icon

Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?

panakova
24. feb 2011

Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹

pivonecka
20. jan 2016

Ahojte, nebude niekto predávať Strider?

veldinka
20. jan 2016

Dobry den,nepredava niekto lyze na strider?Hned by som kupila.V obchodoch sa uz asi vypredali.Dakujem

given
25. jan 2016

@veldinka ja mám na predaj lyže, akurát som zadala inzerát. málo používané.

given
25. jan 2016

@pivonecka ahoj, my budeme predavat, len ho este nemam pofoteny. Mame Nitro Circus a syn na nom odjazdil kilometre a kilometre. Lenze uz je skolak, takze uz stacilo 🙂

pivonecka
25. jan 2016

@given ahoj, si zlatá, že si sa ozvala. Idem si to vygooglit, aké to je. Ja ho chcem pre malu, ona je drobatko chuducke. Hodis mi prosím fotky a samozrejme cena a stav ma zaujimaju. Dakujem zatiaľ za ochotu 🙂

given
25. jan 2016

@pivonecka Zatiaľ fotky nemám, chceli sme to predávať až na jar, je tu uložené u mojich rodičov. Len náhodou som našla toto fórum, lebo predávame lyže na Stridera. Takže odfotiť teraz nemôžem. Stav je jazdený - ale dobrý, len na ráme sú škrabance resp. ošúchané nálepky. Sedanku sme kupovali novú - väčšiu, takže máme dve (len tá pôvodná je už trošku odretá - ale funkčná). Nad cenou sa musíme ešte zamyslieť. Ozvem sa...

pivonecka
25. jan 2016

@given okej, tak počkám 😉 dakujem Ti

veldinka
25. jan 2016

@given Ďakujem, už som ich objednala - našla som ešte jeden obchod, kde ich ponúkali. Ešte ich síce nemám, ale dúfam, že dojdu 🙂

given
3. feb 2016

@pivonecka Zdravím - podarilo sa mi už Strider odfotiť a už to mám medzi inzerátmi, nakuknite.

pivonecka
3. feb 2016

@given dobrý večer, ďakujem veľmi, že ste nezabudla. Mrkla som ho, len sa mi príde už naozaj dosť používaný. Ešte ale budem nad tým rozmýšľať a keď tak, ozvem sa, ak bude ešte k dispozícií.
Veľmi pekne ďakujem a všetko dobre želám

martina_10
19. feb 2016

@petah82 Dobry den, mate este na predaj Strider? Mala by som zaujem. Dakujem

petah82
20. feb 2016

@martina_10 nie nie 🙂 uz su to 3roky 🙂

sisasla
21. feb 2016

@wew
Ahoj, kde si pls, zohnala strider za takú cenu? Vďaka. 🙂 😉

wew
21. feb 2016

ahoj tu na stránke som dohodla kúpu.. ta cena bola za to že to bol na predvádzacích akciach ako model na vyskúšanie

given
21. feb 2016

Skuste stranky active-one.sk, je to priamo dovozca 🙂

sisasla
23. feb 2016

@wew Ďakujem pekne🙂

pimpa111
30. mar 2016

ahojte, mate niekto aj to vacsie odrazadlo pre deti? velkost 16?

lucy9238
30. mar 2016

Ahojte, nepredava niekto strider? Mala by som zaujem. Dakujem

veronicka182
3. apr 2016

@activeone dobry den, nemate prosim na predaj nejake lacnejsie demo verzie alebo cosi take ? 🙂 dakujem velmi pekne a prajem pekny den ;)

nina20
7. apr 2016

Ahojte nepredava niekto strider?

minka1986
7. apr 2016

ahojte, ja mam tiez zaujem o strider odrazadlo pre mojho syna ;) ak chcete niekto predat, prosim, napiste mi.. dakujem ;)

liinda
8. apr 2016

ahojte.nebudete niekto predavat strider 16?od 6 rokov?alebo neviete kde by som ho zohnala?nikde ho nemaju. ☹ ☹ dakujeeem

zuzanka883710
5. máj 2016

@activeone dobrý deň, nemáte nejakú demo verziu? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď

saxana
10. máj 2016

ponukam na predaj v mojom bazariku dva Stridery - žltý a zelený po mojích dvojičkách. Je to perfektné cykloodrážadlo, ktoré ak kúpite včas, využijete cca tri roky - od 2 do 5 rokov. My sme kupovali neskôr, keďže sme mali najprv Puky odrážadlo. Z neho už deti prešli rovno na 16 bicykel bez pomocných koliesok a bez učenia sa bicyklovania 🙂 .

nina20
15. máj 2016

Prosim vas baby tie co mate strider ked date uplne najnizsie sedlo kolko je to od zeme aka je to vyska? Dakujem

saxana
15. máj 2016

Vyhodou Strideda je, ze sedadlo je v najnizsej polohe 28 cm, co je vhodne uz pre deti okolo 18 mesiacov. 🙂

cichlida
15. máj 2016

Ja odporucam strider, mali sme viac odrazadiel, ale toto je super😉

lennulik1
8. jún 2016

Ahojte, zhabam Strider pre synceka, predavate niekto, prip. neviete o nejakej akcii? Dakujem

lennulik1
8. jún 2016

@activeone dobry den, nemate prosim na predaj Demo verziu? Dakujem 🙂

butrum
27. júl 2016

@given @saxana Dobrý den, prodáváte ještě Strider? Děkuji.