Odrážadlo na Vianoce. Aké a prečo?
Kto vas zvazuje, alebo kupuje detske odrazadlo na vianoce?
kde nakupujete?
Na zaklade akych aspektov sa rozhodujete? su to odborne super technicke specifikacie? ci proste PACI sa mi, Beriem !
pre deti od akeho veku?
brzda - ANO / NIE?
zelezne vs. plastove vs. drevene
pneumatiky vs. bezudrzbove, lahke polymerove gumy
.....
my sa tiez chystame kupit odrazadlo tohto typu, ale tiez sa absolutne neviem rozhodnut. kamaratka ma ten firts bike a je s nim spokojna, ale ja by som radsej kupila nieco lacnejsie. prve odrazadlo som tak kupila strasne drahe a nadavala som cely rok 😅 .
poradi niekto naco sa zamerat? nas syncek ma este len 2 roky, takze musim zhanat nieco mensie. sustredim sa hlavne na vysku sedadla, ale vobec neviem, aka ma byt napriklad vyska riadidiel 😒 . vie niekto poradit?
snazim sa najst, co to na nete, ale stale najdem len nove a nove odrazadla a uz sa duplom neviem rozhodnut 😖
@tweetinkapp my máme First Bike, malý na ňom jazdí od 2,5 roka s pomocou adaptéra na zníženie sedadla, ale je skôr nižší ako iné deti v jeho veku.. Máme v ponuke drevené odrážadla a ak to môžem porovnať, tak oba majú rovnaké využitie, líšia sa len v materiály. FB máme tiež už trocha oškretý, lebo malý s ním hodí kde mu to práve na prechádzke vyhovuje 😀 Ale rovnako by poslúžilo aj drevené odrážadlo 🙂
tak takato tema tu uj je skus pohladat.
Ale z mojich skusenosti
nafukovacie kolesa:ano
Brzda ano ale ta staci az od tých 3-4 rokov skor ju deti nevedia pouzivat a ani nepouzivaju.
Pre deti od 1,5 roka samozrejme je to velmi individualne
material: kovove.
na drevenom sa vacsinou neda nastavit vyska riaditok.
treba vyberat podla vysky sedanky. netreba pozerat vysku riaditiek. to uz vyrobca prisposobil, takze urcite to sadne.
@tweetinkapp myslim ze nech kupis z tejto sekcie cokolvek nebudes nadavat.
my sme mali a aj mame puky. to stredne s nafukovacimi kolesami a brzdou. tento rok uz budem musiet vymysliet nieco ine. aj ked ak dvihnem na max. sedanku malo by mu to este stacit.
@katy1979 dakujem za radu. uz sme objednali, tak hadam bude dobre 🙂
@tweetinkapp a ake ste zobrali?
my sme kupili puky stredné, no dufam že ich to bude zaujímať, stáli kopu peňazí 😒 nevýhodas dvojičiek 😉
ahojte mamicky! rozmyslam nad tymto s brzdou. co si o tom myslite? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8583798&tab...
chlapcek ma 90cm a je velmi obratny... rada by som kupila nieco, co mu vydrzi dlhsie...
vdaka za radu
@morningdew tak toto ti s kludom odporucim ale asi mensie. toto je to najvacsie. vyska sedanky je od 58cm. tak mu zmeraj nohy od rozkroku po zem. nech potom necakate dalsi rok kym dorastie.
@katy1979 dakujem za odpoved 🙂 Vy ho mate? za kolko ste kupili? chcela by som kupit dobre a rozumne... za prijatelnu cenu...
@morningdew ano mame to stredne. cenu ti uz velmi neviem povedat ale bolo okolo 90 eur. brali sme ho z liptovskeho mikulasa. Ak kupis hocijake od Puky urcite nic nepokazis. robia naozaj kvalitne veci. kebyze uvazujem nad inym. tak asi cesky davidek.
len my by sme uz potrebovali aj vacsie lebo na nom vyzera uz ako vyrasteny student, len vacsie sa velmi nerobia vsetko to ma 12palcove kolesa. jedine co som nasla je taky hybrid s bicyklom a to uz je tak za 200eur.
