icon

Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?

panakova
24. feb 2011

Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹

jankali
19. mar 2014

@gazgaz
ja som kúpila od jednej mamy tu na MK, Strider 2012, nové v krabici - také som aj chcela... no super!
Neboj sa ísť do presne takého, je to výborný základ - a pokračovať môžeš dielmi zo slovenskej strider stránky - bude to na pár rokov🙂

sebik12
21. mar 2014

chcela by som sa opýtať či niektorá z mamičiek nechce predať strider, mala by som záujem. ďakujem

smeja7
26. mar 2014

Mala by som zaujem o strider. Nema niekto na predaj? Dakujem

lauricka
24. apr 2014

ahoj maminky z BA a okolia, kde je vhodny priestor na vozenie sa? taky super myslim, bez aut, betonovy rovny, nejake mierne zakruty alebo kopceky....pripadne nejaky skatepark, kde sa da ist...u nas v dedine su vsetko len nebezpecne cesty, vsade auta, zle chodniky....kupili sme im strider obom (dvojcata, neceleho 2,5 roka) a neviem, kam s nimi jazdit, aby sa ucili a aby boli v bezpeci. Potom ma zaujima, ako ste im nastavovali vysku sedadla, v akom uhle aby mali kolena zohnute...to fakt netusim (oni mi to nepovedia, ze ako im vyhovuje), riadidla a ci ich treba nejako ucit na tom aj (ak ano, tak ako) alebo ich len nechat s tym pochodovat a pridu na to sami? Dakujem velmi pekne!!

vera_t
1. máj 2014

Ahojte maminky, nahodou nebudete nikto predavat prilbu znacky nutcase vo velmi dobrom stave a vo velkosti XS? Alebo pripadne ako dlho vam vydrzala tato prilba? Bojim sa toho, ze investujem do prilby a hned jej bude mala...dakujem pekne za rady 😉

kasvo
6. máj 2014

Ahojte, nechce niekto predat strider? kupila by som pre syna 🙂

petulka15
7. máj 2014

viete mi poradit aky je rozdiel medzi st2 st3 a st 4 ktory je vhodnejsi mala by som zaujem pre syna a neviem sa rozhodnut....a otazocka este tie farebne kombinacie co sa predavaju sa daju menin aj na starsich verziach dakujem:D

dankal
26. máj 2014

@activeone zdravim, je strider vhodny aj pre 3rocne dievcatko s vyskou 105cm ? nebude jej uz male ? vdaka za odpoved 🙂

rebeka11
26. máj 2014

@petulka15 tu najdes rozdiely medzi st3 a st4.. http://www.superodrazadlo.sk/model-st-4/

meguliatko
3. jún 2014

Prosimvas a este vam nejaky akciovy neostal? ja som vzdy posledna, ale clovek nikdy nevie..

mariakajelova
24. jún 2014

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať, či je toto odrážadlo dobrá voľba aj pre dieťa, ktoré bude mať už tri roky. Je vraj vhodný pre deti do 5 rokov. Je to naozaj tak????? Má toto odrážadlo viac typov? Kde sa dá zakúpiť za prijateľnú cenu???? Ďakujem pekne.

marekmotyka
25. jún 2014

Mal by niekto zaujem o Strider?Modry,po synovi.BA - osobny odber

gazgaz
27. jún 2014

Este necely mesiac a Strider uzrie svetlo sveta 🙂 ...uz sa tesim na maleho rozziarene ocka 🙂

francesska2
17. júl 2014

@wew a odkulial ste ho kupovali? Vdaka 🙂

wew
17. júl 2014

@francesska2 active one ... sú aj tu na modrom koníkovi

alusha
30. aug 2014

ahojte, predvame nas strider, zeleny, ak by mal niekto zauem,viac v IP

vancika2012
4. sep 2014

dobry mamini zhanam bicykel odrazadlo pre moju 18mesacnu cerku senec okolie do 15 eur dakujem

saska697
7. sep 2014

Ahojte nepredava niekto strider do 30€ ;( pre nasho stuplika

activeone
5. okt 2014

Odrazadlo Strider sice k najlacnejsim nepatri avsak aj pouzite po 3 rokoch pouzivania si drzia cenu 60-70 EUR
Je potom otazne ci vyhodit 30-40 von oknom za no-brand, non-sense, alebo kupit pre dieta Strider a vyuzit ho naplno. Lebo Strider v kute nestoji, Strider je v uliciach kazdy den ! Strider On!

