Odkedy je vhodné dieťaťu kúpiť odrážadlo?

sonapalagyova
26. feb 2015

Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, že kedy ste vašim detičkám kupili prve odrážadlo? ďakujem.

anuskaaprazko
26. feb 2015

Ahoj, no my sme kupili na 1. narodeniny (je februarovy) ale realne zacal odrazadlovat (ked pochopil princip a odvazil sa) asi polroka na to... asi v septembri

sonapalagyova
autor
26. feb 2015

@anuskaaprazko Ďakujem za odpoved.. Dcera v aprili bude mat rok , tak preto som sa začala dnes pohravať s myšlienkou, že keď už bude pekné počasie , či jej ho neobstarat.

ujanka
26. feb 2015

U nas podobne, posedavala na nom po byte od roka ale vozit sa naucila az ked mala rok a pol

mimik79
26. feb 2015

naozaj je to velmi indivindualne, niektore deticky sa na tom nechcu vozit niektore ano, my sme mali napr len pozicane, taku motorku, ked mal jeden a pol roka a absolutne ho to nechytilo tak sme to nechali tak a cca od dvoch sa mu paci vozit sa na takom odrazadle ale auticku, ma styri kolesa a aj pre moj klud je stabilnejsie, nevykoti🙂 sa na nom, mozno skus taketo nieco poriesit na zaciatok alebo si od niekoho ak mas od koho pozicaj na skusku a uvidis ci sa malej bude pacit

anuskaaprazko
26. feb 2015

@sonapalagyova pozri kludne kup, ved sa nestrati, nase bolo tiez chvilu odlozene potom som zasa skusila vytiahnut, potom sa troska doma vozil a neskor aj vonku uz 🙂 a teraz na nom beha ako sarkan, teraz mal 2 a kupili sme uz cykloodrazadlo, uvidime ci sa nauci hned alebo neskor 🙂

sonapalagyova
autor
26. feb 2015

@mimik79 no nemam si od koho požičať...ale tak hadam ju to bude bavit , lebo ona je taky živy typ, tak uvidíme 🙂

anuskaaprazko
26. feb 2015

@sonapalagyova https://www.mall.sk/odrazadla/yupee-odrazedlo-e... inak my sme mali len toto, nie velka investicia a je fajn 🙂 nie je ultrastabilne ale naucil sa 🙂

lusi24
26. feb 2015

My ho máme od pol roka a nie sú žiadne problémy

mimik79
26. feb 2015

@lusi24 odrazadlo? od pol roka? a ako sa na to vie vozit?

siska53
26. feb 2015

@sonapalagyova nas dostal ako 9m.,ale to sme ho my na tom vozili po byte. Ked mu narastli nozicky tak sa na nom vozil isty cas po byte sam,ked mal cca 17-18m.,zacal na nom chodit aj po vonku.
Ale napr.dcerka ho zacala pouzivat az po 2.roku. Jednak bola a je mensia od syna,jednak zacala chodit az v 18.m.
@lusi24 nemylis si to s "pavukom"?

lusi24
26. feb 2015

@siska53 Prepáčte ano

lauricka
26. feb 2015

ano, ako baby pisu, kludne aj v 1,5 roku zvladaju mnohe, len treba vybrat dostatocne nizke a dostatocne lahke. Nasi maju Strider, tie su urcite vhodne. Uz si nepamatam presne, ale tak asi od dvoch rokov to maju. Pred striderom chvilu trenovali na tych obycajnych plastovych motoreckach z Tesca. Posledne slovo bude aj tak mat dieta 🙂, niektore na tom nechcu alebo az neskor.

gapre
26. feb 2015

dcerka ma 14 mesiacov a uz jazdi aj sama,doteraz sme ju tlacili 🙂 http://www.slnieckovo.sk/odrazadla/odrazadlo-au... ma ho rada,sice je trosku hlucnejsie po vonku,ale aspon ju je pocut 😀 da sa pouzit hned ,ako vie same dieta sediet.

