanie však nevhodná.

janulka57
12. apr 2015

aj my ju máme. Je super, len trošku hrká. Moja malá ju už má 2 roky 😵

vivi
20. apr 2015

my sme ju mali a neodporúčam, vysoká cena a počase začala hrkotať. Ani na nej nešlapali bolo im to ťažké...išli rovno na odrážadko 3kolieskové. Už by som to nekúpila, je to imidžovaka za kopec peňazí. Ako tu niekto písal, voziť sa môžu aj v kočíku ....Radšej by som investovala do kvalitného odrážadlo, to využijú dlhšie 😉

lulli
22. máj 2015

ahojte baby..ja som ju chcela kupit a teraz vazne neviem...vela z vas pise ze je nekvalitna ale vsade pisu ze smart trike ma kovovu konstrukciu...tak som mimo teraz...aku inu by ste odporucali?

abigel1
9. jún 2015

Nie vždy platí drahšie = lepšie. Sú trojkolky aj za lepšie ceny. Na tieto som počula dobré ohlasy http://www.miniman.sk/search-engine.htm?q=toyz&...

jullieta
6. mar 2017

Ahojte, mate niektora pls skusenost so Smart Trike Running Bike 2v1?
My potrebujeme nieco pre chalana od 2 rokov a pre vyssieho. A tato by sa mala hodit, lebo sa mu daju zvysovat rucky a aj sedacka. Za kazdu info dakujem

zuzkalm
10. mar 2017

my mame smart trake dream a strasne zle oblada tyč volant.Neda sa zaaretpvať,aby som do bokov ovladala trojkolku tyčou a nie aby naly ju obladal?

miaxy
16. mar 2017

Fiha tu skoro same zle recenzie a tiez premyslam nad smart trike ale nvm ktoru presne ..... a teraz este vacsia dilema kedze skor negativne ohlasy tu

gia87
16. mar 2017

My máme tento smart trike a celkom spokojnosť. Malý sa tam veľmi rád vozí. Ale za tú cenu by mohli byť kvalitnejšie kolieska. Máme ho od 12m a zatiaľ využívame naplno.

miaxy
16. mar 2017

@gia87 aj moj ma rok ..nechceme nic drahe ak.sa mu nebude pacit cize pozerame pouzite 😉

katka412
30. mar 2017

A neviete nahodou kde by sa dala zohnat vodiaca tyc na taku trojkolku? Dostali sme starsiu trojkolku ale bez tyce.

angelina1003
30. mar 2017

My jy mame 2,5 roka...
Taku babsku klasiku,na zaxiatok s ohradkou sme vyuzili od roka perfektne po vonku,potom bez cca do 2 aj nieco a teraz aj ked tam ma tri vie sa vozit sama..ano koliesko jedno sa odlepilo...no to nebol problem zalepit...ale ta nasa sa pouzivala ozaj vela a nemozem povedat ze bola zla

victorialucia
14. apr 2017

maminy prosim vas Mate skusenosti z trojkolkou smart trike leonardo?Dakujem

delinka86
11. máj 2017

Ahojte Maminy, my mame červeno-sedu. nelinka ju dostala k prvému roku a musím povedať že keď som si prečítala staršie komentáre bola som sklamaná. Avšak nové smartrike trojkolky sú vylepšené (naša stala 130€) je to voyager a sme veľmi spokojní. Mala ju proste miluje. Až tak že dnes na nej aj zaspala, nechcela ísť z nej dolu 🙂.
Myslím že je to super darček

sonka80
1. júl 2017

Ak by sa chcel niekto zbavit aspon tycky....kupim na smart trike safari 😉

Strana
z2