gazgaz
8. okt 2014

Tak pridavam aj ja nasu skusenost...s malou dusou sme ho malemu kupili k meninam...ze sa snad na nom nauci(mal 19 mesiacov)...a cuduj sa svete, on po tyzdni pochopil princip-stabilitu a dnes uz ako 22 mesacny jazdi ako drak 🙂 ...nelutujem tie peniazky kedze je lahucke, sikovne a urcite bude raz aj pre druhe babo-teda ked mu ho maly pozicia 😀

silviaaa21
8. okt 2014

@activeone Dobrý deň. Budete mať Strider aj v žltej farbe? Moc mi to neponáhľa, chcela by som ho na Vianoce. A nepripravuje sa popripade aj nejaký nový model? Ďakujem

activeone
13. okt 2014

Dnesnym dnom sme pridali na nasej stranke kompletne nove modely Striderov.

- Strider Classic - iba za 89 EUR zakladny model
(bez rychloupinakov, riadidla ako na starom dobrom ST2 avsak bez chranica, iba pl. sedanka)

- Strider Sport - 104,9 (vsetky vyhody ST-4 modelu + XL makka sedanka v baleni) + nova cierna farba
- Strider PRO - 149 (hlinikovy ram - iba 1,9 kg, + Xl sedanka a Znacka)

vsetky farby skadom uz buduci tyzden
active-one.sk

kika1981
16. nov 2014

Nikto nemá na predaj Strider ?

activeone
21. nov 2014

Kika ozvi sa nam - mozno nejaky demo bike pre vas najdeme 😉

vera_t
7. dec 2014

My sme dcerke kúpili strider limitovanú edíciu v máji ku 2. rockom a teda u nás moc veľký úspech nemá... všimne si ho doma asi raz za 2 týždne kde prejde po byte 3metre a pusti ho na zem. Dcérka je drobnejsia a riadidlá mi prídu strašne ťažko riaditelne a sedačka je veľmi tvrdá. Vraj sa dá kúpiť aj mäkšia, ale nechápem prečo strider nespravili hneď s takou sedankou...Dcérka nemá plienky od augusta, tak neviem či je príčina aj v tom, ale momentálne nechcem už nič investovať navyše. Čiže ja ešte počkám do leta a ked nás stále nechytí, tak ho predám. Takže toto je naša skúsenosť a tak veľmi sme sa na strider tešili 😖 teda hlavne ja :-P

activeone
31. jan 2015

@vera_t zdravim - pokial je riadenie trosku tuhsie - doporucujeme premazat. na temu sedanka sa tu uz popisalo vela. dajte jej vacsiu XL makku sedanku, pri modeloch Strider 12 SPORT je uz v baleni.

pevne verime ze na jar sa krasne rozjazdi a uz ho potom z ruky nepusti 😉 !

activeone
31. jan 2015

Strider Snow - Vychytavka na sneh !
KALAMITY SPECIAL ponuka do 14.2 - VALENTINA na www.active-one.sk - postovne gratis.
PROMO kod: OQIPHJR6

memek
2. mar 2015

dovolujem si obnovit temu, nahodou niekto kto by mal zaujem predat strider? a ak nie tak asi kupime novy 🙂

lengy
5. mar 2015

Ahojte, ja by som sa chcela opýtať, či neviete kde v Bratislave by sme ho mohli vidieť a vyskúšať STRIDER ST-4 ? Vraj je to váhou najľahší variant. Dajte typ na ľahké a kvalitné odrážadlo pre 3 ročné dievčatko.Vopred vďaka 🙂

zuzanaapeter
11. mar 2015

nemá niekto na predaj stridera?