Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?
Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹
Dobry den,nepredava niekto lyze na strider?Hned by som kupila.V obchodoch sa uz asi vypredali.Dakujem
@pivonecka Zatiaľ fotky nemám, chceli sme to predávať až na jar, je tu uložené u mojich rodičov. Len náhodou som našla toto fórum, lebo predávame lyže na Stridera. Takže odfotiť teraz nemôžem. Stav je jazdený - ale dobrý, len na ráme sú škrabance resp. ošúchané nálepky. Sedanku sme kupovali novú - väčšiu, takže máme dve (len tá pôvodná je už trošku odretá - ale funkčná). Nad cenou sa musíme ešte zamyslieť. Ozvem sa...
@petah82 Dobry den, mate este na predaj Strider? Mala by som zaujem. Dakujem
@martina_10 nie nie 🙂 uz su to 3roky 🙂
ahoj tu na stránke som dohodla kúpu.. ta cena bola za to že to bol na predvádzacích akciach ako model na vyskúšanie
Skuste stranky active-one.sk, je to priamo dovozca 🙂
ahojte, mate niekto aj to vacsie odrazadlo pre deti? velkost 16?
Ahojte, nepredava niekto strider? Mala by som zaujem. Dakujem
@activeone dobry den, nemate prosim na predaj nejake lacnejsie demo verzie alebo cosi take ? 🙂 dakujem velmi pekne a prajem pekny den ;)
Ahojte nepredava niekto strider?
ahojte, ja mam tiez zaujem o strider odrazadlo pre mojho syna ;) ak chcete niekto predat, prosim, napiste mi.. dakujem ;)
ahojte.nebudete niekto predavat strider 16?od 6 rokov?alebo neviete kde by som ho zohnala?nikde ho nemaju. ☹ ☹ dakujeeem
@activeone dobrý deň, nemáte nejakú demo verziu? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
ponukam na predaj v mojom bazariku dva Stridery - žltý a zelený po mojích dvojičkách. Je to perfektné cykloodrážadlo, ktoré ak kúpite včas, využijete cca tri roky - od 2 do 5 rokov. My sme kupovali neskôr, keďže sme mali najprv Puky odrážadlo. Z neho už deti prešli rovno na 16 bicykel bez pomocných koliesok a bez učenia sa bicyklovania 🙂 .
Prosim vas baby tie co mate strider ked date uplne najnizsie sedlo kolko je to od zeme aka je to vyska? Dakujem
Vyhodou Strideda je, ze sedadlo je v najnizsej polohe 28 cm, co je vhodne uz pre deti okolo 18 mesiacov. 🙂
Ja odporucam strider, mali sme viac odrazadiel, ale toto je super😉
Ahojte, zhabam Strider pre synceka, predavate niekto, prip. neviete o nejakej akcii? Dakujem

Ahojte, nebude niekto predávať Strider?