janickacrazy
26. feb 2015

@sonapalagyova Záleží na tom, či už sama dobre chodí. Moja neter začala chodiť už ako 8 mes. a ako 14 mes. behala po vonku na odrážadle ako drak. Moj syn začal chodiť až ako 16 mes. takže na odrážadle to zvládal až pred druhými narodeninami. U nás jednoznačne vyhrávalo to obyčajné odrážadlo z tesca za pár eur. Mali sme aj to drahšie 3 v 1 ale na tom nám veľmi nechcel chodiť.

sonapalagyova
autor
26. feb 2015

@janickacrazy nie sama este nechodi ...

activeone
1. mar 2015

"ak vie vase dieta chodit, moze jazdit" Strider - We Create Riders !

sonapalagyova
autor
1. mar 2015

@activeone sama este nevie chodit...

babula01
2. mar 2015

@sonapalagyova
moj maly bude mat rok v aprili a jazdi uz skoro mesiac, sam chodit este nevie, mame stvorkolesovu odrazacku a nema s tym problem. Takze urcite je to individualne.

sonapalagyova
autor
3. mar 2015

@babula01 aj nasa je aprilova.. Takze vravite ze 4kolesovu ..a mate kde len on sa sam odraza alebo kde su aj tie zabrany a mozete ho vozit aj vy ?!

babula01
3. mar 2015

@sonapalagyova
mame len taku jednoduchu, bez zabran, ak najdem foto prilozim

sonapalagyova
autor
3. mar 2015

@babula01 ok super dakujem pekne 😄

stanislavao
3. mar 2015

na prve narodeniny, tiez presne hento vyssie, macko pooh.

adulla2
3. mar 2015

my sme mali klasické odrážadlo - motorku a dievčatá sa vedeli skôr voziť na odráždle ako riadne chodiť, tak určite odporúčam, pokiaľ vie dieťa sedieť, tak nevidím problém 😉

activeone
3. mar 2015

My za odrážalo považujeme vec ktorá má 2 kolesa.
A zvládne to, možno na prekvapenie mnohých, aj 14 mesačne dieťa ktoré vie chodiť.

Strider je najlepšia hračka pre rastúce deti - od úplne maličkých až do 5 rokov

alex21
3. mar 2015

Ono veľmi záleží od dieťaťa. Dcéra začala chodiť na plastovej motorke akú pridala anuskaaprasko od cca 18 mesiacov ale nikdy ju to veľmi nebavilo radšej chodila peši.
Syn bol iný živel. Na tej plastovej motorke od 10 mesiacov sedával a nevedel pochopiť princíp, v 11-tich mesiacoch pochopil a začal pomaličky a v 12-tich už fičal, že sme ho nedobehli. Od 22 mesiacov začal chodievať na cykloodrážadle a keď mal 2 roky a 8 mesiacov sme mu kúpili bicykel a fičal na ňom rovno bez pomocných koliesok. Ale on bol fakt extrém on takmer nikdy nechodil peši on len na niečom čo malo kolesá a zostalo mu to dodnes. Už od malička nalietaval na jamy, narážal, 1000-krát padol vždy sa otriasol a išiel ďalej.

miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nina_tot
5. nov 2021

Podelím sa aj ja so skúsenosťou, prvé odrážadlo sme nášmu malému kúpili v roku, ale začal sa na ňom hýbať vpred🙂 asi v roku a pol, dovtedy sa len oťukávala a spoznával ho. No ale odvtedy, keď ideme von, už nič iné nechce, len odrážadlo. Veľmi ho to baví. Ale ak môžem mamičky poradiť určite kúpte stabilné a hlavne ľahké, na tom si dajte záležať.

tiana_l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kika_flower
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vevericka554
21. júl 2022

Od roka a pol úplne bez problémov. Dieťatko si to veľmi rýchlo obľúbi.