icon

Mini micro kolobežka

ellysa
27. mar 2012

Uvažujem o kúpe tejto kolobežky na druhé narodeniny. Máte niekto skúsenosti?

Mini micro kolobežka
slavkicek
14. máj 2013

@ellysa
@kelila , dievčatá ďakujem za radu, kolobežka je už doma 🙂 kúpili sme ju včera na dlhých dieloch v detskej hracke 🙂
syn bol zo skolky zvyknutí na takú tu obyčajnú tak teraz má ešte trochu problém "šoférovať" ale tak snáď sa do toho rýchlo dostane 🙂 zatial ho to stále ťahá do pravej strany 😅
po odporúčaní majiteľky obchodu sme kúpili tu menšiu čiže micro mini 🙂 myslím, že rok mu určite vydrží ak ho to bude baviť aj ďalej kúpime potom väčšiu...

anda123
Autor odpoveď zmazal
ellysa
autor
22. júl 2013

@anda123 ahoj, no moja malá má cca 1m a cca 16-17kg a jej je ešte mini dobrá, predpokladám, že ešte rok kľudne vydrží a ak vie tvoja aj na dvojkolieskovej nerozmýšľala si už nad takou verziou od tejto firmy?

anda123
Autor odpoveď zmazal
ellysa
autor
22. júl 2013

@anda123 ak chceš aby vydržala dlhšie a celkom jej sedela, tak choď rovno do nej, ja som ju kupovala a vedela, že ešte podedí mladší, takže využijeme dosť dlho, budúci rok už pravdepodobne kúpime väčšiu

anda123
Autor odpoveď zmazal
ellysa
autor
22. júl 2013

@anda123 ja sa chystám kupovať znova trojkolieskovú aj väčšiu, mne dieťa na dvojkolieskovej nevie chodiť, minule zobrala kamarátovi a skoro sa zabila, ale aj on na jej

anda123
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
24. júl 2013

@anda123 ahoj. ako ste sa rozhodli s tou kolobezkou. citam to tu lebo tiez pre maleho chcem kupit. z klasickeho odrazadla vyrastol, dvojkolesove uz nejako kupovat nechcem kedze mame doma bicyklik chcela by som skusit kolobezku lebo je lahsia a spratnejsia ked sa nahodou v polke cesty rozhodne ze uz nechce ist na bicykli napriklad. neviem sa tiez rozhodnut. u nas v meste ich nikde nemaju. ako ho poznam na dvojkolesovej by sa nacisto zabil zatial, tak preto asi tato trojkova by bola lepsia. len neviem sa rozhodnut ktora kedze je to dost penazi tak by sm bola rada keby mu vydrzala dlhsie ako rok. nas ma teraz 3 roky aj 2 mesiace ma okolo 105 cm a vazi 14,5 kila. radsej by som uz sla do tej maxi kedze dlhsie vydrzi. len neviem ci nebude pre neho velka teraz.

slniecko77
24. júl 2013

@pralinka25 mini micro je do 20 kg, nas maly ma 2.5 roka, cca 12.5kg a 94cm..tiez sme sa rozhodovali medzi mini a maxi, nakoniec sme kupili mini a sme velmi spokojni 🙂
Najlepsie je obe vyskusat a potom sa rozhodnut.

pralinka25
24. júl 2013

@slniecko77 mna ani tak netrapi ten vahovy limit to dlho mat nebude ale skor tie nenadstavitelne riaditka. on je dost vysoky a aj rychlo rastie bojim sa ze mu na rok bude mala a teda vyse 60 eur na par mesiacov je pre nas fakt dost preto premyslam nad tou vacsou lebo ked je v najnizsej polohe je vlastne takmer ako ta mini. keby som o nej vedela skor minuly rok by som mu isto kupila malu ale teraz uz sa mi to zda fakt len na kratko. u nas ju nikde nemaju. museli by sme vycestovat. asi nam nakoniec ani nic ine neostane 😒

slniecko77
24. júl 2013

@pralinka25 najlepsie si ho bude vyskusat nazivo, najlepsie porovant oba...mini ma hmotnost 1.5kg a maxi 2.5kg, maxi je trosku robusnejsi, vyssi...je to na zvazenie.
Premyslala som ako ty, ze mnoho penazi, ale nelutujeme, ze sme kupili mini...maly na nom lieta ako sarkan 😀 len ty mas vyssie dieta, aj ked mini by mal byt do 5 rokov dietatku dobry.

