My little pony na výmenu
Chcem sa opýtať, či sa nájdu maminky, ktoré zbierajú sadu my little pony..
My s Nelkou zbierame a keďže máme nejaké rovnaké, chcem sa spýtať, či by nebol záujem o výmenu..
ďakujem 🙂
Xixi, no ani nehovor 🙂 kde si zohnala tu pinky s vrtulnikom a rainbow na korculiach? Moja je tiez manual 🙂 🙂
@bianca 🙂
@acim ked niekde uvidim - kupim a dam vediet 🙂
@bianca
@lucianna1312
Dakujem dievcata, nasla som toto 🙂
http://www.maxikovy-hracky.cz/images/prods/3287...
Ale prave somsa dozvedela, ze nie takzto velku, ale len taku malicku Lunu chce 😝 Tak mama hladaj 😀
@acim ta je krasna 🙂 ona chce taku na malovanie alebo normalne ponika? Aku malu?
nechce mi to natiahnuť celú fotku - ešte sú tam dvaja, pozrite prosím môj album v Bazáre - tam sú komplet 🙂
@pritt98 Ahoj toten 1 sa ako volá?
@pritt98 Ahoj potrebujem Rarity
@ghostsgirl ahoj potrebujem túto dievča čo má modré telo a rúzove vlasy
@viktorecka neviem meno - je to z tých filly morské panny... rarity nemáme bohužial..
@pritt98 Nie toten 2 a 3 obrázok a tota Rality má biele telo modré diamanti a biele vlasy
@pritt98 a ešte toho normálneho ponika to je 3 obrázok
@viktorecka a akych mas na vymenu ty?
@pritt98 dobry den, toho ruzoveho cislo jedna, este z tej prvej fotky uz nemate nahodou? Dakuje,m
@ghostsgirl Iba 2 to sú 2 pinkipaj 1 je slata a 2 leskla keby deakisch potrebuješ notak otpiš
nema niekto princeznu twilight sparkle - spievajuceho ponika, sk alebo cz jazyk? 🙂
zhanam scootaloo, malu figurku 🙂
pozdravujem, mate nejakych aj na predaj? konkretne cierneho ponika Lunu? dakujem
@ghostsgirl zdravim ponik vzadu tmavy s fialovymi vlasmi je k dispozicii?
@martinapappova dobry den tento uz davno nie ale mam takeho isteho len bledsieho tiez Luna

Ahojte, my akuuutne 😀 Zhaname princess Lunu 🙂 avsat tu velku Lunu, ktora sa da pomalovat farbickami mame 😝
Za tipy dakujeme 😀