Odrážadlo Funny Wheels pre vyššie dieťa
Ahojte. Je toto odrazadlo vhodné aj pre vysoke pevnejšie dieťa? Syncek by ho dostal na druhé narodeniny v aprili. Aktualne ma 21 mesiacov, 88 cm a 14 kg, takže ratam ze do aprila trosku podrastie. Ma dlhšie nôžky. Je vôbec vhodné aj pre tuto vekovku alebo skôr pre mladšie detičky?
.
V 2 rokoch už toto odrážadlo nekupuj. Nášmu synovi už bolo malé keď mal cca 2 roky a bol teda o dosť nižší a ľahší. Riadidlá nastaviť nevieš a zadnú časť len do 2 polôh. Dieťa na ňom nemá správne držanie tela a nohy má dosť na široko, čo pre kĺby nie je veľmi ok. Na chvíľu, pre malé dieťa bude ok, no neskôr už nie. Kúpili sme potom cyklo odrážadlo s brzdou značky Yedoo Tootoo. Malý sa na ňom (mal niečo cez 2 roky) hneď naučil jazdiť. Hlavné je, že riadidlá aj sedadlo vieš krásne nastaviť a má brzdu.
@sanny2993 mrkni toto video ak ťa zaujíma viac info o výbere správneho odrážadla. Rozhovor s Editou Proškovou - fyzioterapeutka a podologička.
čo to znamena pre vyššie dieta? Ked kupuješ kolobežku, vezmi dieta so sebou do obchodu a tam ju vyskušajte a uvidiš, či to stači, alebo nie
Pukymoto

je vyskovo nastavitelne, nas maly ma 1.5 roka, 86 cm, 14 kg a aktualne ho ma na najnizsej polohe - takze podla mna ano