icon

Modrá Hračka Hoogy Woogy

ajkaaaa2352
7. nov 2022

Dobrý deň maminky,chcela by som sa opýtať,či je tu niekto,koho dieťatko malo túto hru/hračku a bálo sa,popr.malo nočné mory a bálo sa.Ďakujem .Prosím Vás nejde o mi o diskusiu,či je to dobré,zle a pod.hľadám maminky,ktoré majú vyššie popísanú skúsenosť.Poprípade ak je tu niekto,kto to nechce riešiť verejne ozvite sa mi na 0915 439 380.Dakujem

Strana
z2
ajkaaaa2352
autor
15. nov 2022

Dakujem Ivka za informáciu.Ano nie kazde ho ma

saxana000
15. nov 2022

Za mna je to strasne skareda hracka.v zivote by som to decku nekupila keby ju aj same chcelo.

ajkaaaa2352
autor
15. nov 2022

Dakujem velmi pekne za dotazy,pokial by niekto mal s dietatkom problem,ze ma zle sny a boji sa,aj po tom ako sa ta ,,hracka,,dala z domu prec,na zaciatku je telefónne cislo,vysvetlim blizsie,preco sa to deje a ako dietatku pomoct,samozrejme anonymne ak si to niekto tak praje,berme to prosim tak,ze sme tu na to aby sme si pomahali v tejto divokej dobe a hlavne nasim detom.Ja to beriem skor ako poslanie,nie ako pracu.Preto ten prvy prispevok a ospravedlnujem sa za niektore momenty,nie je to extra slusne ale vie ma mega vytocit,ked druhy ludia znevažujú cítenie a pocity inych.Nie sme tu na to aby sme tych ktori maju problem davali dole ale prave naopak.Dakujem Vam este raz

ajkaaaa2352
autor
15. nov 2022

Komentare nie momenty telefon mi prehodil slova 🙂

niky21
13. dec 2022

@ajkaaaa2352 ahoj, aj u nás ešte keď syn chodil do škôlky začal problém zo strachom. Syn ostal nejaký bojazlivý.. Na nete začala,, fičať,, ta hovadina, našťastie ja nie som ako väčšina mám tu na MK, že moje dieťa musí mať každú kravinu, čo je v móde, aby bolo in, tak som to neriešila, nekupovala. Prečítala som si články a spýtala sa syna, či pozná tú hračku. Konečne sa mi zdôveril, že sa o tom v škôlke často bavia a sesternica mu to dokonca ukázala aj na mobile, ta sa nebojí ani čerta... Tak sa priznal, že sa toho bojí, a nepáči sa mu, keď sa o tom rozprávajú. Par krát to dokonca aj kreslil, venovali sme sa veľa rozhovorom, keďže syn nemá mobil, tablet ani počítač, nikde okrem škôlky a sesternice k tomu neprišiel. O nejakú dobu začala mať neter hysterické nočné záchvaty plaču, namesačnost, kreslila tie postavičky. Keďže ma telefón, pozerala aj tie hry. Sestra jej ho zatrhla a bolo. Bolo to zvláštne obdobie, vďaka bohu, že je to už ok, toto je zlá doba. Teraz je školák a riešia len pokemomov našťastie 🙏. Takže tak, snáď som pomohla.

annamivo
13. dec 2022

@ajkaaaa2352 syn 6r sa stretol u mojej mamy s dcérami mojej sestry, tie tam boli na prázdninách. sú staršie 10 a 8r. Ony mu s veľkou srandou pustili Granny. Nevedel o Tom nik vtedy ( babka varila a vnúčatá sa hrali). V noci syn začal kričať a plakať zo spánku. Opakovalo sa to niekoľko nocí po sebe, nechápali sme, on nevedel že sa mu sniva, asi na 4 deň sme to z neho dostali, že on sa boji baby Granny. Skoro ma vystrelo, keď nám to opisoval. Netere už vtedy boli odcestovane, ani im vyčistiť žalúdok. Synovi sme to vysvetľovali, začal spať pri svetielku, ešte pár nocí som musela k nemu vstať a ukľudniť ho, ale už je našťastie ok. Keď sme mali trhy tak tiež prišli s touto módrou príšerou a syn hneď že aké to je škaredé a strašidelné. Takže viem že je citlivý na tieto veci. Napr miluje dinosaury a keď nedávno šiel v TV Jurský Park, ten s nami pozeral a keď Dino žral človeka tak sám od seba povedal, že to iba vo filme, že naozaj sa to nestane.

Strana
z2