Odrážadlo First Bike. Skúsenosti?
Ahojte, mate s nim niekto skusenosti? Rozmyslam, ze ho kupime malej k narodeninam (bude mat 2 roky). len je dost drahe, tak uvazujem, ci sa mi oplati investovat....
dik za rady. 😉
@denisocka
@trnka77 ešte dnes to môžem stopnúť a náhodou som narazila na vašu tému,inde mi vychválili(radila som sa)...ako vidím 100 ľudí 100 názorov......z fotky by som isto takto nehodnotila,spoľahnem sa na recenzie tých čo to majú...dúfala som,že tu bude niekto kto vyskúšal oba typy...ďakujem za každý názor
@denisocka my mame ten co dala trnka link a je super a cenovo nie je co dokladat -je to taka ista cena ako first bike.mala som moznost oba vidiet nazivo FB aj strider a strider sa mi pozava viac a aj maly je na nom istejsi ako na first biku a to pretacenie kormidla vobec nevadi 😉 sedanka je tiež dobra-pevne v nej maly sedi.
Preco u nas vyhrava strider som sem dnes už napisala.
baby...
diky za povzbudenie,skusila som im napisat,objednavka bola v maily,chceli po mne fotku toho zlomeneho adapteru,ale samozrejme,ze ho manzel od jedu vyhodil...ale i napriek tomu mi odpisali,ze mi veria a posielaju novy....!!! 😵 😵 😵
ahojte.prosim mate niektora aj first bike z lidla? teda neviem ci sa presne vola first bike, ale je to velmi podobne a maju ho teraz za 39,90.
@katarina.banska ahoj my ho mame a sme spokojni 🙂 vola sa Xbike.....
@katarina.banska ahojky, chcem sa spytat - stale tu niektora pisete, ze v lidli maju odrazadlo xbike - a ja ho nikde v letaku nevidim...ci to mavaju bezne tam, ci ako?🙂 dik za info
V Lidli ho maju dlhsie v ponuke (nie je v letaku), my sme ho kupili este v zime za 49,90, teraz je este za lepsiu cenu, dcera este len zacina, ale zatial sme spokojni...
@silvuskaa dakujem pekne. moja bude mat este len dva. myslis, ze jej uz bude dobre? vy ho mate odkedy?vdaka
@lussy666 v lidli ho maju, mali ho minule asi mesiac dozadu v akcii v letaku a v nasom lidli ho este maju par kusov, co sa nepredali stoji 39,90eur.
@katarina.banska moj maly ma uz 2,5roka, ale myslim ze uz od tych 2rokov v pohode....zavisi aj od vysky dietata. Inak dnes ako sme boli vonku som si vsimla ze v kolieskach mame pozapichovane kamienky a ked som ich povytahovala tak tam ostali dierky....zatial jedina chybicka.
@silvuskaa dakujem pekne. takze ho mam kupit? je to lacnejsia verzia first biku? ci ma nejake nedostatky, co first nema..... velmi pekne este raz dakujem.
@katarina.banska konstrukcia, sesadlo a aj ten kosik je uplne super az na tie kolieska, ale zasa za take peniaze co by som chcela??? Najskor som myslela ze su gumenne ale su penove. Musis sa sama rozhodnut, ale zasa FB je 3x drahsi a to by som ja osobne nekupila, kedze za nejake 2roky mu kupime uz bicykel.
@katarina.banska my mame firstbike a nemozeme si vynachvalit. Kamsoka ma xbike,je spokojna,jedine co by som mu vytkla su fakt tie kolieska a ta jazda je teda omnoho tvrdsia ako firstbike,citis kazdy hrbol....
My planujeme potom firstbike predat,takze sa nam nejake tie financie vratia aspon z polovice snad a drobcek bude mat aspon pohodlnejsiu jazdu.....Takze je na Tebe(vas) comu das prednsot a na co mate financne... 😉
@silvuskaa prosim ta ked mate ten bike z lidlu vedela by si mi odmerat v akej vyske je sedadlo od zeme ked je najnizsie? 🙂 ja ho chodim do lidlu obzerat uz dlhsie a celkom sa mi pozdava. maju u nas este dva zabudnute s akcie ktoru mali asi pred mesiacom alebo kedy. chodim tam kazdy den na pecivo tak ho obzeram ze este staleho maju 🙂 ale kedze je zlozeny v krabici neviem ci z neho maly dociahne na zem. ☹
citala som tu ze si spokojna tak nad nim vazne uvazujem. zda sa mi prijatelnejsi ako original first bike hlavne kvoli cene. v lidli 39,9€ oproti first biku ktory som nenasla pod 100 € . hoci viem ze first bike bude urcite kvalitnejsi myslim si ze nebude o tolko lepsi o kolko je drahsi 😀
dakujem
ahojte baby, chcem sa poradiť. Syn bude mať v lete 4 roky a nevyznám sa v tom. Je pre neho vhodný ten fistbike alebo radšej rovno bicykel. ?
Zdravim je lepsie pre chalana 3 roky a pol, stale ja jazdi na odrazadle takej malej motorke, lepsie s brzdou first bike alebo bez ? Dakujem
prosim vas maminky, viete mi poradit medzi FIRST BIKE a STRIDER? Ten strider je kovovy? Moj prcek ma 21 mesiacov a vysku 87cm. Dotiahne pri First Biku na zem CELYM CHODIDLOM? Myslim, ze Strider je nizsi.. Ale citala som nejake recenzie na nete a odbornici viac chvalili First Bike, ze sedadlo je tam vzdy vycentrovane.. Tomu som nerozumela, ono sa nejako pri jazde trosku posuva? Dakujem za vsetky postrehy 🙂
@denisocka ahoj, prosim ta, kolko cm mal tvoj chlapcek, ked ste pouzivali adapter na znizenie? Na videu o Strider bicykli som videla, ze male deti, ktore sa len ucia na nom jazdit, ho len drzia medzi nohami a chodia.. este na nom ani nesedia.. je to mozne aj s first bike? dakujem za rady 🙂

a mali ste to zasrubovane dobre? moj muz sa s tym vela natrapil,ale nevyzera to ,zeby sa to malo takto lahko zlomit