Poraďte najlepšie stránky na nákup leteniek
Ahojte, prosím vás cez akú stránku máte najlepšie skúsenosti s nákupom leteniek? Chceli by sme ist na 4 dňový výlet do Ríma s 2 ročnou dcérkou a ešte nikdy sme neleteli mimo cestovky, tak prosím o vaše rady. Ďakujem vopred za všetky odpovede
@ivana2410s pozeram cez kiwi ale kupujem priamo cez letecku spolocnost. Chodime len bez cestovky
@ivana2410s pozeram cez kiwi ale kupujem priamo cez letecku spolocnost. Chodime len bez cestovky
@qwert87 vedeli by ste mi prosím pozrieť cez ryanair tieto lety? Tam kde jr cena 240€ Priznam sa ze anglictina neni moja silná stránka a Bojim sa ze tam nieci zlr zaskrtnem 🙈 leteli by sme 2 dospelí a 2 rocne dieta od 8 do 11.10.2026. Ďakujem moc ❤️
rovno u spolocnosti s ktorou letis
@martinmmartin
vedeli by ste mi prosím pozrieť cez ryanair tieto lety? Tam kde jr cena 240€ Priznam sa ze anglictina neni moja silná stránka a Bojim sa ze tam nieci zlr zaskrtnem 🙈 leteli by sme 2 dospelí a 2 rocne dieta od 8 do 11.10.2026. Ďakujem moc ❤️
Pozeram cez letenky google a kupujem priamo v leteckej spolocnosti. Neodporucam sprostredkovatelov typu kiwi
Cez spoločnosť, s ktorou sa letí. Nemienim platiť niekomu navyše. Však si naklikaj, ktorá spoločnosť tam letí, dátum, výber osoby a pozri. Veľmi jednoduché.
Pozor ta cena je iba s malou prirucnou batozinou, celkovu cenu sa dozvies az ked vyklikas vsetko a to bez prihlasenia nejde. Okrem toho potrebujes appku, Ryanair uz neuznava vytlacene boarding passy
Odporúčam ti troška sa popasovať s angličtinou, vieš si zapnúť aj prekladač priamo v mobile že ti preloží stránku, keď letis sama do zahraničia. Ale stránku Ryanair si vieš dať aj do češtiny. Tiež kupujeme priamo u leteckých spoločností, nevidím dôvod kupovať cez sprostredkovateľa ak to nie je rovno daka cestovka
@ivana2410s kupuj len cez Ryanair, a s prekladacom.
Ale cena 240 eur je strašne veľa na október. Ja by viac ako 50 eur na osobu mimo sezóny nedala. Skus ísť priamo na stránku a pozri dátumy, možno keď posunieš deň dva bude cena úplne iná..
Vzdy si kupuj letenky priamo na stranke danej leteckej spolocnosti. Je to tak najlepsie, aj v pripade, ak by doslo z ruseniu, presunu a pod. tak si kontaktovana priamo ty, nie sprostredkovatel. Co je v tomto pripade velka vyhoda. Taktiez mas okamzite pristup k svojej rezervacii ty, nie tretia strana, ktora Ti letenku zakupi. Ryanair ma v cene iba malu prirucnu batozinu 1 ks, ktora sa dava pod sedadlo. Vsetko navyse sa u nich plati, ci je to vacsia batozina do lietadla, sedadlo, priority nastup, skorsi checkin (ak mas kupenu len zakladnu letenu, checkin sa otvara 24 hodin pred odletom). je dobre si porovnat, co vychadza lepsie, ak chces nieco doplnkove, ci kupit len tieto sluzby alebo zobrat "vyssiu" triedu letenky, kde je toto vsetko uz v cene - vacsina prirucna, skorsi checkin, vyber sedadla, priority (to sa pohybuje od 25 EUR/1 smer/osoba vyssie)
@martinmmartin
vedeli by ste mi prosím pozrieť cez ryanair tieto lety? Tam kde jr cena 240€ Priznam sa ze anglictina neni moja silná stránka a Bojim sa ze tam nieci zlr zaskrtnem 🙈 leteli by sme 2 dospelí a 2 rocne dieta od 8 do 11.10.2026. Ďakujem moc ❤️
@ivana2410s Chod na Ryanair.com a zmen si rec na cestinu a mas ro cele po cesky
@ivana2410s letenky si pozriem cez google flights - občas nájdem aj miesta, kam som neplánovala cestovať ale majú dobrú cenu 😅. A potom ich kupujem priamo cez spoločnosť, ktorou sa rozhodnem cestovať. Žiadne tretie strany, robí to len problémy, ak sa niečo naskytne.
ja kupujem vždy priamo od leteckej spoločnosti, sledujem stránku na Facebooku lacné cestovanie a taká rada do budúcna ak nevieš po anglicky každá webová stránka sa dá preložiť do slovenčiny
my napríklad aktuálne v októbri ideme do Londýna za 50€ osoba obojsmerne 🙂

Ja kupujem len cez kiwi.com