icon

Odrážadlo First Bike. Skúsenosti?

majkuliatko
25. júl 2010

Ahojte, mate s nim niekto skusenosti? Rozmyslam, ze ho kupime malej k narodeninam (bude mat 2 roky). len je dost drahe, tak uvazujem, ci sa mi oplati investovat....
dik za rady. 😉

lilliaan
13. dec 2012

@mat_ka dakujeme 🙂 Mne sa FB stale pacil a vzdy som si hovorila, ze raz ho synovi kupim.. No nakoniec som sa rozhodla pre Strider a praaave som prisla z posty, doniesla som si krabicu domov 🙂 Objednala som rovno aj Strider chranice na kolena a lakte. Moj prcek ho dostane na vianoce, dufam, ze sa mu zapaci a hned s nim mozeme von 😉 Na FB ma ale laka ta rucna brzda, len to pridava na vahe... Casom, od tych 3-4 rokov by tu rucnu brzdu si myslim, ze vyuzil 😝 Vy mate co? Ste spokojni? 🙂

mat_ka
13. dec 2012

@lilliaan My mame 2 chlapcov. Obaja na Strideroch. Mensi na nom zacal uz ked mal 15 mesiacov a za 2 tyzdne lietal za starsim bratom. Starsi bude mat teraz v marci 5 rokov ale je drobnejsi tak je mus strider este stale dobry. ale obaja uz vedia jazdit aj na bicykloch ale nam je pohodlnejsie zobrat lahucke strideri ako sa tahat s bicyklom 🙂 brzda je velka atrakcia na bicykli lebo rovnovahu a riadenia ma zvladnute tak teraz je brzda aspon trosku cosi nove.

kika87
11. jan 2013

@lilliaan ahoj prosím mohla by si poslať link, že odkial si ho objednávala ? Ďakujem 🙂

kika87
11. jan 2013

odkiaľ sa podľa Vás oplatí objednať buď FB alebo strider ? ktorý je podľa Vás lepší a vhodnejší pre 2 ročné dieťatko ? prosím poradťe 🙂

kaja73
11. jan 2013

@kika87 kazdy ti vychvali to co ma doma 😉
my mame strider,tak chvalim ten-tiez som sa rozhodovala medzi tymito dvoma znackami-preco vyhral strider?
-mensia vaha-2,7kg
-kovovy ,pevny ram-nie plast
-nizsia sedlovka-od 27cm od zeme a zaroven moznost neskor kupti vysoku sedlovku az do 48cm od zeme-FB nema
ani tak nizku a ani tak vysoku je nevie mat
-mozost zakupit noznu brzdu-co je ovela lepsie ako rucna-tu male dieta ani nevie poriaden pouzit
-bezudrzbove kolesa ale zaroven moznost ich neskor vymenit za nafukovacie-ale to nespravim ani omylom-maly lieta po takych miestach ze by mal uz 100krat defekt
-moznost vylozit si nohy pri jazde na ram-je tam taka pritismykova plocha na nohy
.-moznost dokupovat rozne vychytavky
-kormidlo,ktore nie je blokovane v otacani-FB to ma limitovane-a tak dieta nevie uplne otacat kormidlo.

mame ho doma takmer 2 roky a este stale sluzi a aj bude-uz sme vymenili sedlovku za tu vyssiu,dokupili flasu,brzdu sme nedokupili-maly zastane v sekunde hocikedy chce aj bez nej.
Od 2 a pol roka sa vie aj bicyklovat bez pomocnych,ale strider je jeho laska a tak bicykel place v garazi a strider fici aj na snehu.

kika87
11. jan 2013

@kaja73 juuuj talk ked mám pravdu povedať aj mne sa viac páčil strider a naozaj ste mi to pekne rozpýsali 🙂 už ho len zohnať za prijateľnú sumu, neviete poradiť, kde by som ho mohla zohnať najlacnejšie ? 🙂 a je podľa Vás vhodné aj pre dievčatko, chlapec sa asi skôr na nom vyblázni ale chcem pre dcerku niečo čo by mala na dlhšie akao tie klasické odrážadla...

kaja73
11. jan 2013

@kika87 chlapec,dieca-to je fuk-ide o to ci to dieta bude bavit-baba moze byt vacsi jazdec ako chalan
Toto bude sluzit urcite minimalne do 5 rokov-vyskovo teda.
Kde zohnat lacne,neviem-asi len spod ruky.
No neviem ci to uz niekto predava-tie decka este nevyrastli z neho-je kratko na trhu.
Aj my ho budeme predavat tak najskor o rok-mozno az o dva.

kika87
11. jan 2013

@kaja73 a kde ste ho kupovali , 🙂

kaja73
11. jan 2013

@kika87 http://www.superodrazadlo.sk/kontakt-nov/ zavolala som a objednala-do 3 dni bolo doma.

