icon

Mobil pre 10 ročné dieťa

bonaqa2013
8. dec 2015

Aký majú vaše deti mobil? Mám na mysli značku a približne koľko stál. Moja dcéra chce na 10 narodeniny strááášne mobil, lebo že už všetky deti majú v triede len ona nie. A tak jej ho ocinko sľúbil. no nie som z toho nadšená....

natalym
8. dec 2015

Naša má Samsung mini biely. Mobil potrebuje.

bonaqa2013
autor
8. dec 2015

@natalym a čo stál? lebo naša slečna si kladie podmienku že chce dotykový.... Ešte aj podmienky....

senka111
8. dec 2015

my uz mame tusim od 8 r.Samozrejme za par korun ktory uz stratil asi 2 krat.Dnes ma 10 uz je trosku zodpovednejsi ma LG biely bezdotikovy.Tieto veci dostava na sviatky ako darcek kedze moje deti su narodene obe na vianoce.

worker_falcon
8. dec 2015

@bonaqa2013 spýtaj sa užívateľky @kopanec, tá to riešila asi v desiatke tém 😀 😀 😀

Ono nejde asi až tak o mobil, ale o prestíž spojenú s ním. Ak ste jej sľúbili mobil, tak jej dajte mobil, nie smartfón. Mobil na telefonovanie, napr. nejaká jednoduchá Nokia, tlačidlová. Ktorej vydrží batéria týždeň. Bez wifi, bez internetu. Keď mobil, tak mobil. Nič iné nepotrebuje.

edit: presne, ako vravím. ona nechce mobil, ona chce dotykový. Na tlačidlovej tehličke by sa jej smiali viac, ako teraz, keď žiadny nemá.

vika35
8. dec 2015

nasa ma samsung tiez tusim S2 ale nekupovali sme novy. bol uz pouzivany inym rodinnym prislusnikom pred nou.

moni839
8. dec 2015

Ja som to urobila takticky. 🙂 Ked deti chceli novy mobil, hlasili take znacky, ze sa mi z cien dvihal krvny tlak. Kazdemu som zaplatila 20 eur a zvysok si museli doplatit zo svojho. Tak dcera ma LG a syn ma samsung galaxy, ale ziaden nebol drahsi ako 100 eur. 🙂 A paradoxne vsetci su spokojny. :D

bonaqa2013
autor
8. dec 2015

@moni839 lenže moja nemá ani fuka...

natalym
8. dec 2015

To chcú všetky decká. Ste v pohode, moje deti chcú I phony. 😀 Asi 80 €.

jadelka
8. dec 2015

nas ma myphone, teraz je nanho akcia aj s repracikom gratis za 84 eur

dominika6
8. dec 2015

@bonaqa2013
10r. by už mohla mať..
a je jedno aký,ak ho potrebuje aby bola pre vás v dosahu a pod kontrolou,ta nemusí mať nič špeci...
niektoré deti ho majú na zábavku a hrajú tam hry...

jarka800
8. dec 2015
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

ked ho chce tak by som jej ho kupila, 10 rokov to uz by mohla mat.. ale urcite by som jej nekupovala nejaku novinku a drahy mobil lebo ona si ho este nevie az tak vazit..

moni839
8. dec 2015

@bonaqa2013 Ako To? Myslim, ze je dobre, aby sa dieta ucilo setrit peniaze a 10 rocna by uz mala mat nieco nasetrene. Moje deti dostavaju peniaze od starych rodicov na narodeniny , meniny a vianoce (za mojho protestu), a tak si odkladaju. Odo mna teda len za znamky a to stylom za desat jednotiek 1 eur za trojku mi vracaju 1 eur. A samozrejme ak pomahaju nad ramec domacnosti. Ale su to tak 2 eur na hodinu. Napriek tomu dokazu nasetrit pekne peniaze. 🙂

eeffka
8. dec 2015

@bonaqa2013 10r by uz mala mat mobil davno v dnesnej dobe pre vlastnu bezpecnost. Poziadavka na dotykovy displej je v dnesnej dobe uplne normalna , skor tlacidlovy sa vyslovene hlada.
Idu vianoce, ak mate obmedzeny rozpocet v letakoch najdes dotykovky od 50eur
Nasa dcera mala vzdy nejaku jazdenku po nas rodicoch.

marse
8. dec 2015

dcera ma mobil od 8. rokov, pre moj lepsi pocit a aj z bezpecnostneho hladiska.. zacinala obycajným starým telefonom po mne co sme mali, dnes uz ako 10rocna ma sony xperiu. Musi si na nu davať pozor, lebo dostala vystrahu že dalsí az ked skonci pausal o dva roky...

mirka414
19. nov 2016

Moja ma teraz moj starý iPhone 4 ale baterka tam uz riadne hapruje :/...doma ma tablet iPad 2 tiez taký 2 ročný a používa ho spolu s ockom.vidim ako zodpovedne sa o svoje veci stará takze teraz pod stromček dostane iPhone SE ale peniaze si naň sama skoro na cely našetrila.