icon

Odrážadlo pre ročné dieťa

natkam
9. mar 2017

Ahojte,poradte prosím.V máji bude mať malá rok už sa ma pýtajú čo kúpiť...ani neviem že čo...napadlo ma odrazadlo ale ake??ked ich tak veľa...chcela by som stabilné a otocne predné kolesá....Co poradíte?Ďakujem

Strana
z2
doriss_po
Odpoveď bola odstránená
yanni
9. aug 2018

@doriss_po Ako to myslis? MAs tie cudne motorky, tie myslim maju 1 vpredu a dve vzadu ale ten plastery sort by som nekupovala. potom mas stvorkolesove a na tom nie je problem sa povozit aj rocnemu dietatu. Dvojkolesove az pre starsie, tak od od 1,5-2 rokov, zalezi ake palcove, na veske dietata, na vyvine motorikk ale aj rozumovo musis byt na urcitej urovni aby to pochopil, inak sa vykydne.

My sme mali stvorkolesove Puky Wutsch, ine nepoznam, nezaujimala som sa ale urcite su aj ine znacky.

essenceee
6. dec 2018

take odražadlo sme mali aj my. Predu bolo jedno koliesko a vzadu dve vedla seba. Je to klasicka plastova motorka pre deti a je v každom obchode. Potom ked je dieta vačšie tak sa kupi klasicke odražadlo. My mame early rider a dcerka je spokojna. Jazdi si ako cestny pirat

lia261
7. dec 2018

Ahojte , my by sme tiež chceli malemu ma 15 mesiacov a rozmyslal som nad odrazadlom NICKO drevene , je drakšie ale najviac ma zaujímalo. Máte niekto skusenosti??

gab_riella
30. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

za seba možem doporučit odražadlo early rider. je už ale pre staršie deti. Moja staršia dcerka na nom jazdila od cca 2 rokov, dovtedy mala klasicku detsku plastovu motorku

magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
evicka3692
Odpoveď bola odstránená
miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
eli_kratka
22. nov 2021

My sme tiež mali bicykel z cyklospeciality a nemôžem povedať ani jedného krivého slova. Čo som bola milo prekvapená je, že k bicyklu si viete rovno vybrať potrebné doplnky (svetlá, fľašku, rukavice) a tiež aj prilbu.

vevericka554
21. júl 2022

My sme tiež kúpili k 1. narodeninám, malý sa oťukával na ňom najskôr vnútri a od roka a pol si veselo na ňom jazdil. Najväčšia zábavka.

Strana
z2