lilliaan
12. jan 2013

@kika87 ahoj kika, myslim, ze moj link ti nepomoze, zijeme v Australii 🙂 Ale ak naahodou ty tiez, rada poslem 😉

sonkab
12. jan 2013

@kika87 FB moc nepoznám, ale na strideri ficime od roka a osem mesiacov. Maly ho miluje, jazdi na ňom aj v zime po snehu 🙂

lilliaan
12. jan 2013

@kika87 hladala som ti na nete, no neviem kde kupit najlacnejsie, nasli mi tento link:
http://active-one.sk/odrazadla/342-strider-preb... Ruzovy - pre princeznu 🙂
Odrazadla Strider ST3 za 99eur, a starsiu kolekciu Strider ST2 za 79eur. My mame ST3, su tam len male rozdiely. Bohuzial tu v Australii stoji Strider aj First bike omnoho viac ☹ Ja som kupila nas bicykel v akcii a aj to stal v prepocte 135eur 😒 A first bike tu nie je vobec popularny, skor letia drevene odrazadla, tie vidim na kazdom kroku a FB stoji 2x tolko ako u nas...

kika87
12. jan 2013

@lilliaan veľmi pekne Ďakujem si zlatá 🙂

mat_ka
15. jan 2013
nichka
19. mar 2013

mate niekto skusenost nazor k tomuto odrazadlu od znacky Baghera? http://bananshop.sk/kolobezky/29770-baghera-cel... chcem kupit neterke k druhym narodeninam a vobec neviem usudit ci ano alebo nie tkayto dreveny model.dakujem

hipuska
5. apr 2013

zdravim, nemate niekto na predaj strider alebo first bike? Chlpacenska farba....

marcy30
8. apr 2013

Ahojte, ma niekto na predaj first bike? na farbe nezalezi... okrem ruzovej vsetky.

mmacko
10. apr 2013

Ahojte, ja zas mam zaujem o RUZOVY first bike za super cenu...ponuknite prosim. Dakujem

zuzana39
Odpoveď bola odstránená
pjana
Odpoveď bola odstránená
fuzinko
29. sep 2013

Caute kocky, chcem kupit malemu first bike ale neviem aky je rozdiel medzi first bike street a first bike cross, viem ze v dezene penumatík, ale neviem ci aj v kvalite? My byvame v rodinnom dome na dedine a vymolov je tu dost, tak neviem ci mam kupit cross, alebo je to jedno? dakujem za rady 🙂 🙂 🙂

kaja79
1. okt 2013

@fuzinko ahoj, mi mame fb cross......ak som ho vyberala, pozerala som aj na pneumatiky,lebo tiez byvame na dedine a tankodrom je tu dobry 🙂 , ale myslim, ze aj so streetom by sa dalo. Cross je ale krajsi a akcnejsi. 😉 a este..... mame cerveny, mne sa viac paci ako ten cely sivy-je fadny.

fuzinko
1. okt 2013

@kaja79 dakujem, moc si mi pomohla 🙂

bombrska
5. okt 2013

ahojky, mate niektora skusenost s tymto odrazadlom??? ake je? http://www.dracik.sk/moj-prvy-bicykel-odrazadlo/ pripadne co by ste poradili pre dvojrocne dievcatko, ktore nie velmi bavili doposial odrazadla (myslim plastova motorka, ci auticko). No cakame druhe baby a chcem aby si zvykla na odrazadle, kedze pri kocikovani inak nebude velmi za mnou vladat :(

zuzi26
5. okt 2013

Mam otazku..musia sa kolesa na FB dofukovat? Mavate defekty?

mazula
5. okt 2013

@zuzi26 mame 2roky,dofukovali sme tusim len 1x,defekt sme nikdy nemali.pre mna naj odrazadlo

zuzi26
5. okt 2013

@mazula ale je mozne mat defekt? Preco by si uprednostnila FB pred strider?

mazula
6. okt 2013

@zuzi26 urcite ano ako kazde nafukovacie.strider nepoznam.mne sa na fb pacilo hlavne to ze sa predny korman neotoci okolo svojej osi ale v urcitom uhle sa zasekne ak vies co myslim.ale nedaju sa na fb vyvysit riaditka len sedatko,moj mal 4 v maji,ma 109cm a este nemame uplne hore sedacku a na jar pojde uz na bike.fb mame ten najdrahsi,tie kolesa su super aj konstrukcia,moj syn s tym robi hrozne kusky,obuchava😀a fb to 2 roky vydrzal bez opravy aj defektu😀

zuzi26
10. okt 2013

tak vyhral firstbike, uz sme objendali zeleny street. 😀 neutralna farba, aby ho neskor zdedil nas najmensi.
presvedcil ma tento blog
http://www.twowheelingtots.com/firstbike/

Oproti strideru ma podla autorky blogu viac plusov firtsbike...je kvalitnejsi, ma viac bezpecnostnych prvkov, integrovanu brzdu. Strider ma penove kolesa, ktore su pre deti nad 3 roky nevyhovujuce, lebo slabo tlmia narazy a nerovnosti..vraj pre starsie deti rodicia k strideru potom aj tak dokupuju nafukovacie, brzdu a vacsiu sedanku, cim sa kupa prilis predrazuje. 😝
http://www.twowheelingtots.com/strider-st-4/

e_z
9. dec 2013

Ahojte kočky,
do Wiki pribudol článok o odrážadlách. Napíšte prosím o tom vašom aj do Wiki, dole pod článkom je možnosť pridať skúsenosť: https://www.modrykonik.sk/odrazadlo/
Dik

@silvuskaa
@katren
@kaja79
@mat_ka
@kaja73
@sonkab
@mazula
@zuzi26