icon

Nákup cez Walmart - USA

nikusssa
9. nov 2017

Ahojte, prosim vas mate niektora mamicka skusenost s nakupom cez USA e-shop Walmart? Chcela by som detom kupit kuchynku, ktora je tam o dost lacnejsia ale nikdy som takto neobjednavala a tak neviem 🙂 dakujem pekne za odpovede 🙂 🙂

sissy27
•
9. nov 2017

@nikusssa áno je to bez problémov, ale walmart posiela len v rámci USA.

nikusssa
autor
•
9. nov 2017

@sissy27 dakujem pekne a mozem sa spytat odkial si objednavala ty? 🙂

sissy27
•
9. nov 2017

@nikusssa odkiaľ som objednávala čo?

nikusssa
autor
•
9. nov 2017

Aha ja som pochopila ze si objednavala daco z inej americkej stranky tak preto som.sa pytala odkial😀😀

warholette
•
10. nov 2017

Z Walmartu objednavam stale, ale zijem v USA, takze to ti asi nepomoze. Viem ze Macys posiela aj na Slovensko. Alebo existuje sluzba ktora ti poskytne US adresu na objednavku, dojde to k nim a oni ti to potom poslu na Slovensko, ale to tiez nieco stoji. Ziadna ina stranka tu kuchynku nema? Amazon? Ebay? Ali Express?

elysiacik
•
10. nov 2017

Ja som si tam tiež nejaké veci pozerala ale to sa ti oplatí iba keď máš niekoho v USA a môžeš si to objednať k nim a oni to pošlú na Slovensku lebo tie spoločnosti čo to poskytujú si za to berú dosť peňazí. To využívam fakt iba ak nikde tú vec čo chcem nemajú

wetsel
•
10. nov 2017

Rada by som mala skúsenosti ale nie som ochotná dať toľko peňazí tým čo mi to pošlú z ameriky na slovensko 😂

nikusssa
autor
•
10. nov 2017

Dakujem baby 🙂ja som si myslela ze posielaju aj sem.na slovensko ale to sa ozaj neoplati ked k tomu treba pripocitat take postovne😅