icon

Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?

panakova
24. feb 2011

Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹

Strana
z14
katka253111
15. aug 2016

@saxana este aktualne?

katka253111
15. aug 2016

Neplanujete niekto predavat v oktobri /novembri strider pkus,prip aj classic?

katka253111
5. apr 2017

@mmmj my sme ho kupili z abenys a velka spokojnost a co som aj zistovala, tak vsetci boli spokojni..dokonca i boli i taki, co mali i strider i jeho napodobeninu a dokonca i nahradne diely sedia.... tak ktovie ako to naozaj je s tym striderom :D ci sa to neplati len za tu znacku dalsich 50e :D a mame aj rychloupinaky :D

b_m
9. máj 2017

Ahojte, chcem dcere 2 r a 9mesiacov kupit strider. Mam par otazok. 1. Ak by som kupila z bazariku ako rozoznam o aky model presne ide. Chcem uz ten s makkym sedlom a kvalitnejsou farbou.
2. Neposuva niekto, pripadne aj demo verziu? Na farbe nezalezi 🙂 dakujem pekne.

katka253111
Autor odpoveď zmazal
cernusik
17. apr 2018

Ahojte, nepredáva niekto Strider? Používaný, no v dobrom stave 🙂

cernusik
17. apr 2018

@b_m prosim ťa, kúpila si nakoniec z bazara či nový? A ktorý model presne? Ďakujem

b_m
19. apr 2018

@cernusik ahoj kupili sme novy. Je ozaj lahucky, ale mojej ani to nepomohlo.. nevie jazdit na ziadnom :D neviem presne model,ale viem, ze ten drahsi sport sme kupovali. Skusali sme rozne odrazadla, ale proste stale nevie dobre udrzat rovnovahu, ci to bol first bike, strider, alebo kettler.

cernusik
30. apr 2018

@b_m dakujem 🙂 už ho máme doma. Drobca oslovil, jazdí už týždeň, hore kopcom ho väčšinou nesiem ja, no verím, že keď si zvykne, tak to zvládne v pohode 😉

cernusik
12. nov 2018

Ahojte, strideristi 😉chcem dokúpiť drobcovi lyže k odrazadlu..mate skusenosti? V januári bude mať 3 roky, oplatí sa mi ich dokúpiť na bežné vozenie? A nie je tu niekto, kto posúva použité? Vďaka

veronicka182
29. dec 2018

Ahojte 🙂 mame origos strider ale aj abenys napodobeninu, rozmyslala som ze na strider dokupim lyzu ale nasla som podobnu aj na abenys samozrejme o polovicu lacnejsiu....nemate niekto skusenost? Dumam ci by ta abenys lyza sedela aj na strider ked je tam iny ten mechanizmus 🤔 (strider sa upevnuje na koleso, abenys sa dava namiesto kolesa)

cernusik
2. jan 2019

@veronicka182 toto by som chcela vediet aj ja. ..tu origos lyžu som nekúpila ešte stále..

cernusik
3. jan 2019

@veronicka182 pozerala som to dnes a mm vraví, že by to malo pasovat...Veď ono sa to dá vrátiť do 7 dní, ci? Môžeš mi dať link, odkiaľ si chcela kupit ty? Inak, zaujimave je, že pouzite nikto nepredáva. Vďaka

veronicka182
3. jan 2019

@cernusik ved na stranke abenys.sk som chcela inde to asi ani nemaju

Strana
z14