@katy1979 fuuha, to je uz taky velky? 😲
a co si myslite o tomto? http://www.worker.sk/625/spartan-jd-bug-odrazadlo 🙂 🙂 🙂 tu ma laka ta moznost dokupit neskor aj pedaliky...
a v porovnani s tymto? http://www.firstbike.cz/
@morningdew toto som chcela kúpiť aj ja..moj malý má tiež cca 90 cm ,ale na zem dosiahol len so špičkami..
kúpila som teda first bike,ten má výšku sedanky od zeme 31 cm ,keď je tam namontovaný adaptér-ten znižuje sedanku..
teraz akurát dosiahne na zem a pomaly skúša po byte,ale chce to čas,predtým sme mali puky wutsch a ten ovláda dokonale..len už je malý..
@andrea999 dik moc... nezda sa Ti ale ten first bike prilis drahy? mm sice trva na tom, aby sme kupili ten - googlil predo mnou aj on, no fakt som si zatial neni ista, ci chcem za to vysolit tolko chechtakov... tak sa to oplati??
@morningdew ja som mala v pláne tiež niečo lacnejšie,ale všetko bolo vysoké,alebo nekvalitné..prečítala som
moc diskusií,nakoniec sme ho vyskúšali aj s tým adaptérom a malému sa páčil..aj puky sme skúšali,ale bol veľký a first bike je ozaj od dvoch rokov..dala som zanho asi 120 eur ,ale nelutujem a navyše je super ľahký...a som si myslela,že
naňho nesadne aspoň pol roka,ale sadol hned ,ked ho našiel pod stromom...ked sme kúpili puky wutsch,tak pol roka stál..
hm.. to je vcelku dost... a nezda sa Ti byt tento podbny? http://www.worker.sk/625/spartan-jd-bug-odrazadlo
@morningdew len to sedadlo je 38 cm od zeme a to by dosiahol len so špičkami...alebo by musel počkať,kým
dorastie...f.bike som merala-je to 31 cm
@andrea999 aha.... no jo... iba zeby do jari podrastol... hm-hm...
@andrea999 nemyslis ale, ze je skvele, ze sa k tomu daju doobjednat tie pedaliky? aj na first bike sa daju? viem, ze sa s tym lyzovat... ale ci aj pedalovat, to zatial neznajut
neviem o tom ,žeby sa dali objednať na f.bike...,len by som to chcela vidieť,či je to potom kvalitné ako bicykel
a vyskúšať
@morningdew no mi mámelen to nižšie čo je od 2a pol roka, krpci sa mi na tom naháňajú po dome
@morningdew no podla mna tie pedale ani nevyuzijete. my teda mame doma aj bicykel aj odrazadlo a trikrat hadaj na com sa chce stale vozit na svojom milovanom odrazadle.
a baby ak je vam niektore puky velke treba zobrat mensie vsak robia tri velkosti.
first bike je dobra volba.
a kupuj to co mu je dobre teraz nie na co dorastie, lebo ak bude menej rast tak co budes cakat rok kym mu to bude akurat.
hej nam to je uz ltt lenze maly ma 110cm takze my uz potrebujeme nieco vacsie.
ahojte, potrebujem poradit, tiez rozmyslame nad kupou odrazadla, mm chce trojkolku taku klasicku ale su strasne drahe a ja tie s pedalmi napredu nechcem. Rozmyslam nad tym co tu spominala morningdew http://www.worker.sk/625/spartan-jd-bug-odrazadlo nemate s nim niekto skusenost?

ja som kúpila First Bike...malý bude mať 2 roky ,tak na jar bude dúfam na ňom pirátiť.
má nafukovačky,ručnú brzdu,je ľahký,materiál je sklolaminát,je od 2 do 5 rokov a aj je pekný..
prečítala som viacero diskusií,tak dúfam,že budeme spokojní...teraz máme Puky,ale je nám
už len tak tak..
keď ho niektorá máte,napíšte prosím skúsenosti...budem rada 🙂
@bosorka82