Narodeninový darček pre trojročné dieťa
Ahojte. Potrebujem inspiracie . Nasa dcerka bude mat 3roky a neviem co jej mame kupit k narodeninam.
Ide o to,ze ma kopec hraciek,kniziek atd.....Prosim dajte mi nejaku inspiraciu lebo ani nezaspim 😨
Dakujem ❤
Myslím si, že najlepšie je kúpiť jej nejaké poučné hračky, to je podľa mňa najlepší darček.
Inak len pre rodičov co sa trápia s darčekmi...my oslavujeme všetko a veľa...ale aby naše dieťa nebolo zahltene hračkami, snažíme sa aby narodeninove/meninove darčeky boli bud spotrebné (niečo na zjedenie), alebo oblečenie s motívom, ktorý u dieťaťa práve fičí.
Akože...naše decko vie mat hroznú radosť aj z teplackov z Lidla za 3€, lebo sú oranžové a on zrovna tento týždeň miluje oranžovú 😂😂😂 takže s darčekmi to naozaj nepreháňame a s hračkami už vôbec.
Pripadne ideme spolu do obchodu a poviem mu ze ma dnes meniny tak si spolu uvaríme obľúbené jedlo a spolu ho zjeme (napríklad si povie ze chce puding a v obchode ho nechám vybrať si naň akékoľvek ovocie aké chce, aj keby to malo byt zrovna granátové jablko a rajčiny...)😂 ta radosť potom...
@ckatka Ahoj 👋. Dcérka už má dnes 6r 😂. Toto je stará téma 😅
Ani si nepamätám čo som jej vtedy kúpila 😅😂

Ja sa snažím malému vždy kúpiť darček, ktorý nie je hračkou. Našla som aj skvelú inšpiráciu na internete http://www.fluff.sk/15-tipov-nehracky-ktorych-b... je tam viacero tipov aj pre menšie, ale aj pre väčšie detičky.