mipam
24. júl 2013

@pralinka25 ahoj, my mame maxi od minuleho leta, maly mal vtedy 2,5 roka a vedel hned po 5 minutach jazdit (vyskovo je niekde v priemere)... cize odporucam rovno kupit maxi aj ked je trochu drahsia ale vydrzi dlhsie (aspon dufam :D, ale zatial ma stale vacsi uspech ako odrazadlo) - a tie nastavitelne riaditka su dobre aj pre teba - teda ja ich vyuzivam tak, ze ked ideme dlhsie a maly uz nevladze alebo sa mu nechce tak si ich dam vyssie aby som sa nemusela sklanat a maly ide ako na skateboarde (a teda aj sa pridrziava ale moj chrbat netrpi 🙂 a ja ho len taham, cize kolobezku ani nenosim...

pralinka25
24. júl 2013

@mipam vidis to je dobry tip ze ho vlastne mozem tahat. parada. dakujem 😵

@slniecko77 urobime si teda asi vylet do BA okuknut to nazivo dakujem 🙂

anda123
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
25. júl 2013

@anda123 ja som z Trnavy. to zas do BA neni tak daleko skor mame problem casovy kedze ja som neni sofer a mm stale v praci. ale nejak poriesime. my zatial druhe nemame. hoci by som velmi chcela neviem ako a ci to vobec v nasom pripade pojde takze toto fakt netusim. takze sa orientujem momentalne len na toto trojrocne co mam doma 😀 ked vyskusate napis mi prosim ako to vidis v reale pri tvojej starsej teda. ale ano to si tiez uvedomujem ze u nas snehu je malo ze to snad dost vyuzijeme. sa mi to paci. aj ja by som sa vozila 😀 este chvilu budem premyslat a kupim rovno aj pre seba 😀

anda123
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
25. júl 2013

@anda123 hej ved to mne staci aj lacnejsia ked uz tak. maly je take male nemehlo 😀 preto som chcela teraz s 3 kolesami nech sa na tom nezabije a ked bude vacsi urcite mu kupim dvojkolku ale uz v klasickom sportovom ako pises. tiez som pozerala tie v exisporte teraz. len to pre neho veru este nieje mozno tak o rok ak tuto zvladne v pohode. a mozno na nej bude spokojny a nebude vymyslat. on je taky opatrny na seba ze ani moc nespekuluje v takychto veciach tak mozno sa na nej bude vozit este na vysokej 😀
v ivanke? a kde tam prosim ta? hodis mi nazov obchodu? dakujem

anda123
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
25. júl 2013

@anda123 dakujem popozeram to a niekam sa teda vyberieme. a ak sa rozhodnete napis prosim recenziu 🙂

anda123
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
26. júl 2013

@anda123 jej super. ake farby tam mali? ja asi fakt pojdem tiez do tej maxi. predsa len nei to malo penazi a chem aby sme to mali aj o dva roky este. maly by chcel asi tu zelenu alebo cervenu alebo modru. mali tam taku nejaku?

anda123
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
28. júl 2013

@anda123 dakujem za info. krpec si vybral zelenu tak skusim pozistovat ci ju niede maju alebo objedname. dakujem 🙂

anda123
29. júl 2013

@pralinka25 Drzim palce. Dnes sme ju boli vyskusat a veru je naozaj uzasna a stabilna. Mala sa prehanala ako vietor 🙂 Cela stastna sa nasla 🙂 A ja tiez, nebanujem tie peniaze.

pralinka25
29. júl 2013

to ja parada. kolko to ten tvoj drobec meria. moj ma do 105 cm.

anda123
Autor odpoveď zmazal
bambina82
16. aug 2013

My mame mini ....Je uzasna a napriek vyssej cene nelutujem ani sekundu. Dcera na nej fici jedna radost, kamienky ci rozpraskane chodniky a kolobezka nema problem kde ine deti na ich "hrkalkach" padaju na zadok 😎 Naozaj sa vyplati kupit!!! Zalezi ake je dieta vysoke lebo nie je az taky velky roziel medzi mini a maxi a tym padom by vydrzala dlhsie.

edie63
14. apr 2014

@ellysa Ahoj, prosim ta mohla by si mi poradit ohladom kolobezky? Nevieme aku velkost kupit dcere, ma 3 a pol roka, ale je dost vysoka, 106cm, tak nevieme ci jej staci mini micro alebo mame kupit rovno maxi micro. Pozerala som ze asi mame deti rovnakeho veku a ty mas aj tu kolobezku, tak snad by si to mohla porovnat. Dakujem. 🙂

lilitela
4. jún 2014

@kelila Toto riesim, aku kolobezku si kupila sebe? Diky