icon

Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?

panakova
24. feb 2011

Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹

levice13
11. mar 2015

@lengy zda sa mi, ze ho mali v Cubicone v predajni Vnimave hracky. Maju predajnu aj na Karadzicovej, v bussiness centre. A stridera mozem len odporucit, naozaj super. Moja ho dostala na 2. narodeniny, teraz ma 3,5 roka, stale ju to bavi, a aj ked ho niekedy musime poniest my rodicia, tak nemame pocit, ako keby sme vlacili vrece zemiakov.

shmoulinka1
9. apr 2015

Ahojte, nemate niekto na predaj Strider?

aaalena
14. apr 2015

@activeone Dobrý deň, chcem kúpiť strider pre syna 2 ročného, aky vybrať? Nemáte náhodou nejaké demo ale používané? ĎAkujem

lengy
15. apr 2015

Už sa zväčša predáva tá novšia verzia s dvoma sedankami, jedna je umelá a tá druhá je taká mäkšia. Vrelo odporúčam aj pre dvojročného, nakoľko je veľmi ľahký čo je veľké pozitívum a dá sa nastaviť sedanka aj pre malinké detičky. Treba si len farbu vybrať. Určite nebudete ľutovať. My sme kupovali pred mesiacom a som veľmi spokojná. Malá si ho bez problémov zodvihne aj prenesie. Treba vždy vyberať najmä podľa váhy nakoľko treba brať do úvahy pomer váhy dieťaťa a odrážadla. My sme kupovali nové, lebo nikto z druhej ruky nepredával- ľudia si ho veľmi rýchlo posúvajú medzi sebou lebo je super.

emilyx
21. apr 2015

Ahojte chcem kupit malej strider bike. Ma 21 mesiacov mali sme scuttle bug odrazadlo a na nom sa vozit nechcela mysliye ze strider bike ju chyti? :D udrzi na nom rovnovahu? A je bike lahky? Dobre sa s nim manipuluje?

emilyx
21. apr 2015

@lengy prosim ta kde sa da kupit ta verzia s makkou sedankou co sa da nastavit? Chcem pre dceru kupit ten bike. Das mi prosim link?

lengy
22. apr 2015

Ahoj, odrážadlo sme kúpili cez tento link www.cshop.sk. Sú veľmi ochotní, ak nemajú farbu akú by ste chceli do troch dní ju vedia doobjednať a pri osobnom odovzdaní ak budete chcieť aj poskladajú. Majú predajňu na začiatku Devínskej v BA. Ak malá nechce jazdiť na odrážadle ťažko povedať či by chcela na inom. Treba skúsiť niekde v parku kde sú deti a majú také. Ja som z BA, možte prísť skúsiť.Našej sa to páči a najmä si ho vie aj sama preniesť lebo je ľahučké.

emilyx
23. apr 2015

@lengy jaj skoda ze nie som v Ba 🙂 zijem mimo sk

xpistaciax
11. máj 2015

ahojte, nemate niekto demo verziu stridera, rada by som kupila dcere 🙂

zuzkaoko
13. máj 2015

@activeone Dobrý večer, prosím Vás nemáte nejaký demo bike na predaj? Dakujem

zuzkaoko
13. máj 2015

Ahojte , nemá niekto na predaj stridera pre chlapca? Ďakujem 😉

activeone
23. jún 2015

par demo kusov STRIDER 12 SPORT cerveny na predaj - nevahajte nam napisat !

vlnka81
29. jún 2015

Zeny mate niekto strider aluminium? Skusenosti? Vdaka

vlnka81
29. jún 2015

@activeone chcem sa opytat ci aluminum verzioa nie je az prilis lahka. Ci napr. ak maly narazi Na obruvnik ci ho to nevyhodi do pred atd. Vdaka

bagi1983
31. júl 2015

@activeone

dobry den,ja by som mala zaujem o demo sport,mali byste ? pre chlapca

dakujem

activeone
31. júl 2015

Strider 12 PRO - je najlahsie odrazadlo na trhu. obavy ze ci nie je priliz lahke su naozaj zbytocne a ak budete musiet Strider niest - tak ocenite aj vy kazdy gram.
Avsak pre deti od 18 mesiacov je model SPORT uplne vyhovujuci a nijako nazaostava za modelom PRO.

mame este 2ks DEMO Strider 12 SPORT v cervenej farbe, viac info do sukromne spravy.
Dakujeme ! Stride ON!

activeone
31. júl 2015

trojicky na strideroch 🙂 to musi byt radosti ! 🙂

tanija133
5. aug 2015

@zuzkaokomozno nie je aktualne, ale mam v bazariku...

kelly7
28. aug 2015

Ak by bol zaujem,mam na predaj STIDER odrazadlo ružove.dcerka je viac na bicykli ako na odrazadle tak ho predavam;)

danielads
28. aug 2015

@kelly7 cena?

kelly7
29. aug 2015

@danielads navrhnite.nepozerala som este za kolko sa predavaju.

lilina22
21. sep 2015

@kelly7 este je odrazadlo volne?

kelly7
21. sep 2015

Zial uz nie

activeone
2. okt 2015

STRIDER Demo bajky k dispozicii - koncom leta sme boli na vystave a mame zopar rozbalenych, nejazdenych Striderov vo viacerych farbach - ak mate zaujem, viac info do spravy! STRIDER ON !

mici111
25. okt 2015

Ak by mal niekto zaujem,predavame nas strider..viac info v bazariku..

activeone
18. nov 2015

Vedeli ste ze Strider si mozete lubovolne farebne zladit ?

sesilia2014
18. nov 2015

prosím Vás, nepredávate niekto toto odrážadlo strider?

monka262
23. nov 2015

Mna by zaujimalo od kolkych rokov sa da ta xl sedanka pouzivat. Viete niekto?

lengy
23. nov 2015

XL sedanka je vhodná cca od výšky 96 cm. Na veku nezáleží. My sme ju dali hneď a mali sme 3 roky.

monka262
23. nov 2015

@lengy dakujem za odpoved.