icon

Narodeninový darček pre trojročné dieťa

viskupovaandrea
26. jan 2017

Ahojte. Potrebujem inspiracie . Nasa dcerka bude mat 3roky a neviem co jej mame kupit k narodeninam.
Ide o to,ze ma kopec hraciek,kniziek atd.....Prosim dajte mi nejaku inspiraciu lebo ani nezaspim 😨
Dakujem ❤

Strana
z2
llllenkaaaaa
27. feb 2017

Ja sa snažím malému vždy kúpiť darček, ktorý nie je hračkou. Našla som aj skvelú inšpiráciu na internete http://www.fluff.sk/15-tipov-nehracky-ktorych-b... je tam viacero tipov aj pre menšie, ale aj pre väčšie detičky.

mirdos8
12. apr 2017

Myslím si, že najlepšie je kúpiť jej nejaké poučné hračky, to je podľa mňa najlepší darček.

ckatka
6. sep 2020

Inak len pre rodičov co sa trápia s darčekmi...my oslavujeme všetko a veľa...ale aby naše dieťa nebolo zahltene hračkami, snažíme sa aby narodeninove/meninove darčeky boli bud spotrebné (niečo na zjedenie), alebo oblečenie s motívom, ktorý u dieťaťa práve fičí.
Akože...naše decko vie mat hroznú radosť aj z teplackov z Lidla za 3€, lebo sú oranžové a on zrovna tento týždeň miluje oranžovú 😂😂😂 takže s darčekmi to naozaj nepreháňame a s hračkami už vôbec.
Pripadne ideme spolu do obchodu a poviem mu ze ma dnes meniny tak si spolu uvaríme obľúbené jedlo a spolu ho zjeme (napríklad si povie ze chce puding a v obchode ho nechám vybrať si naň akékoľvek ovocie aké chce, aj keby to malo byt zrovna granátové jablko a rajčiny...)😂 ta radosť potom...

viskupovaandrea
autor
9. sep 2020

@ckatka Ahoj 👋. Dcérka už má dnes 6r 😂. Toto je stará téma 😅
Ani si nepamätám čo som jej vtedy kúpila 😅😂

ckatka
9. sep 2020

@viskupovaandrea hej hej viem...len mi prišlo fajn ju znova otvoriť pre ostatných

Strana
z2